Parašė spirit
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Šnipiškės - projektai ir statybų eiga
Collapse
X
-
Miestas norėjo architektūrinės pagarbos Skansenui, todėl griežtų formų koriai buvo pakeisti "smilgom". Koriai nereiškia tik šešiakampių struktūrų, fasadas ir liko korėtas, o idėja su aviliais visai prikibo pabrėžiant jaukumą ir artimą kaimynystę.
Šnipiškės vieniems yra lūšnynas, antriems atgaiva ir penas kūrybinei saviraiškai, o tretiems... nuo žemės kainos niežtintis palikimas, besiprašantis išaugti į dangoraižius. Labai laukiu, kada tas niežulys virs investicijom, užsakymais architektams ir statybininkams. Ir tikiuosi ne aš vienas.
Comment
-
Jeigu tai,ką rašo Lettered yra tiesa,tai man tai labai primena istoriją su ,,Smėlio namais" Antakalnyje,kuomet ekonominio bumo metu jų buvo neleista statyti,nes užgožtų ,,išskirtinę Antakalnio panoramą" (suprask - ,,nuostabiąją chrusčiovkių panoramą "), o dėlto pastatas buvo pastatytas vėliau ir jau ekonominės krizės metu,kai butų kainos jau buvo kritusios...
Comment
-
Parašė edskaz Rodyti pranešimą
Comment
-
-
"Jeśli kto władzę cierpi, nie mów, że jej słucha;
Bóg czasem daje władzę w ręce złego ducha."
Adam Mickiewicz
Comment
-
Parašė Laurmit Rodyti pranešimąMiestas norėjo architektūrinės pagarbos Skansenui, todėl griežtų formų koriai buvo pakeisti "smilgom". Koriai nereiškia tik šešiakampių struktūrų, fasadas ir liko korėtas, o idėja su aviliais visai prikibo pabrėžiant jaukumą ir artimą kaimynystę.
Šnipiškės vieniems yra lūšnynas, antriems atgaiva ir penas kūrybinei saviraiškai, o tretiems... nuo žemės kainos niežtintis palikimas, besiprašantis išaugti į dangoraižius. Labai laukiu, kada tas niežulys virs investicijom, užsakymais architektams ir statybininkams. Ir tikiuosi ne aš vienas.
vėliau smilgos:
o galiausiai turime baltai nudažytą namą, su dideliais balkonais ir metaliniais turėklais?
(LAAABAI atsiprašau už apgailėtiną nuotraukos kokybę)
- 1 patinka
Comment
-
Parašė thisisgoodnews Rodyti pranešimą
Comment
-
Parašė Horn Rodyti pranešimąNa taip, be tų "Smilgų" atrodo katastrofiškai ir tikiuosi taip nepaliks.
Comment
-
Parašė Horn Rodyti pranešimą"akute" tai čia kronšteinas dekoratyvinėms konstrukcijoms "smilgoms" tvirtinti?
Comment
-
Parašė Creatium Rodyti pranešimąJau prieš metus ar pan. Buvo čia apie tai rašoma. Net ir spaudoje berods buvo pranešimų.Dear Sir,
Comment
Comment