Parašė Ciurlionis
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Naujamiestis - projektai ir statybų eiga
Collapse
X
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimą
Kai šalia stovi 27 aukštų Helios pastatas, 9 aukštai ne taip ir daug. Argi "Naujamiesčio namai" blogas projektas toje vietoje?
- 2 patinka
Comment
-
Parašė Chatbot Rodyti pranešimą
Projektas geras, bet aš tai nelaikyčiau Helios atskaitos tašku aukštingumui, nes, manau, buvo klaida statyti ten 27 aukštus. Dabar pagal anksčiau padarytą klaidą derinti viso rajono aukštingumą neatrodo prasminga.
Comment
-
Bet lygiai taip pat nebėra prasminga drausti statyti 9 aukštų namus, kai stovi šalia 27 aukštų namas, keliolikos aukštų keli ir dar krūva tų pačių 9 aukštų namų, kvartalo mastelis jau pakeistas. Dabar jau 5 aukštų namai toje vietoje atrodo kaip neūžaugos spuogai.
Comment
-
cia kaip bandoma isspauti is sh vashka. realybeje atrodys pakankamai keistai ir nekokybiskai, paminesit mano zodi. cia kaip visada, plastikiniai langai, pigus tinkas ir kiti marazmai sugadins visa 'grozi', jeigu toki matote dabar renderyje. o kas del medinuku, tai cia kaip visada, nelabai suprantu kodel reikia lyginti sutriususi medinuka su nauju pastatu. lyginkime nauja arba atnaujinta medinuka su nauju murinuku ir tada butu correct palyginimas.
Comment
-
Parašė chmekas Rodyti pranešimąnelabai suprantu kodel reikia lyginti sutriususi medinuka su nauju pastatu. lyginkime nauja arba atnaujinta medinuka su nauju murinuku ir tada butu correct palyginimas.
- 5 patinka
Comment
-
Kai šalia stovi 27 aukštų Helios pastatas, 9 aukštai ne taip ir daug. Argi "Naujamiesčio namai" blogas projektas toje vietoje?Aviate, navigate, communicate
Comment
-
Bet šitas projektas bet kokiu atveju nelabai panašus į Natkevičiaus darbus.
Sarkastiskai kalbant, natkeviciumas tapo auksiniu LT arch. standartu.
Comment
-
Kiek metų ten viskas vyksta ir pagaliau kažkas bus. Net nesitiki. Pirma turėjo būti kažkoks tradicinis pastatuks gal ~2007m., neišpirko tos bakūžės. Vėliau afišavo, kad ten išpaišys ploniausią daugiabutį Vilniuje ir eilinį kartą pykosi su savininkais. O dabar vėl kažkas naujo.Kodėl "Apylanka"? Todėl, kad "Darbai"...
Comment
-
Parašė RokasLT Rodyti pranešimą
Spalviniu atzvilgiu - panasus: juoda, pilka, balta ir kartais rudys arba ruda spalva.
Paskutinis taisė Ciurlionis; 2019.07.17, 20:44.Aviate, navigate, communicate
- 2 patinka
Comment
-
Parašė Ciurlionis Rodyti pranešimąNa aš neįsivaizduoju geresnių spalvų fasadui, net rudą išmesčiau. Aišku dėl skonio nesiginčijama, bet visi "šiltų" spalvų projektai mane nukelia į pietryčių Europą. Ir man tai absoliuti beskonybė.
Comment
-
Parašė RokasLT Rodyti pranešimąO ka negalima pastelines gelsvos, rusvos daryti su tinkuotu fasadu, plytu, plytu imitacijos, akmens, medzio daugiau?Aviate, navigate, communicate
Comment
-
Parašė Chatbot Rodyti pranešimą
Projektas geras, bet aš tai nelaikyčiau Helios atskaitos tašku aukštingumui, nes, manau, buvo klaida statyti ten 27 aukštus. Dabar pagal anksčiau padarytą klaidą derinti viso rajono aukštingumą neatrodo prasminga.
Parašė Ciurlionis Rodyti pranešimąNa aš neįsivaizduoju geresnių spalvų fasadui, net rudą išmesčiau. Aišku dėl skonio nesiginčijama, bet visi "šiltų" spalvų projektai mane nukelia į pietryčių Europą. Ir man tai absoliuti beskonybė.Paskutinis taisė Tomizmas; 2019.07.17, 23:16.Snowflakes will attack U <3
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Milwaukee Rodyti pranešimąKris dar vienas medinukas nelygioj kovoj su barbarais.
https://www.youtube.com/watch?v=afnJbdT4t5g
Comment
-
Parašė RokasLT Rodyti pranešimą
Spalviniu atzvilgiu - panasus: juoda, pilka, balta ir kartais rudys arba ruda spalva.
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimąČia tas pats, kas sakyti, jog raudonos spalvos Lada panaši į Ferrari, nes abi raudonos. Šiaip iš kart matosi, kad ne Natkevičiaus lygio projektas, o kažkokio nežinimo chaltūrščiko projektuotojo, dirbančio pagal individualią veiklą.
Šiame forume, kai kalba eina apie Natkevičių - dažniausiai kalbama apie jo taikomą spalvinę gamą, nes jo projektai LT kišenei, pagal išvaizdą, dažniausiai būna neblogi.
Paskutinis taisė RokasLT; 2019.07.18, 12:20.
- 1 patinka
Comment
-
https://www.archdaily.com/921056/com...ng-archimatika
Yra net ir Ukrainoje visai geru pavyzdziu su spalvomis. O Europoje tai tikrai begalo tokiu sprendimu, tai siuo atveju pas mus kaz kaip balta-grafito spalva kaip nuobodokai jau atrodo.
- 1 patinka
Comment
Comment