/\ Čia vietoj to vokiečių planuoto ir numarinto projekto?
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Naujamiestis - projektai ir statybų eiga
Collapse
X
-
Viskas atrodo švariai ir gražiai, bet būkim biedni, bet teisingi. Jeigu spalvos būtų "pamėgtos" vaikiškos trydos spalvos ar alkoholiko nosies burokinės tai šie daugiabučiai nebūtų tokie ale super. Kitaip noriu pasakyt, kad architektūros prasme jie tikrai nėra kažkokie ypatingi. Tai mano nuomonė
Comment
-
Parašė _rB_Aš ne ponas ir išsakiau tik savo nuomonę Jeigu įsigyjai ten butą tai nereik plūstis ir lieti to pačio purvo, nes lygiai tą patį pats darai. Tai aš ne save plaku, o jus, nes šis projektas tiesiog dėžė su kita spalva, kurių pas mus pilnas miestas, ką aš ir parašiau. Daugmaž toks pat variantas dabar yra Saulėtekio studentų barakai. Atrodo švariai ir gražiai, bet mes puikiai suprantam, kad ji tokie ilgai nebus, kaip ir šis daugiabutis, dėl žmonių požiūrio, dėl klimato, dėl statybinio broko ir t. t. Antra, buvo galima šioje vietoje ir įdomesnį projektą sugalvoti. Trečia, žmonės ir taip ima kreditus, kad kokį butą įsigytų tokiame name nors jis net nevertas tų pinigų.
Kadangi ne ponas tai gal draugas? Jei ne, tai gal valstietis? Ne? būras gal gražiau? Ne iš tos operos? darbininkas? Gal iš Indijos? šūdra? ...apsaugok viešpatie. bet tada negalėtum ir nuomonės pareikšt.. tai ne nešūdra, pamirškim, juk ir ne iš Indijos tamsta turbūt, geriau bučiau sakęs grafas pvz. bet kad sakei neponas esąs. Gal aš čia perdaug
Comment
-
Parašė evvt Rodyti pranešimąKadangi ne ponas tai gal draugas?Lietuva visiems.
Comment
-
Parašė GladiatorKadangi mieste statoma daug šūdo tai bet koks mažiau šudinai atrodantis projektas išsiskiria. Kaip sakoma vienaakis visada bus aklujų karalius, bet žinoma Naujamiesčio Namai yra paprastas ekonominės klasės projektas su standartine architektūra, normaliomis spalvomis, nepigiai kaip pas kitus atrodančiomis medžiagomis ir įsipaišančiais į tą vietą tūriais. Kainos kai projektas prasidėjo buvo iki 5000 LT už kvadrata bet kai pamatė kaip žmonės perka tai kitų etapų sukėle iki 7000-8000 LT senais pinigais. Man atrodė kad ekonominės klasės už tokius pinigus niekas neims bet beveik išpirko ir paskutinį etapą. Na tai galėtu būti pamoka visokiems Algirdo-Kauno kvartalų vystytojams kurių projekto savikaina manau tikrai nesiskiria nuo NN (o gal jų net didesnė nes jie daro 2 aukštų požėminį parkingą) bet žiūrint į jų vizualizacijas tiesiog vemt norisi ir manau ne man vienam ką rodo beveik neegzistuojantys pardavimai.
Comment
-
Parašė Sula Rodyti pranešimąTai tuos projektus iš esmės skiria vieta. Kol kas Kauno g. kelia pakankamai neigiamas emocijas (neįsivaizduoju koks durnius perka loftus Elfoje). Kaip sakoma: lokacija, lokacija ir dar kartą lokacija.
P.S Elfoje ne loftai, o 20 kvadratų kamurkės kurias pirktu net jei tabore kas pastatytu.
Comment
-
Parašė Gladiator Rodyti pranešimąNN vieta tikrai geresnė bet nereikia pamiršti Oslo Namų, jie šalia KA taigi vieta ta pati bet juos vis tiek išpirko nors architektūra irgi neblizgėjo, o kainos apie 2000 EUR.
P.S Elfoje ne loftai, o 20 kvadratų kamurkės kurias pirktu net jei tabore kas pastatytu.
Comment
-
Jei kam įdomu va kaip 'loftas' atrodo iš vidaus http://www.aruodas.lt/butu-nuoma-vil...ujai-4-587181/ Ką aš žinau, visa minimali alga už 17 kv. prastam rajone rodo arba iškreiptą nekilnojamo turto rinką arba iškreiptą algų rinką.
Comment
-
Kad algos mažos tai niekas nesiginčys turbūt, bet objektyvumo dėlei reikėtų pasakyti, kad čia yra asking price.. Realiai netikiu, kad išnuomoti tokį daiktą pavyks už daugiau kaip 270-280 Eur. Vilniuje, apart Senamiesčio, beveik neįmanoma gauti daugiau kaip 15 Eur/kv.m už naujos statybos buto nuomą.
Comment
-
Parašė _rB_"Džiaugiuosi", kad vienas atėjęs iš viso lempą parašo apie kreipinius nors net ne su juo diskutuota buvo, o pas kitą patį šūdų burnoj tiek, kad net ir mano nepilnavertiškumą perspjauna. Anyway, taip, kokybės ir architektūros santykis su kaina nėra adekvatus ir tai yra tiesiog dėžės, kurių mieste pilna ar tai senos, ar tai naujos, kurių kokybė kai kurių dar šūdinesnė nei tų senų.
Comment
Comment