Lala pala - čia dar vienas naujas projektas? Ar praleidau kažką??
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Šnipiškės - projektai ir statybų eiga
Collapse
X
-
Parašė Zygis Rodyti pranešimąLala pala - čia dar vienas naujas projektas? Ar praleidau kažką??
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Ciurlionis Rodyti pranešimąPozityviai nustebino parkingo vietų skaičius, aukštui po 5 vietas!
Comment
-
Parašė mr_miegas Rodyti pranešimąmokes baudas arba ismoks naudotis kojom/VT.
Comment
-
YIT šios dalies architektūra netgi gražesnė. Tas pastatų išmėtymas, jog vidinis kiemas yra praeinamas visiems tai nežinau ar geriausia mintis. Jeigu aš būčiau gyventojas norėčau jog jis būtų uždaresnis, bet kitiems miestiečiams gal smagiau būtų praeiti, nei palei Linkmenų g.
Ir labai patiko ofisų pastatas. Tikiuosi neliks tik popieriuje. Bet tai čia milžiniška teritorija bus nušluota, jeigu visi projektai prasidės.
Comment
-
Parašė Gladiator Rodyti pranešimą
Arba dar variantas spaus vadovybę kad nuomuotusi ten kur yra parkingas, kodėl tokio varianto nesvarstote? Koks ten dar VT, ofisuose dirba priemiesčių gyventojai kur su VT problemos, o ne miegamųjų (iš kur VT ir važinėja) pagrindinis kontingentas pensininkai ar studentai.
del spaudimo - taip, gali but. Aisku nemazai imoniu pradeda piarintis, kad jie "saugo gamta" ir skatina dvircius, paspirtukus. One or another way - man patinka, kad mazas parkingo vietu skaicius tam projekte.
- 3 patinka
Comment
-
Parašė Zygis Rodyti pranešimąJau net susekti Šnipiškių projektus sunku
Comment
-
Parašė Gladiator Rodyti pranešimąIš realiai statomų (kur kranas jau yra) tai man rodos tik Linkmenų ežerų 3 etapas
- 5 patinka
Comment
-
Apie šita projekta jokių naujienu nėra ? http://www.schage.lt/vystomi/daugeliskio-g-33
- 2 patinka
Comment
Comment