Parašė Ghetto1
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Naujamiestis - projektai ir statybų eiga
Collapse
X
-
Parašė Sbux Rodyti pranešimąNenoriu bilikur pinigus sumoketi ir gailetis nes tikrai zinau kad prie stoties geriau nepirkti butu nes ten nesaugu ir jei nevietinis nepraeisi kazkas tokio. Man atrodo Naujamiestis normalesnis rajonas ir netoli centras. Kainos dar ne kosmines.
Comment
-
Parašė Sbux Rodyti pranešimąSkaiciau ir juokiaus! Trolini krasnuka... As nevietine uztai ir klausimai kila nes googlas siuo metu nelabai padeda ir nesuprantu krasnuka ha ha
Nenoriu bilikur pinigus sumoketi ir gailetis nes tikrai zinau kad prie stoties geriau nepirkti butu nes ten nesaugu ir jei nevietinis nepraeisi kazkas tokio. Man atrodo Naujamiestis normalesnis rajonas ir netoli centras. Kainos dar ne kosmines.
Bet tas projektas Naujamiescio aleja kaip ir nieko tik Del vietos neesu tikra nes girdejau kad kas uz zemaites gatves ten nebekas..
Kokie cia visi itartini tai net prajuokino.
Jus viska zinot tai jus geriausi patarejai kur yra naujamiestyje geriausia nusipirkti buta? 2kamb nedideli? Naujos ar naujesnes statybos?reikalingi patarimai. AciuKodėl "Apylanka"? Todėl, kad "Darbai"...
Comment
-
Parašė Sbux Rodyti pranešimąSkaiciau ir juokiaus! Trolini krasnuka... As nevietine uztai ir klausimai kila nes googlas siuo metu nelabai padeda ir nesuprantu krasnuka ha ha
Nenoriu bilikur pinigus sumoketi ir gailetis nes tikrai zinau kad prie stoties geriau nepirkti butu nes ten nesaugu ir jei nevietinis nepraeisi kazkas tokio. Man atrodo Naujamiestis normalesnis rajonas ir netoli centras. Kainos dar ne kosmines.
Bet tas projektas Naujamiescio aleja kaip ir nieko tik Del vietos neesu tikra nes girdejau kad kas uz zemaites gatves ten nebekas..
Kokie cia visi itartini tai net prajuokino.
Jus viska zinot tai jus geriausi patarejai kur yra naujamiestyje geriausia nusipirkti buta? 2kamb nedideli? Naujos ar naujesnes statybos?reikalingi patarimai. Aciu
O kai pažiūrėjau "Naujamiesčio Alėjos" kainas, tai kažkokia nesąmonė 69m2 butas virš 110k kainuoja... Aš Senamiestyje didesni už tiek nusipirkau. Aišku plius kapitalinis remontas, bet tuos naujus butus irgi reikia įrengti. Suprantu, kad ne naujos statybos, bet kaip sakoma Vieta Vieta Vieta ir dar ne kartoninės sienos, o mūras 60cmPaskutinis taisė ArtisLT; 2016.03.05, 11:01.
Comment
-
/\ Patogumo ir pasiekiamumo prasme visas tas ruožas yra puikus. Problema - apleisti kiemai. Tarkime, kad ir tas projektas vietoj grąžtų gamyklos. Statybininkų, Birželio 23-iosios ir Naugraduko gatvių daugiabučių kiemai tokie pat ištrypti kaip ir krasnūchoje. Pliusas, kad nemažai tų chruščiovkių ten renovuojama (nors ir pobaisėmis spalvomis). Kol kas estetine aplinka pirmauja tik Naujamiesčio Namai, mano akimis. Na, ir su laiku Naujamiesčio Alėjos aplinka bus puiki, nes jie investuoja ir į aplinkos sutvarkymą. Jau dabar yra atnaujintas takas nuo Savanorių pr., įrengtas naujas apšvietimas, suoliukai ir t.t. Su kitais dviem namais bus ir tvarkomi aikštynai bei visa kita.Kodėl "Apylanka"? Todėl, kad "Darbai"...
Comment
-
Parašė Creatium Rodyti pranešimą...Bet visas Vilnius nusietas ištryptais daugiabučių kiemais.Kodėl "Apylanka"? Todėl, kad "Darbai"...
Comment
-
Parašė Creatium Rodyti pranešimąPlius vietoje grąžtų gamyklos bus statomas visas daugiabučių kvartalas. Ten vieta irgi nebloga.
Comment
-
Parašė Sbux Rodyti pranešimąGalima daugiau informacijos apie projekta?
Apie šį projektą konkrečios info nėra. Buvo projektų, vizualizacijų. Tačiau butų kainų ar pan. - ne. Buvo žadėta lyg tai vasarą pradėti statybas, dabar vyksta griovimo darbai.
Comment
-
Parašė SPX Rodyti pranešimąVaikščioti pavojinga visur. Tiesa, nėra čia dabar taip kaip prieš 10-15 metų, kai mušdavosi Naujininkai su Krasnūcha. Viskas gana ramu, išskyrus būtent tą vietą šalia Maximos parduotuvės ir arčiau esančio alaus baro Baisiausia dabar yra - apleista aplinka ir estetinės tvarkos trūkumas. Šiaip, Jums spręsti.http://www.egliunamai.eu/ ...tylos ir ramybės apsuptyje... AMEN.
Comment
-
Uuuh, ir vėl krasnūcha kliūna. Kas nėra ten gyvenę, turi vienokią nuomonę, kam tekę ten leisti laiko - kitokią, bet vėlgi atsiribojus nuo asmeniškumų ji susitapatintų su pirmąja. Aš priklausau antrai grupei, bet į detales nenoriu veltis, čia reikėtų atskiros jau temos #rajonui.
Dėl Naujamiesčio alėjos - jei aš galėčiau rinktis, pirkti butą ten ar ne - tai tikrai ne. Už tokią kainą galima dairytis į 10 m. senumo butus Konarskio g., kurių kartas nuo karto skelbimuose pasirodo. Ir gyventi tikrame Naujamiestyje - ne pavadinimu, o savo aplinka, vieta ir visuo kuo.
Comment
-
Parašė Sbux Rodyti pranešimąKokie geri rajonai be Naujamiescio kad butu netoli nuo centro?
Comment
-
Parašė Sbux Rodyti pranešimąKokie geri rajonai be Naujamiescio kad butu netoli nuo centro?
Comment
Comment