Dar vienas perliukas Šnipiškėse - atsidarė maisto prekių parduotuvė šalia būsimo Kintų skvero, dar net balionai nenuimti. Labai trūko kažko tokio vidinėje rajono dalyje, dabar gyventojams bus galima ramiai nueiti apsipirkti nekertant triukšmingų ir pėstiesiems nejaukių perimetrinių gatvių (Lvivo, Kalvarijų, Žalgirio). O vasaros dieną einant į skverą - nusipirkti ledų.
Na ir nykiai išpildyta, renderiuose gražios klombos su suolu, realybėje numindžiota pieva ir vėliavos stulpai vos ne vidury kelio, kodėl negali padaryti taip, kad žmonėms nereikėtų vaikščioti ratais kvadratais?
O man tai geriau atrodo nei renderyje. Bent jau fasadai. O norėtųsi daug ko kitaip. Pavyzdžiui man visada tame rajone norisi šlaitinių stogų.
Patys pastatai atrodo gerai tiek iš toliau, tiek iš arti. To šviesesnio fasadas irgi ne iš Vilnius style vonios plytelių, kurios po kelių mėnesių pradeda atsilupti, o iš kažkokios masyvesnių molio/keramikos plokščių, kurios tiek atrodo, tiek liečiasi gana solidžiai.
Ar planuoja sodinti kažkokius krūmus ar kažką panašaus, kaip renderyje? Ar liks Vilnius style bereikalingi žolės plotai
Netgi takų įrengė daugiau, nei renderyje numatyta, bet visvien nesugebėjo išvengti ištrypto takelio. Nu tikrai niekaip nebuvo galima numatyti, kad žmonės nevaikščios kampais...
Fasadas tai tikrai geras. Pagal langų išdėstymą primena tą pagarsėjusį grožį Jasinskio g. kur reklamavosi "čia tuoj bus kai kas nuostabaus", bet išpildyta žymiai geriau. O ten (bent kol kas) žymiai judresnė ir matomesnė vieta.
Ipac kad viskas dabar gali buti sekama per skaitmenine yranga. Mane tie stulpai visada erzino.
Kaip suprantu reikalavimai yra ziemos atveju kai sniego yra ir yra avarija kad greit surast visus siuos techninius sulinius, bet ta galima issprest ir alternatyviais budais.
"I just want you to know that, when we talk about war, we're really talking about peace." —Washington, D.C. June 18, 2002
Dėl stulpelių niekas nepataikė - čia alternatyvūs dviračių stovai. Kai nėra kur prisiparkuoti, reikia dviratį prie šių rakinti.
Abu žymi šalia esančius šulinius, gi matosi nuotraukoje. Aišku dviratį galima prie bet ko rakinti. Bet čia būtų šiek tiek durnas sprendimas tokius stovus įrengti tiesiai ant vejos.
Comment