Užliedžiai kažkokie
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Šnipiškės - projektai ir statybų eiga
Collapse
X
-
Parašė Edd Rodyti pranešimąNamai-Kintai visai ok atrodo
- 1 patinka
Comment
-
Gal nebesigilinkit į niujorkus, nes pasiklysit tarp trijų pušų. Užliedžius man primena tie daugiabučiukai ir trobelės. Jokiu būdu ne manhetenus. Aš tik paklausiau gal vadint niujorku šituos namukus, nes pamačiau, kad žmogus įsižeidė. Taisiau padėtį. Čia tik mano nuomonė.
Show must go von!
- 3 patinka
Comment
-
Cozy Life man visiškai nesižiūri. Kaip būtų projektavęs ne architektas, o matematikas ar informatikas. Nei medžiagos, nei formos, nei spalvos. Ir gaila, jog šiais laikais negalima projektuoti normalaus perimetrinio užstatymo, kur dabar ugniasienia susijungtų su jų antru etapu, o dabar tarp pastatų bus niekam nereikalingi tarpai su nuvažiavimu į parkingą.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė ttttt Rodyti pranešimą
Kas tai per vamzdis? Tokius teko matyt tik prastesnės kokybės sovietiniuose daugiabučiuose.
Comment
-
Dujų vamzdžiai taip neturi eiti - jie turi būti po žeme ir išlysti iš po žemių tik ties ta vieta, kur yra mažiausias atstumas iki patalpos į kurią vedamas vamzdis ir tai tik pirmame aukšte taip reikia daryti (bet ir to reikėtų vengti). Toks vedimas matomas foto yra tipinis dujininkų ,,mum viskas px'' tiesimo būdas: gauna užsakymą nutiesti dujas ir veda bilekaip. Man pačiam teko tokius genijus sustabdyti bandant Vilniuje fasadu(!) nuvesti vamzdį tarp pirmo ir antro aukštų ant šviežiai renovuoto daugiabučio. Jie neturėjo nei projekto, nei daugiabučio savininkų leidimo - o šių abiejų dalykų reikia legaliam vedimui (senamiestyje dar ir paveldosauga). Ir nepasiduokite eiliniam ,,čia neįmanoma kitaip pravesti'' leksikai - jie bando maksimaliai tiesiog išsisukti nuo darbų, savininkui nesuprantančiam irgi plauna smegenis - prisako oi kiek čia jums brangiau kainuos vesti tarkime po žeme ir dar neįmanoma...
- 14 patinka
Comment
-
Iš pliusų man patinka gerokai paaukštintas pirmas aukštas. Lietuvoje tai dar pakankamai retas dalykas netgi naujuose a la lux klasės projektuose, išskyrus mega-daugiabučius, tokius kaip Helios ar Tower. Faina, kai įeini į 1 aukšto erdvią laiptinę-vestibiulį, dideliais langais. O jei dar konsjeržas pasisveikina Tada ir žmogumi labiau jautiesi nei tose ankštose tamsiose tipinėse laiptinėse.
P.S. patikrinau - Andrum Metropolyje pirmo aukšto lubų aukštis 6 metrai (!) - man tai būtų labai didelis pliusas jei dabar ieškočiau buto. Juk į laiptinę įeiname kiekvieną dieną po kelis kartus, solidi laiptinė suteiktų visai kitą patirtį gyvenant daugiabutyje.Paskutinis taisė Saliamonas; 2022.02.14, 17:27.
- 9 patinka
Comment
Comment