Parašė mantasm
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Šnipiškės - projektai ir statybų eiga
Collapse
X
-
Merko išrinko nugalėtoją, bet naujiena apsaugota: https://www.merko.lt/isrinktas-daugi...o-nugaletojas/
Gal kas turite prisijungimą?
Comment
-
Parašė Creatium Rodyti pranešimąOk, pripažįstu ir aš, miesto centro vizija Šnipiškėse mirė.
Prasčiausias pasirinkimas iš visų dalyvių, net keista. O prisimenant "Žaliojo kalno kiemą" išvis tragedija.
Comment
-
Parašė ArtisLT Rodyti pranešimąWTF, tai kam tie konkursai jei vis tiek galima šūdą išrinkti.........
Comment
-
Na vau, šito tai tikrai nesitikėjau. Jau buvau pradėjęs džiaugtis, kad šnipiškėse kartelė kyla ir BAM, pagal geriausias K17 tradicijas padaryta namų krūva... Tiesiog wow. Bet tai dar ne viskas! Projekte pribraižyta su niekuo kitu neturiunčių ryšio linijų! Ir iš jų matosi, kad tokš pat mėšlą nori statyti kitame merko sklype prie verpių ir kintų g. Tas pats Pakalnis ale buvo komisijoje... Paemė ir šveitė velniop savo 10 Vilniaus principų.
- 3 patinka
Comment
-
Parašė Skeptikas Rodyti pranešimąNa vau, šito tai tikrai nesitikėjau. Jau buvau pradėjęs džiaugtis, kad šnipiškėse kartelė kyla ir BAM, pagal geriausias K17 tradicijas padaryta namų krūva... Tiesiog wow. Bet tai dar ne viskas! Projekte pribraižyta su niekuo kitu neturiunčių ryšio linijų! Ir iš jų matosi, kad tokš pat mėšlą nori statyti kitame merko sklype prie verpių ir kintų g. Tas pats Pakalnis ale buvo komisijoje... Paemė ir šveitė velniop savo 10 Vilniaus principų.
- 4 patinka
Comment
-
Parašė Edd Rodyti pranešimą
Kitam Merko sklypui kiek suprantu irgi turės būti konkursas? Bus įdomu jei dalyvaus ir „Vilniaus architektūros studija“ su analogišku projektu. Dėl linijų - tikrai, kas gali paaiškinti ką reiškia pvz. ši linija?
- 1 patinka
Comment
-
Parašė _JJ_ Rodyti pranešimąMerko labai nemaloniai nustebino. Ir ką galvoti, kai planuoja geresnę architektūra kitoje Žalgirio gatvės pusėje. O čia tokie geri sklypai iš abiejų Kernavės g. žiedo pusių.
Comment
-
Gal už tokią mano nuomonę šitoj temoj mane š****s užmėtysit, bet aš šitam projekte nieko blogo neįžvelgiu. Komercija pirmuose aukštuose- yra, parkingo prieš pastatus- nėra, pastatai vizualiai normaliai atrodo-taip. Tikėtis, kad central business district kažkas statys nerialios architechtūros gyvenamuosius, kaip prabangiuose rajonuose ar senamiesčio teritorijoj yra naivu, nes dažniausiai verslo rajonuose nuomos ir pirkimo kainos yra labai svarbus faktorius renkantis būsta, paparstai sia tokiu central business distric gyvena kompanijų CEO ir kiti valdybos nariai ar senior manageriai, o mid ir lower level manageriai, bei įprasti darbuotojai, kurie yra jautrūs kainai, bet tuo pačiu nori gyventi šalia darbovietės ir netoli centro.. Kaip pavyzdi forumiečiams norėčiau pasiūlyt pasižiurėt į daugiabučius kur nors Cnnary Warf ar Le Defense. Lygint Paupį su Šnipiškėm irgi nederėtu, nes Paupys formuotas, kaip vientisa teritorija ir taikantis į brangesnį segmenta, tuo tarpu Šnipiškės taikosi į pigesnį, mid-level segmentą, bei dėl jau iki tol susiklosčiusio smulkaus užstymo yra vystomas pakankamai fragmentiškai.
- 2 patinka
Comment
Comment