Tikiuosi bent pirmo etapo nesugalvos pakeisti. Bet tikrai yra nebrangių, bet daug architektūriškai įdomesnių sprendimų, nei šie 2 papildomi. Negi taip bijo paeksperimentuoti...
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Šnipiškės - projektai ir statybų eiga
Collapse
X
-
Vakarykštė laida su A.Avuliu, nemalonus tipas man pasirodė: https://www.ziniuradijas.lt/laidos/g...otojai?video=1
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Garbanius Rodyti pranešimąVakarykštė laida su A.Avuliu, nemalonus tipas man pasirodė: https://www.ziniuradijas.lt/laidos/g...otojai?video=1
- 2 patinka
Comment
-
Parašė evvt Rodyti pranešimąLabai gaila kad tie penkiaaukščiai ne pvz kokių aštuonių aukštų.Trūksta aukščio. Taip kaip Rinktinės gatvėje būtų ok.
Comment
-
Parašė Creatium Rodyti pranešimąArchitektūra funkcionali. Labiausiai nervina parkingai, atsukti į gatvę. Siūlau visiems rašyt dėl to projektuotojams. Arba juos reikėtų palikti vidiniam kiemui arba kaip nors dengti (pvz., vijokliais).
- 2 patinka
Comment
-
Parašė newyork90 Rodyti pranešimą
Gerai ,kad valosi, bet norėtusi ko nors gražesnio. Aš tai irgi siūlau jiems parašyti .Tegul žino,kad nelabai sukūrė koki meno šedevra.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė mr_miegas Rodyti pranešimągaila, kad negalima aukstesnio ten (iki 5 aukstu) ir tas tas parkingas 1-2 aukstuose irgi sucks
kas nors parasys ar tik siulot vieni kitiems parasyt?
Comment
-
Parašė Creatium Rodyti pranešimą
Aš tai rašysiu, bet reikia, kad visi nuo savęs parašytų. Vieno žmogaus komentaras dažniausiai yra menka priežastis atlikti pakeitimus, tuo tarpu 5 ar 10 - jau rimčiau. Siūlau laiško kopiją siųsti ir į Miesto plėtros departamentą.
Comment
-
Parašė googleLT Rodyti pranešimąLabai gerai, kad tai vidutinio aukščio penkiaaukščiai pastatai, priešingai nei kokie baisūs "koriai". Prie tokių žymiai mieliau vaikščioti, tik galėtų vietoj parkingo iš gatvės pusės padaryti pievutę (nes panašu, jog bus panaši juosta mašinoms kaip prie kaimyninio pastato).
Parašė Creatium Rodyti pranešimą
Aš tai rašysiu, bet reikia, kad visi nuo savęs parašytų. Vieno žmogaus komentaras dažniausiai yra menka priežastis atlikti pakeitimus, tuo tarpu 5 ar 10 - jau rimčiau. Siūlau laiško kopiją siųsti ir į Miesto plėtros departamentą.
o kas dėl Kaustos, manau kaip tik RInktinės Sodų projektas yra geros architektūros pavyzdys.
Comment
-
Parašė D_P Rodyti pranešimą
Ar galėtum pasidalinti abiem konktaktais? Nesinori, kad mailai nugultų skirtingose mailboxuose.
o kas dėl Kaustos, manau kaip tik RInktinės Sodų projektas yra geros architektūros pavyzdys.
O plėtros departamente turbūt galima rašyti Pakalniui: mindaugas.pakalnis@vilnius.lt arba kitais emailais: https://vilnius.lt/lt/savivaldybe/st...taktai/?stid=5 manau vis tiek jie ten tarpusavyje gi bendrauja.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė newyork90 Rodyti pranešimąAtraše projekto vadovas. Klause kokie pasiūlymai ir kas gi ten tūretu būti. Prašom ,kas kokių idėju turite ?
2. Didesnis aukštingumas.
3. Kokia nors viešoji erdvė su suoliukais, fontanais, mažaja architektūra.Paskutinis taisė Gladiator; 2018.09.14, 21:28.
- 3 patinka
Comment
Comment