Palyginimui vizualizacijoje ir pastatytas
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Naujamiestis - projektai ir statybų eiga
Collapse
X
-
Parašė stat Rodyti pranešimąPalyginimui vizualizacijoje ir pastatytas
O pats pastatas man visai neblogai atrodo, na gal lodžijų langų rėmai galėtų būti kitos spalvos, bet šiaip visai neblogai žiūrisi, taip ale skandinaviškai atrodo.
Comment
-
♚ streetskins.eu/vilnius-city-cycling-map-by-road-surface ♚
Comment
-
Comment
-
Vienas nedaugelio atvejų, kai pastatas realybėje atrodo žymiai geriau nei projekto vizualizacijose ir išties šauniai papildo aplinką. Džiaugiuosi, kad projektas igyvendintas kokybiškai ir sukurs jaukią atmosferą toje sankryžoje.
Tie kritikuoti baltos spalvos rėmai iš tiesų nė kiek neatrodo blogai - priešingai, sukuria malonų švaros jausmą tiek už projekto ribų, tiek jame pačiame. LoL
Comment
-
Parašė Miestegyvenu Rodyti pranešimą
O iš ko jaučiasi, kad langai lenkiški? Idomu ateičiai, ieškant būsto
Comment
-
Parašė Zygis Rodyti pranešimąVienas nedaugelio atvejų, kai pastatas realybėje atrodo žymiai geriau nei projekto vizualizacijose ir išties šauniai papildo aplinką. Džiaugiuosi, kad projektas igyvendintas kokybiškai ir sukurs jaukią atmosferą toje sankryžoje.
Tie kritikuoti baltos spalvos rėmai iš tiesų nė kiek neatrodo blogai - priešingai, sukuria malonų švaros jausmą tiek už projekto ribų, tiek jame pačiame. LoL
Comment
-
Parašė Alvio Rodyti pranešimą
O man tai neatrodo gerai, pastatas tokioje vietoje turų būti elegantiškas, jis dabar atrodo masyvus ir gargariškas, mane liudina tai kad medžiagos panaudotos kuo pigiausios, galetų pastatas atrodyti visas, taip kaip pirmo aukšto, apdengimas. Tokioje vietoje, tikrai netinka Antakalnio ir Žirmūnų namų statymo ypatumai. Tai vis dėlto miesto centras ir turėtų būti daugiau dedama dėmesio tam, kad būtų jauku ir estetiška.
Comment
-
Man tai antras. Išraiškingesnis, spalva geresnė (sienų ir langų), fasadas įdomesnis - yra kampų ir puošnių detalių (paauksavimai). Nėra tokio vienodumo, žodžiu, pastatas su šiokia tokia katalikiškų kraštų architektūrai būdinga ambicija (ir tai labai gerai). Pirmo tai net skandinavišku nepavadinčiau, iš viso nežinau kaip jį pavadinti.Snowflakes will attack U <3
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Tomizmas Rodyti pranešimąPirmo tai net skandinavišku nepavadinčiau, iš viso nežinau kaip jį pavadinti.
Comment
Comment