Lidl'as turėtu pareikalauti gražinti pinigus, o pastatą atiduoti atgal. Ir iš vis už 2,5 milijonų sklypą ir geresnėje vietoje galima nusipirkti, pvz NMC, o su 40 milijonų investicijomis pastatyti fantastišką pastatą. Tokios investicijos tokioje vietoje šalia elektrinės kuri verčia dūmus 24/7 yra nonsensas.
Autovisatos pastatas jau artėja prie pabaigos. Man kažkaip su juo pastatymu pagyvėjo aplink aplinka. Nes buvęs sutriušęs pastatas bei tiesiog plati gatve su aikštele ant žvyro virto gražia aikštele bei atsirado šaligatviai.
P.S. Teks spausti ant liko, nes nuotrauka įkeliant ji atsiranda labai milžiniška...
Autovisatos pastatas jau artėja prie pabaigos. Man kažkaip su juo pastatymu pagyvėjo aplink aplinka. Nes buvęs sutriušęs pastatas bei tiesiog plati gatve su aikštele ant žvyro virto gražia aikštele bei atsirado šaligatviai.
P.S. Teks spausti ant liko, nes nuotrauka įkeliant ji atsiranda labai milžiniška...
Šitas pas mane per langą darbe matos. Stebėjau visą eigą. Labai man irgi patiko kad susitvarkė jie tą aikštelę iš tešlyno į normalią. Tik klausimas ar ji dabar tokia pat nemokama kaip ir buvo..? Nes jei ne visos tos mašinos persikels kažkur aplink į šalikeles.. Labai patinka tas aukštėjimas laiptinis tikrai neužgriozdino kitų pastatų.
Šitas pas mane per langą darbe matos. Stebėjau visą eigą. Labai man irgi patiko kad susitvarkė jie tą aikštelę iš tešlyno į normalią. Tik klausimas ar ji dabar tokia pat nemokama kaip ir buvo..? Nes jei ne visos tos mašinos persikels kažkur aplink į šalikeles.. Labai patinka tas aukštėjimas laiptinis tikrai neužgriozdino kitų pastatų.
Kažkur mačiau, kad jie nusipirko ta sklypą ir aikštelė bus skirta nuomininkams, bet aplinkuj pridarė taip pat stovėjimu vietų, kai pastatys galutinai pastatą, turėtų atsidaryti pravažiavimas pro dešine į sigmos teritorija, kiek žinau tai ten irgi vietos jau daromos
Kažkur mačiau, kad jie nusipirko ta sklypą ir aikštelė bus skirta nuomininkams, bet aplinkuj pridarė taip pat stovėjimu vietų, kai pastatys galutinai pastatą, turėtų atsidaryti pravažiavimas pro dešine į sigmos teritorija, kiek žinau tai ten irgi vietos jau daromos
Na, dėl Sigmos teritorijoje būsimų vietų neteko girdėti. Bus įdomu stebėt
Gerų rezultatų Lietuvos beisbolininkai pasiekdavo nepaisant to, kad pagrindinėje šalies aikštėje jiems net nebuvo leista pasistatyti tvorelės. Čia pat lauke jie persirenginėdavo, čia pat miškelyje atlikdavo gamtinius reikalus. Taip pat ir vaikai, kuriuos į treniruotes veždavo tėvai.
Apie baisias šio sporto šakos sąlygas rašyta ne kartą, bet nei buvusi, nei dabartinė sostinės valdžia pagalbos rankos taip ir neištiesė. Maža to, šiemet pranešta, kad vietoje, kur vykdavo beisbolo varžybos, netrukus iškils verslo centras.
Svarbiausia reikia suprasti, kad nieko nesupranti...
Ar yra kur nors parašyta, ką tiksliau jie ten mato, nes aš irgi nematau
Taip prašom pareikšti argumentus, nes aš tik girdėjau kelių žmonių fantazijas apie saugotinus bruožus...
Man čia kvepia neskaniai, negi ten kur tikrai reikia atsižvelgti į pastato vertę, stebuklingai nemato, o čia staiga taip netikėtai atsirado užkastas artefaktas, koks tai žinomas tik konkrečiai grupei.
„Lidl Lietuva“ sklypą ir jame esantį buvusį Kelių policijos pastatą už beveik 2,5 mln. eurų įsigijo praėjusių metų rudenį, prekybos tinklas čia tikisi pastatyti 30 tūkst. kv. metrų biurų kompleksą.
Gal zinot kas statomas J. Kazlausko 31 (goo.gl/OlZyqO)? pradejo kasti duobe, pats veiksmas pries kokias 2-3 savaites prasidejo.
J. Kazlausko 31 statoma plovykla Skulo:
cia anksciau minetas daugiabutis turetu buti statomas Kolektyvo 15. Tiesa, pastato paskirtis prekybine, bet ten bus butai (bent jau 2 ir 3 aukste). Daugiau info cia: http://www.vilnius.lt/index.php?701616625
Comment