Nuotraukoje tai nepanašu į atidarytą. Čia manau taikosi į vasarinį poilsiautojų ratą. Ten šalia kioskeliuose pastoviai klientūros užtekdavo pakeliui link Salotės.
Tai kas čia Kalvarijų g. 48 bus? Gal teko kam girdėti? jokių stendų aplinkui nesimato. Kažkoks lengvas judesys vyko visą žiemą, o pavasarį va jau kažką betonuot ketina.
Jau norėjau rašyti į savivaldybę, bet suvokiau, kad apart "administracinė ir prekybos paskirtis", kurią nurodei pats anksčiau, jie daugiau vargu ar ką galės pasakyti... Taigi reikia laukti.
Tai kas čia Kalvarijų g. 48 bus? Gal teko kam girdėti? jokių stendų aplinkui nesimato. Kažkoks lengvas judesys vyko visą žiemą, o pavasarį va jau kažką betonuot ketina.
Gerai, kad tą priestatą nugriovė kur dabar kažką betonuoja, nes labai jau baisus buvo. Reikia tikėtis, kad visą pastatą atnaujins.
Kad čia 59. Toje gatvės pusėje visa numeracija neporinė O kas bus, tikrai įdomu. Ankščiau esu matęs kažkokį popierių apie sklypo pertvarkymą. Gal kažką sutvarkė ir perleido pastatus. Beje, kažkas minėjo, kad yra kažkokie leidimai. Kur juos radot? Ten kur aš ieškau, tokiu adresu neišduoti jokie leidimai, gal dėl to ir stendai dar nestovi. Ot bus gražu.
Kad čia 59. Toje gatvės pusėje visa numeracija neporinė O kas bus, tikrai įdomu. Ankščiau esu matęs kažkokį popierių apie sklypo pertvarkymą. Gal kažką sutvarkė ir perleido pastatus. Beje, kažkas minėjo, kad yra kažkokie leidimai. Kur juos radot? Ten kur aš ieškau, tokiu adresu neišduoti jokie leidimai, gal dėl to ir stendai dar nestovi. Ot bus gražu.
Leidimus statybai ir rekonstrukcijai radau Vilnius.lt
Pagal planą bus geras išbandymas miesto planuotojams dėl Šiaurinės g. Juk pastatas planuojamas ant pat jos krašto, dar su klausimu ar įvertinant būsimą jos trasą. Projekte Šiaurinė g. neminima.
Pagal planą bus geras išbandymas miesto planuotojams dėl Šiaurinės g. Juk pastatas planuojamas ant pat jos krašto, dar su klausimu ar įvertinant būsimą jos trasą. Projekte Šiaurinė g. neminima.
Ir įdomu kuo tuose butuose prekiaus
Kažkokia jau nesąmonė, kažką turi sutvarkyti, kad tos pastatų paskirtys atitiktų realybę. Jei leidžia tokio dydžio pastatą ten statyti, tai tegu leidžia bet kokios paskirties statyti. Jei ten gyvenamosios paskirties nenori leist daryt, tai tokius planus atmest turi ir dėti saugiklius.
Šiaurinė g. eis piečiau (arčiau miesto centro) per sodus, palei Gama verslo centrą.
Comment