Blokai dažyti ar tinkas?
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Naujamiestis - projektai ir statybų eiga
Collapse
X
-
Parašė Al1 Rodyti pranešimąBlokai dažyti ar tinkas?
Comment
-
Parašė giuffro Rodyti pranešimą
Comment
-
Pažiūrėjau Citify planuojamus naujus objektus toje Algirdo/Paneriu/Geležinkelio g. teritorijoje, tai nusimato labai neblogas kvartalas ten. Jeigu dar Vilnius connect viska įgyvendins kaip planuoja tai išvis bus super. Man tik įdomu kodėl sito projekto kainos tokios salyginai nedidelės kaip tokioj vietoj arti centro...
Comment
-
Parašė Lakis Rodyti pranešimąPažiūrėjau Citify planuojamus naujus objektus toje Algirdo/Paneriu/Geležinkelio g. teritorijoje, tai nusimato labai neblogas kvartalas ten. Jeigu dar Vilnius connect viska įgyvendins kaip planuoja tai išvis bus super. Man tik įdomu kodėl sito projekto kainos tokios salyginai nedidelės kaip tokioj vietoj arti centro...
Miestai.net Fb
Comment
-
Parašė Irma Rodyti pranešimą
Prie pat, už gatvės, geležinkelio keliai. Jei langai į tą pusę tai gyvenimas neturėtų būti labai ramus. Dar gana didelės kainos.
Comment
-
Parašė Lakis Rodyti pranešimą
Vat tame ir esmė, kad pagal Vilnius Connect planą tų geležinkelio kelių turi nebelikti ir atsirasti ofisai, kurie atskirs geležinkelį nuo Geležinkelio g. tai neturėtų būti labai triukšminga. O kainos tai tarp 1800-2200 uz kv.m kas yra gana normalu manau.*******
Miestai.net Fb
Comment
-
Parašė Lakis Rodyti pranešimą
Vat tame ir esmė, kad pagal Vilnius Connect planą tų geležinkelio kelių turi nebelikti ir atsirasti ofisai, kurie atskirs geležinkelį nuo Geležinkelio g. tai neturėtų būti labai triukšminga. O kainos tai tarp 1800-2200 uz kv.m kas yra gana normalu manau.
- 3 patinka
Comment
-
Kokia jūsų nuomonė apie https://citify.eu/algirdo-g-12/? Aš pats sakau, kad reiktų stabdyti projektą neribotam laikui, nes ten mėgsta bomželiai tuštintis, o vietiniai tikrai to dar nepamiršo.
- 2 patinka
Comment
-
Parašė rmss Rodyti pranešimąKokia jūsų nuomonė apie https://citify.eu/algirdo-g-12/? Aš pats sakau, kad reiktų stabdyti projektą neribotam laikui, nes ten mėgsta bomželiai tuštintis, o vietiniai tikrai to dar nepamiršo.Show must go von!
Comment
-
Parašė rmss Rodyti pranešimąKokia jūsų nuomonė apie https://citify.eu/algirdo-g-12/? Aš pats sakau, kad reiktų stabdyti projektą neribotam laikui, nes ten mėgsta bomželiai tuštintis, o vietiniai tikrai to dar nepamiršo.
Comment
-
kaip ir kalbėta, Hanner LiveUp vietoj verslo centro bus daugiabutis:- PLANAVIMO TIKSLAI
2.1. Keisti sklypo Naugarduko g. 62 detaliojo plano, patvirtinto Vilniaus miesto savivaldybės tarybos 2014 m. gegužės 14 d. sprendimu Nr. 1-1812 „Dėl sklypo Naugarduko g. 62 detaliojo plano tvirtinimo“, sprendinius inicijavimo pagrindu sklype Naugarduko g. 62 (kadastro Nr. 0101/0055:73) tikslu pakeisti detaliuoju planu nustatytą reglamentinę zoną 1A, keičiant komercinės paskirties objektų teritorijos naudojimo būdą į daugiabučių gyvenamųjų pastatų ir bendrabučių statybos naudojimo būdą, nustatyti sklypo užstatymo tankumo (tikslas iki 50 proc.) ir intensyvumo rodiklius (tikslas iki 1,6) ir kitus pagrindinius bei papildomus naudojimo režimo reikalavimus nepažeidžiant Vilniaus miesto savivaldybės teritorijos bendrojo plano sprendinių.
šiaip įdomu ką galvoja daryt dėl savo verslų centrų stadiono teritorijoje
- 1 patinka
Comment
- PLANAVIMO TIKSLAI
-
Parašė mr_miegas Rodyti pranešimąšiaip įdomu ką galvoja daryt dėl savo verslų centrų stadiono teritorijoje
Comment
-
bet kaip ten buvo rašyta - ta paskola yra 2 dalykams: refinansuot turimas paskolas ir finansuot North East verslo centrą. Kiek girdėjau iš didesnių verslo centrų (per draugus kurie ten dirba) daugelis yra užkūręs workshop'us dėl darbo ateityje ir daugeliu atveju - darbas iš namų yra viena integrali dalis. Tas tiesiog reiškia, kad bus atsisakoma plotų (tiksliau jie mažinami). Tai nebent kažkas ateis dar į LT didesnio, kitu atveju - vakancija didės kokius 1-2 metus
Comment
Comment