Parašė ttttt
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Naujamiestis - projektai ir statybų eiga
Collapse
X
-
Parašė peewhy Rodyti pranešimąKonarskio 6A anaujinta vizualizacija
P.S. beje, man vienam kažkaip nelimpa tas veidrodinis kampas cokoliniame aukšte?
Comment
-
Parašė Ginthus Rodyti pranešimą
Pats sau kaip atskiras projektas įdomus, bet aplinkinio užstatymo kontekste visiškai ne į temą. Jeigu permetus į kitą gatvės pusę, tai jau būtų labiau savo aplinkoje, o čia reiktų perimetrinio užstatymo užbaigimo.
P.S. beje, man vienam kažkaip nelimpa tas veidrodinis kampas cokoliniame aukšte?
Comment
-
Parašė Ginthus Rodyti pranešimą
Pats sau kaip atskiras projektas įdomus, bet aplinkinio užstatymo kontekste visiškai ne į temą. Jeigu permetus į kitą gatvės pusę, tai jau būtų labiau savo aplinkoje, o čia reiktų perimetrinio užstatymo užbaigimo.
Comment
-
Parašė peewhy Rodyti pranešimąKonarskio 6A anaujinta vizualizacija
Comment
-
Parašė ArtisLT Rodyti pranešimąKaip dar galima šiuolaikinėje statyboje daryti radiatorius, o ne grindinį šildymą....
Comment
-
Parašė _rB_ Rodyti pranešimąKaip dėl to, jog radiatoriai statomi prie lango? Nėra taip, jog šildai lauką?
Comment
-
Parašė Hub Rodyti pranešimą3 viesbučiai netoliau nei 200m vienas nuo kito, ne per daug?
Baro kažkiek gaila.
Architektūra baro įdomi, tik reikalas toks, kad ten vėl baro niekas niekada nedarys. Nebent kažkaip būtų galima jį įkomponuoti į naują pastatą.Post in English - fight censorship!
Comment
-
Parašė Obi-Wan Kenobi Rodyti pranešimąBuvo ofisų projektas vietoje Tauro rago. Jei čia tas pats, tai blogai. Atitrauktas nuo gatvės, visai tos sankryžos neuždaro
Comment
-
Parašė Obi-Wan Kenobi Rodyti pranešimąBuvo ofisų projektas vietoje Tauro rago. Jei čia tas pats, tai blogai. Atitrauktas nuo gatvės, visai tos sankryžos neuždaro
Comment
Comment