Ir va tokie nelogiski, nepatyre, riboti, chamiski zmones drasiai laido nuomones tokiom nepaprastom temom kaip miestu pletra ir architekturos raida... Sakau tiesa kaip yra, gal tas ir izeis kai kuriuos, bet matosi, kad jau vien to namo pliusu isryskinimas juos izeide...)))
Gal kas žinote, ką planuojama daryti su likusiu buvusios grąžtų gamyklos (?) pastatu Birželio 23-čiosios gatvėje? Įdomu, ką Hanner žada B23 butų pirkėjams.
Ejau pro shali.. bjauriojo anciuko virsmas nuostabia gulbe!... Aisku subjektyvu, bet man panasu, jog man tai bus vienas maloniausiu gyvenamuju pastatu Vilniuje... Taip pat suzinojau, jog ten visuose butuose jau irengta rekuperacine sistema! Palauksiu kol sutvarkys viska ir uzbaigs deti visa apdaila, ikelsiu tada foto is visu kampu! Vel sakys mane kazkas pasamde reklamuoti visus parduotus butus siame name)))..
Ejau pro shali.. bjauriojo anciuko virsmas nuostabia gulbe!... Aisku subjektyvu, bet man panasu, jog man tai bus vienas maloniausiu gyvenamuju pastatu Vilniuje... Taip pat suzinojau, jog ten visuose butuose jau irengta rekuperacine sistema! Palauksiu kol sutvarkys viska ir uzbaigs deti visa apdaila, ikelsiu tada foto is visu kampu! Vel sakys mane kazkas pasamde reklamuoti visus parduotus butus siame name)))..
Supratom, kad arba dirbat, arba labai patinka tas baltas pastatas. Kaip ir užteks kartotis.
Supratom, kad arba dirbat, arba labai patinka tas baltas pastatas. Kaip ir užteks kartotis.
Sito tikrai dar nerasiau! Nieko nekartoju to pacio ka jau esu rases. Jei jum nepatinka, tai toleruokit! Gyvenam demokratiskoj ir tolerantiskoj Europos Sajungoj! Leiskit zmonem dziaugtis tuo kas juos dziugina! Sis namas naujas, todel miestelenam juo dziaugtis dabar yra butent pats tas laikas! Veliau dziaugsimes kitais pastatais, kuriu tikrai bus!
Gal kas žinote, ką planuojama daryti su likusiu buvusios grąžtų gamyklos (?) pastatu Birželio 23-čiosios gatvėje? Įdomu, ką Hanner žada B23 butų pirkėjams.
Nieko nežada. Niekam (nei Hanneriui, nei Birzelio namams) neina sutarti, kad tą pastatą visokie jame įsikūrę servisiukai parduotų.
Tai, kad ten nuo autoservisų iki maitinimo įstaigų (bent dvi). Tuomet, kiek man žinoma, dar kelios įmonės. Dauguma smulkios įmonės. Daug savininkų, jie pakankamai geroje vietoje, matyt, nenori pigiai atiduoti patalpas, tai toks ir rezultatas. Nėra ko ir pykti.
Pirmam aukste servisai, plovyklos ir siaip visokios saragos. O 2 ir 3 berods laisvi, kai kur langai padauzyti. Jei taip ir yra, galima ten irengt puikiausius loftus, lubos ten tikrai ne 262cm. Zinoma, uzdengiant visa pastata nauju fasadu, kazkas panasaus kaip SOHO ar RADIO loftuose.
Dėl tų pačių servisų ir plovyklų pirmame aukšte, man šio pastato koversija į loftus neatrodo perspektyvi. O jeigu jie parduotų patalpas, tai turbūt būtų pigiau nugriauti ir statyti kažką naujo, nes sprendžiant pagal išorinę būklę, sutvarkyti ir pakeisti pastato paskirtį reikėtų didelių investicijų.
Visas kvartalas tuoj bus naujai užstatytas išskyrus šituos griuvėsius ir dar vieną sovietinį palikimą Statybininkų/Smolensko g. kampe.
Man atrodo iš jo puikūs loftai galėtų gautis, vis vien įdomiau už galimai tokius pačius 3 baltus daugiabučius. Kokią palėpę dar galimą laisvai įrengti.
Dėl tų pačių servisų ir plovyklų pirmame aukšte, man šio pastato koversija į loftus neatrodo perspektyvi. O jeigu jie parduotų patalpas, tai turbūt būtų pigiau nugriauti ir statyti kažką naujo, nes sprendžiant pagal išorinę būklę, sutvarkyti ir pakeisti pastato paskirtį reikėtų didelių investicijų.
Visas kvartalas tuoj bus naujai užstatytas išskyrus šituos griuvėsius ir dar vieną sovietinį palikimą Statybininkų/Smolensko g. kampe.
Nugriaut tai cia planas A. Zinoma, jis vienareiksmiskai geriausias. Taciau jei kuris nors kampinis servisas sitam reikalui uztraukia rankini, tuomet reiktu pagalvot apie plana B. Galima butu irengt kokias nors kurybines dirbtuves, gal ofisus, gal butus. Bet reziumuojant, manau dar ilgai matysim sita slogu vaizda.
Comment