„Šnipiškių perspektyvos“ lyg ir pabaigė rytinį / šiaurinį fasadą, o pietinio didžiąją dalį sienos jau apdengė klinkeriu bei pradėjo montuoti balkonų atitvarus.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Šnipiškės - projektai ir statybų eiga
Collapse
X
-
Man labiausiai patinka kaip kiekvieną kartą prieš statant/jau statant tokį pigiausią š forume atsiranda šito š gynėjų su argumentais "dar nepastatė, o jau kritikuojat...", "kaip galima kritikuot, jei dar nėra galutinio rezultato...", "palaukim iki pabaigos, tikrai nebus taip blogai kaip visi čia sako..." o paskui kai tą š pabaigia, ir pasirodo, kad tai toks pat š, kaip ir iškart buvo aišku, tai šitie žmonės tiesiog dingsta iš diskusijos iki kokio nors naujo papigiaisko projekto
- 9 patinka
Comment
-
Parašė ttttt Rodyti pranešimąMan labiausiai patinka kaip kiekvieną kartą prieš statant/jau statant tokį pigiausią š forume atsiranda šito š gynėjų su argumentais "dar nepastatė, o jau kritikuojat...", "kaip galima kritikuot, jei dar nėra galutinio rezultato...", "palaukim iki pabaigos, tikrai nebus taip blogai kaip visi čia sako..." o paskui kai tą š pabaigia, ir pasirodo, kad tai toks pat š, kaip ir iškart buvo aišku, tai šitie žmonės tiesiog dingsta iš diskusijos iki kokio nors naujo papigiaisko projekto
- 2 patinka
Comment
-
Parašė ttttt Rodyti pranešimąMan labiausiai patinka kaip kiekvieną kartą prieš statant/jau statant tokį pigiausią š forume atsiranda šito š gynėjų su argumentais "dar nepastatė, o jau kritikuojat...", "kaip galima kritikuot, jei dar nėra galutinio rezultato...", "palaukim iki pabaigos, tikrai nebus taip blogai kaip visi čia sako..." o paskui kai tą š pabaigia, ir pasirodo, kad tai toks pat š, kaip ir iškart buvo aišku, tai šitie žmonės tiesiog dingsta iš diskusijos iki kokio nors naujo papigiaisko projekto
O po darbų pabaigos būna įvairių rezultatų - ir labai blogų (pvz.: Narbuto 5), ir blogų (pvz.: LINK), ir ne tokių blogų (Pvz.: Basanavičiaus namai, kur man patinka ir galinėje dalyje, kur stiklo fasadas į sankryžą aš net paieškau Aruode skelbimų).
Comment
-
Neisivaizduoju kaip isblukes tinkas gali atrodyti blogiau nei isluzinejusios banguotos plokstes ir issilankstes/atplyses vielinis tinklas, kuriuo apkala balkonus. Su makroflexu prasisviecianciu tarp ploksciu beje.
O siaip jau pastatas jau dabar slykstus, nereik ir 12 metu laukt. Langai baltais remais, igilinti kaip renovacijoj.Tuo paciu to paties tinko ir anrekoj pilna, va soniniai fasadai kokie. Miesto Ritmu bent jau spalvas ne slykscias parinko:
Paskutinis taisė Zygis; 2021.04.20, 18:50.
- 2 patinka
Comment
-
Parašė Horn Rodyti pranešimą
Esu tikras, jog po 10 metų K17 atrodys geriau, nei Miesto ritmu ar Žalgirio namai su išblukusiais tinkuotais fasadais (12 metų senumo pastatas kur aš gyvenu su tokiom plokštėm ir atrodo žymiai geriau, nei bendraamžiai tinkuoti pastatai).
- 2 patinka
Comment
-
Parašė Kublickij Rodyti pranešimąTiems kas prieštarauja jungčiai tarp Ozo- Linkmenų. Patekimas į ši verslo centra būtų taip pat pro Ozo gatvė leidžiantis nuo kalno??
- 1 patinka
Comment
Comment