Parašė John
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Šnipiškės - projektai ir statybų eiga
Collapse
X
-
Parašė Ciurlionis Rodyti pranešimą
O man, kaip tik atrodo, kad išlaikant šnipiškes ir kontrastą, max aukštis iki Žqlgirio g. turėtų būti 4 aukštai, siauros vienpusio eismo gatvelės, žalios zonos, dviračių takai.
- 2 patinka
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimąAr tik man vienam atrodo, kad Hannerio projektui biškiuką trūksta aukščio? Nu kokių 1-2 aukštų. Ypač einant nuo žiedo pusės.
- 3 patinka
Comment
-
Atitrauktas tas pastatas nuo gatvės per daug, bet aukštis jo man yra toks, koks jis ten turėtų būti. Aišku kiek aukštesnis galėtų būti - vis tik formuojama gatvė kartu su Kernavės Aveniu, K17 ir kt. o jie yra aukštesni, bet nematau didelės problemos.
Šiaip panašu, kad bus visai neblogas filleris. Aišku, turint omeny, kad pastatas yra centre (ar prie jo), norėtųsi rimtesnės architektūros, bet pagal lietuviškus standartus turėtų gautis visai neblogai. Jei Hanneris prie stadiono būtų taip statęs, dabar tas rajonas būtų visiškai kito lygio ir kitos vertės miestui.Paskutinis taisė VLR; 2024.05.14, 20:19.
- 3 patinka
Comment
-
Šiaip būnant kitoje Kernavės g. pusėje nuo šito pastato tai visai neatrodo, kad jis atitrauktas per daug. Gal dėl pačios gatvės stilistikos, tas pastatas atrodo gana arti. Dar įvertinant, kad šaligatvis toje pusėje pasislenka arčiau pastato, tai bus visai neblogai. Tik su aukščiais ten tas klausimas lieka, žiūrėsim kas bus.
- 1 patinka
Comment
-
Pas mane toks klausimas - gatvė atidaryta jau ar ne 3 metai, tad ar galima padaryti išvadą, kad nors ir su mažais trūkumais (kaip kad perėjos nebuvimas ties Krokuvos g., kur žmonės vistiek eina skersai ir išmynė skiriamąją juostą), Kernavės g. konfigūracija, po vieną atskirtą juostą į abi puses, yra pavykęs eksperimentas? Gatvė kažkaip neužsikemša, pastoviai gendantys automobiliai gatvės irgi neužkiša, tad tikrai nėra labai daug prie ko prikibti.
- 12 patinka
Comment
-
Parašė _rB_ Rodyti pranešimąAr čia VMS darbas?
- 2 patinka
Comment
-
Vilniaus savivaldybė kvies gyventojus teikti idėjas viešųjų erdvių gerinimui - https://madeinvilnius.lt/naujienos/m...kos-gerinimui/
Atsidariau teritorijų planavimo įrankį, bet nelabai suprantu ką vienas ar kitas reiškia - https://maps.vilnius.lt/teritoriju-planavimas
Konkrečiu atveju, norėčiau sužinoti kur prie Šnipiškių žiedo teritorija yra valstybinė ar ne, ką reiškia mėlynos linijos? Kodėl ant jų užeina dalis geltonos infrastruktūros?
Turėjau kažkada idėją pagyvinti šitą žiedo erdvę, tik vat įdomu kur čia galima būtų kažką daryti, kur ne. Mano manymu, ten neišnaudotas potencialas.
P.S. Gal yra kur nors koks pievos lopinėlis Šnipiškėse grill zonai padaryti?
Comment
Comment