Parašė Viliusun
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Naujamiestis - projektai ir statybų eiga
Collapse
X
-
Rewo atnaujino informaciją apie savo projektą Ševčenkos gatvėje. Marketinginis projekto pavadinimas bus "Skvero Namai" (http://www.skveronamai.lt/)
- 1 patinka
Comment
-
Realco viešinasi Algirdo 3 projektą. Pakeitimai nuo ankstesnių vaizdų minimalūs, pirmame aukšte komercija.
https://citify.eu/algirdo-3/
https://vilnius.lt/lt/numatomo-stati...-projektavima/
- 12 patinka
Comment
-
Vietoje R.Baranausko rūmų – daugiabučiai: plėtotojai projektą teikia visuomenės vertinimui
https://www.15min.lt/verslas/naujien...ui-973-1449612
„Arches“ vizualizacija/„Realco“ projektas Algirdo g.
- 4 patinka
Comment
-
Parašė Obi-Wan Kenobi Rodyti pranešimąPirmi trys aukštai - viskas gerai. Bet kam tas šiltnamis ant jų? Na suprantu, jei priešais namą būtų superiniai vaizdai. Bet dabar, kam? Atrodo kaip Palangos SPA.
- 2 patinka
Comment
-
Visgi turiu pritarti nuomonei, kad ta "šiltnaminė dalis" yra iškrentanti iš konteksto ir labiau tinkanti į kokią miško ar vandens telkinio pusę žvelgti, o ne į daugiabutį priešingoje gatvės pusėje. Be to, gatvės linijoje (išklotinėje) atrodo keistai. Sakyčiau, kad jeigu tai būtų į vidinę pusę, o Algirdo g. pusėje būtų tiesiog aukštesnė dalis tokios pat struktūros kaip pirmi aukštai, gal atrodyti dailiau.
Pati architektūra mano megėjišku supratimu visai derinti aplinkoje tiek spalvų gama, tiek užstatymu, tiek kitais sprendimais. O šlaitinio stogo nebuvimas Naujamiestyje nėra kažkas tokio, kai pusė pastatų yra plokščiais stogais.
- 3 patinka
Comment
-
Gal tuo pasvirimu ir ryškiais pirmais trim aukštais bandė vizualiai sumažinti tūrį, kad nebūtų jis kai kam per "agresyvus". Nors toj vietoj 5 aukštai kaip tik, bet turint omeny tendencijas Vilniuj, maža kas prisikabins... Pasvirimas ir plokšti stogai ir man nepatinka, bet bendrai atrodo kad visai neblogas projektas.
Comment
-
Parašė diamond Rodyti pranešimą
p.s. II etapo pirmo aukšto kainos nuo kokios vasaros tikrai nesikeičia.
Comment
-
Parašė Suolas Rodyti pranešimą
Likę 36 I ir II etapo butai be parkingo pardavinėjami. Buvo kilęs noras apžiūrėti, bet dabar nebe. Kai kuriems butams daroma apdaila, gal aliuzija į butą tiesiogiai nuomai, kur dirbant centre mažiau reik parkingo?
p.s. II etapo pirmo aukšto kainos nuo kokios vasaros tikrai nesikeičia.
Comment
-
Parašė edskaz Rodyti pranešimą
Buvau apžiurėjęs porą butų šitam projekte dar vasarą. Mano nuomonė tai yra praščiausias projektas iš visų mano matytų (atsižvelgiant į kainą). Pvz. kad patekti į parkingą reikia kažkokiais labirintais per lauką eiti. Jokio ten Vilniaus iš butų nesimato. Realiai matai tik priešais esančio Registro Centro pastato pilkas sienas.
Comment
-
Parašė Viliusun Rodyti pranešimą
Nu tokie pareiškimai "praščiausias iš visų matytų" skamba įdomiai. Su kokiais projektais lyginai? Aš pats galvojau apie šitą, bet netiko išplanavimai ir kaina buvo tuo metu nebeįkandama man.
Comment
-
Taigi svečių namai dabar vis tiek turi atitikti daugiabučių standartus, dėl parkingo tik nežinau, bet jei jo bus mažiau tai tik geriau.
O dėl kiemo nereikia klaidinti, projektas stovės ant vietoje dabar esančio baisaus jokios vertės neturinčio pastato ir jam priklausančio parkingo. Reikia tokiose vietose kuo daugiau panašių projektų, kurie įlietų šviežio kraujo.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė themanual Rodyti pranešimąTaigi svečių namai dabar vis tiek turi atitikti daugiabučių standartus, dėl parkingo tik nežinau, bet jei jo bus mažiau tai tik geriau.
O dėl kiemo nereikia klaidinti, projektas stovės ant vietoje dabar esančio baisaus jokios vertės neturinčio pastato ir jam priklausančio parkingo. Reikia tokiose vietose kuo daugiau panašių projektų, kurie įlietų šviežio kraujo.
P.S. facebook'e gražu žiūrėti, kaip Paklanis vartosi iš gaidžio ir advokatauja vystytojams, blogi jam visi - įskaitant NŽT, ŽŪ ministeriją, Seimą ir senuosius kaimynus.
Comment
-
Čia turbūt Aplinkos ministerijos reikia greitesnės reakcijos ir rasti sprendimus į dažniausias tokias situacijas, jog nebesikartotų ateityje ir būtų galima keisti į realią būsimą paskirtį. Pats miestas negali stovėti ir laukti, kol bus sutvarkyta, nes tada jis plėsis tik į laukus ir bus visiems tik blogiau.
- 1 patinka
Comment
-
Mažaukštis privatus namas su vienu kaimynu ir 70 parkavimo vietų Žodžiu nėra čia net ką diskutuoti kai žmogus net nežino apie kokį objektą kalba eina ir tik eilinį kartą apsiputojęs bėga pult pamazgų ir skalambyt apie pasaulio pabaigą.
Projektas puikus, daugiau tokių. Beje nebūčiau prieš jei iš tiesų į tikrą kiemą įkištų šiek tiek civilizacijos kai kuriems sovietinukams kurie savo kiemo nevertina ir tik bando paversti purvyne parkavimui
- 2 patinka
Comment
-
Parašė themanual Rodyti pranešimąMažaukštis privatus namas su vienu kaimynu ir 70 parkavimo vietų Žodžiu nėra čia net ką diskutuoti kai žmogus net nežino apie kokį objektą kalba eina ir tik eilinį kartą apsiputojęs bėga pult pamazgų ir skalambyt apie pasaulio pabaigą.
Projektas puikus, daugiau tokių. Beje nebūčiau prieš jei iš tiesų į tikrą kiemą įkištų šiek tiek civilizacijos kai kuriems sovietinukams kurie savo kiemo nevertina ir tik bando paversti purvyne parkavimui
Comment
Comment