Jei gandai teisingi, Ibrahimo vietoje turetu buti du 25 ir 19 a pastatai. Idomu kaip su aplinkiniu namu sarsalu pavyks derint. “Uzstoja sviesa blablabla”. Gi grynai pries to baisaus monolito langus.
Smagu, kad Šnipiškėse atsiras normali infrastruktūra. Atvers duris ir kitiems projektams. Iki šiol viskas vyko Šnipiškių pakraščiuose - tik ten įmanoma normaliai privažiuoti.
Smagu, kad Šnipiškėse atsiras normali infrastruktūra. Atvers duris ir kitiems projektams. Iki šiol viskas vyko Šnipiškių pakraščiuose - tik ten įmanoma normaliai privažiuoti.
O man biški nepatinka, kad infrastruktūra daroma prie lūšnų, nes dabar tose lūšnose gyvenantys įgauna patogumų ir mažiau svertų parduoti savo turtą. Infrastruktūra ten reik daryti tik ten kur yra nauji normalus NMC projektai.
O man biški nepatinka, kad infrastruktūra daroma prie lūšnų, nes dabar tose lūšnose gyvenantys įgauna patogumų ir mažiau svertų parduoti savo turtą. Infrastruktūra ten reik daryti tik ten kur yra nauji normalus NMC projektai.
Sakyčiau kaip tik jie pagaliau sulaukė ko norėjo - dėl naujos infrastruktūros jų sklypų vertė tik dar labiau auga. Bet kitaip projektai į Šnipiškių gilumą ir nepradėtų skverbtis - o dabar pradėjo.
Na bet kas statytu Snipiskiu centre projekta, kai net nera privaziavimo? Taip pat sutvarkius infra realu i Snipiskes atsikelt normaliems zmonems ir, padaryt Skansena ne bomzynu.
Vaziavau kaip tik ta atkarpele si sekmadieni, tai kulturinis sokas sioks toks buvo. Zinant, kad uznugary stoves ir Lvovo37, tai laikyt si nesusipratima tokioj buklej siek tiek kraupoka. Bus sutvarkyta infrastruktura, bus daugiau ir noro tiek patiems vietiniams pasitvarkyt, tiek investuotojams aplinkiniai sklypai idomesnis kasnis, tiek darbuotojams nueit is tasko a i taska b civilizuotu budu. Bet kuriuo atveju situ sunkeliu miesto centre likti nebeturetu prie bet kokiu salygu, nebent norim ir toliau garseti internete, kaip urbanistine anomalija vidury miesto centro - verslo centro.
Aš tai ten praeinu labai dažnai, mėgstu tą permainų ir atsinaujinimo aurą. Kaimo vaizdai ten ir dar kokie Užtektų nufotografuoti tokiu kampu, kad nesimatytų dangoraižių - nu grynai kaimas, niekas nepagalvotų kad čia ne kur nors Švenčionių rajone.
Aš tai ten praeinu labai dažnai. Kaimo vaizdai ten ir dar kokie Užtektų nufotografuoti tokiu kampu, kad nesimatytų dangoraižių - nu grynai kaimas, niekas nepagalvotų kad čia ne kur nors Švenčionių rajone.
Ar Svencioniu rajone yra like tokiu iskrypusiu ir apsileidusiu atkarpu? Jau pradedu abejot. Bent Videniskiu kaime, kur neretai bunu, tokiu nematau Na okkk, akmenini grindini atmetu, tebunie tai vertybe, bet ji labai trumpa
Na bet kas statytu Snipiskiu centre projekta, kai net nera privaziavimo? Taip pat sutvarkius infra realu i Snipiskes atsikelt normaliems zmonems ir, padaryt Skansena ne bomzynu.
Dar noriu priminti, kad čia ne savivaldybė tvarkys Krokuvos g., o Lordai. Tai va kai ateina nauji projektai, tai infrastruktūra atsiranda. Tai kai bus ką vystyti, tai infranstruktūra pasidarys.
Comment