Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Naujamiestis - projektai ir statybų eiga

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parašė House Rodyti pranešimą

Tai kad as jau pateikiau, ir gan konkreciai bei dalykiskai.
    Kurioje vietoje? Prašome pacituoti.

Gal užteks švaistytis "runkeliais" ir grąsinimais?

Comment

Ir va tokie nelogiski, nepatyre, riboti, chamiski zmones drasiai laido nuomones tokiom nepaprastom temom kaip miestu pletra ir architekturos raida... Sakau tiesa kaip yra, gal tas ir izeis kai kuriuos, bet matosi, kad jau vien to namo pliusu isryskinimas juos izeide...)))

Comment

Parašė Saturn Rodyti pranešimą

Dar tokio pačio stiliaus puošmenų.
        Kadangi šitos per 20-40 metų puošmenom netapo, kiek laiko reikia laukti kad "taptų puošmena"?

Pirmas ir trečias laisvai galėtų būti atnaujinti, renovuoti, ir saugomi. Problema tame jog jų pas mus prištampuota pagal tą patį projektą.

Comment

Statybinė technika buvusio Vilniaus „Tauro“ teritorijoje.

Comment

Gal kas žinote, ką planuojama daryti su likusiu buvusios grąžtų gamyklos (?) pastatu Birželio 23-čiosios gatvėje? Įdomu, ką Hanner žada B23 butų pirkėjams.

Click image for larger version

Name:	IMG_20180520_205336-s.jpg
Views:	83
Size:	202,4 kB
ID:	1642615

Comment

Naujamiestyje pradedami naujo skvero įrengimo darbai

Skaityti daugiau: https://www.madeinvilnius.lt/naujien...engimo-darbai/

Comment

Ejau pro shali.. bjauriojo anciuko virsmas nuostabia gulbe!... Aisku subjektyvu, bet man panasu, jog man tai bus vienas maloniausiu gyvenamuju pastatu Vilniuje... Taip pat suzinojau, jog ten visuose butuose jau irengta rekuperacine sistema! Palauksiu kol sutvarkys viska ir uzbaigs deti visa apdaila, ikelsiu tada foto is visu kampu! Vel sakys mane kazkas pasamde reklamuoti visus parduotus butus siame name)))..
                Paskutinis taisė House; 2018.05.22, 20:05.

Comment

Bet jau šaligatviai, tai ten totali chaltūra. Net laiptų nesugebėjo atnaujinti link perėjų. Kažkaip iš aplinkos tikėjausi daugiau.
                  Kodėl "Apylanka"? Todėl, kad "Darbai"...

Comment

Parašė SPX Rodyti pranešimą
                    Bet jau šaligatviai, tai ten totali chaltūra. Net laiptų nesugebėjo atnaujinti link perėjų. Kažkaip iš aplinkos tikėjausi daugiau.
                    Dar nieko nebaige daryti... viskas bus liuks. Senus gerus laiptus nuo perejos paliko ir tas yra dziugu.

Comment

Ejau pro shali.. bjauriojo anciuko virsmas nuostabia gulbe!... Aisku subjektyvu, bet man panasu, jog man tai bus vienas maloniausiu gyvenamuju pastatu Vilniuje... Taip pat suzinojau, jog ten visuose butuose jau irengta rekuperacine sistema! Palauksiu kol sutvarkys viska ir uzbaigs deti visa apdaila, ikelsiu tada foto is visu kampu! Vel sakys mane kazkas pasamde reklamuoti visus parduotus butus siame name)))..
                      Supratom, kad arba dirbat, arba labai patinka tas baltas pastatas. Kaip ir užteks kartotis.

Comment

Parašė MindaugasR Rodyti pranešimą

Supratom, kad arba dirbat, arba labai patinka tas baltas pastatas. Kaip ir užteks kartotis.
                        Sito tikrai dar nerasiau! Nieko nekartoju to pacio ka jau esu rases. Jei jum nepatinka, tai toleruokit! Gyvenam demokratiskoj ir tolerantiskoj Europos Sajungoj! Leiskit zmonem dziaugtis tuo kas juos dziugina! Sis namas naujas, todel miestelenam juo dziaugtis dabar yra butent pats tas laikas! Veliau dziaugsimes kitais pastatais, kuriu tikrai bus!

