Tie kotedzai gali visai ok but, tuo labiau kartu statomi salia daugiabuciu. Aplamai nesupykciau, jei vietoj Snipiskiu lusnynu, atsirastu kazkiek namuku kaip Beverly Hillse. Nemanau, kad Perkunkiemio tankumas reikalingas ten, gyvenimo kokybes tai neatnesa.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Šnipiškės - projektai ir statybų eiga
Collapse
X
-
Parašė Tomizmas Rodyti pranešimąČia aišku kaip pasižiūrėsi. Iš vienos pusės - gerai, kad pagaliau, po tiek metų laukimo, statybos įsiveržė į pačią Vilniaus neišpasakyto dvasingumo šerdį - Šnipiškių centrą, ir kai kurių giliam liūdesiui, kaimą pradeda versti miestu. Bet iš kitos pusės - kai pačioje architektūrinėje kalvoje statomas 8 aukštų pastatas, arba kai tame pačiame Šnipiškių dvasingumo branduolyje planuojami KOTEDŽAI, tai tas labai nuvilia.
- 6 patinka
Comment
-
Parašė Creatium Rodyti pranešimą
Kotedžai nepraėjo savivaldybės patikros. PP nepritarta.
Comment
-
Parašė Zygis Rodyti pranešimą
Yra gal platesnis komentaras kodėl?
Bet galima numatyti. Užvakar vykusio Žinių radijo laidoje Pakalnis dar kartą pakartojo, kad Šnipiškėse planuojamas vyraujantis ~7 aukštų užstatymas. Tai 4 aukštų daugiabutis su 2 aukštų kotedžais iki to netempia niekaip. Čia mano toks spėjimas.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė mr_miegas Rodyti pranešimąanksciau buvo viesinami protokolai, bet jauciu del GDPR'o nustojo ta daryt
Comment
-
Parašė mr_miegas Rodyti pranešimąanksciau buvo viesinami protokolai, bet jauciu del GDPR'o nustojo ta daryt
Comment
-
Parašė Zygis Rodyti pranešimą
GDPR liečia TIK privačius asmenis, su verslu ir jų projektais tai niekaip nėra susiję.
as bandziau ieskot, nes labai idomu buvo, bet neradau
Comment
-
Kotedžai nepraėjo savivaldybės patikros. PP nepritarta.
- 1 patinka
Comment
-
Tai man atrodo nėra viešinama.
Bet galima numatyti. Užvakar vykusio Žinių radijo laidoje Pakalnis dar kartą pakartojo, kad Šnipiškėse planuojamas vyraujantis ~7 aukštų užstatymas. Tai 4 aukštų daugiabutis su 2 aukštų kotedžais iki to netempia niekaip. Čia mano toks spėjimas.Paskutinis taisė evvt; 2019.07.12, 11:05.
Comment
-
Tai man atrodo nėra viešinama.
Bet galima numatyti. Užvakar vykusio Žinių radijo laidoje Pakalnis dar kartą pakartojo, kad Šnipiškėse planuojamas vyraujantis ~7 aukštų užstatymas. Tai 4 aukštų daugiabutis su 2 aukštų kotedžais iki to netempia niekaip. Čia mano toks spėjimas.
Comment
-
Parašė 11Urban11 Rodyti pranešimą
O kaip leido statyti Giedraiciu g. 28 ?
Comment
-
Parašė Zygis Rodyti pranešimąKazka kasineja, gal jau Daugeliskio g prasidejo darbai?
Ir beje, čia Kintų g., o Daugėliškio g. šioje nuotraukoje eina ten, kur yra riba tarp dvasingų medinukų ir bedvasių statybų.Snowflakes will attack U <3
- 2 patinka
Comment
-
Parašė Creatium Rodyti pranešimąPo pakartotinio pateikimo savivaldybė pritarė Kintų g. 13 projektui
Comment
-
Parašė Creatium Rodyti pranešimąPo pakartotinio pateikimo savivaldybė pritarė Kintų g. 13 projektui
O jei rimtai - buvo pakartotinas pakeitimas, tai turėjo kažką pakeist?
Comment
Comment