Comment

Dar nieko nebaige daryti... viskas bus liuks. Senus gerus laiptus nuo perejos paliko ir tas yra dziugu.
                          Ir kuo tie seni sovietiniai kreivi šleivi laiptai gerai? Pinigų pagailo normaliai sankryžos kampo rekonstrukcijai ir tokia tai tiesa.
                          Kodėl "Apylanka"? Todėl, kad "Darbai"...

Comment

Parašė mindugo Rodyti pranešimą
                            Gal kas žinote, ką planuojama daryti su likusiu buvusios grąžtų gamyklos (?) pastatu Birželio 23-čiosios gatvėje? Įdomu, ką Hanner žada B23 butų pirkėjams.

Click image for larger version

Name:	IMG_20180520_205336-s.jpg
Views:	83
Size:	202,4 kB
ID:	1642615
                            Nieko nežada. Niekam (nei Hanneriui, nei Birzelio namams) neina sutarti, kad tą pastatą visokie jame įsikūrę servisiukai parduotų.
                            Vilnius yra nuostabus!

Comment

Parašė baltic Rodyti pranešimą

Nieko nežada. Niekam (nei Hanneriui, nei Birzelio namams) neina sutarti, kad tą pastatą visokie jame įsikūrę servisiukai parduotų.
                              Turbūt nori pusiau už dyką.

Comment

Tai, kad ten nuo autoservisų iki maitinimo įstaigų (bent dvi). Tuomet, kiek man žinoma, dar kelios įmonės. Dauguma smulkios įmonės. Daug savininkų, jie pakankamai geroje vietoje, matyt, nenori pigiai atiduoti patalpas, tai toks ir rezultatas. Nėra ko ir pykti.

Comment

Pirmam aukste servisai, plovyklos ir siaip visokios saragos. O 2 ir 3 berods laisvi, kai kur langai padauzyti. Jei taip ir yra, galima ten irengt puikiausius loftus, lubos ten tikrai ne 262cm. Zinoma, uzdengiant visa pastata nauju fasadu, kazkas panasaus kaip SOHO ar RADIO loftuose.

Comment

Dėl tų pačių servisų ir plovyklų pirmame aukšte, man šio pastato koversija į loftus neatrodo perspektyvi. O jeigu jie parduotų patalpas, tai turbūt būtų pigiau nugriauti ir statyti kažką naujo, nes sprendžiant pagal išorinę būklę, sutvarkyti ir pakeisti pastato paskirtį reikėtų didelių investicijų.
                                    Visas kvartalas tuoj bus naujai užstatytas išskyrus šituos griuvėsius ir dar vieną sovietinį palikimą Statybininkų/Smolensko g. kampe.

Comment

Man atrodo iš jo puikūs loftai galėtų gautis, vis vien įdomiau už galimai tokius pačius 3 baltus daugiabučius. Kokią palėpę dar galimą laisvai įrengti.

Comment

Parašė mindugo Rodyti pranešimą
                                        Dėl tų pačių servisų ir plovyklų pirmame aukšte, man šio pastato koversija į loftus neatrodo perspektyvi. O jeigu jie parduotų patalpas, tai turbūt būtų pigiau nugriauti ir statyti kažką naujo, nes sprendžiant pagal išorinę būklę, sutvarkyti ir pakeisti pastato paskirtį reikėtų didelių investicijų.
                                        Visas kvartalas tuoj bus naujai užstatytas išskyrus šituos griuvėsius ir dar vieną sovietinį palikimą Statybininkų/Smolensko g. kampe.
                                        Nugriaut tai cia planas A. Zinoma, jis vienareiksmiskai geriausias. Taciau jei kuris nors kampinis servisas sitam reikalui uztraukia rankini, tuomet reiktu pagalvot apie plana B. Galima butu irengt kokias nors kurybines dirbtuves, gal ofisus, gal butus. Bet reziumuojant, manau dar ilgai matysim sita slogu vaizda.

Comment

Normalu, kad nenori issikelt, nes tokiu paslaugu (pvz Juta) teikejam susirast normalias patalpas praktiskai neimanoma misija.

Comment

Working...
                                          X