Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Naujamiestis - projektai ir statybų eiga

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parašė taimis Rodyti pranešimą
    Kražių namai atnaujinimas:
    Kokia tvarkinga statybų aikštelė.

Comment

Naujamiesčio namai, Vivulskio g.

2015 03 19.

Vaizdai iš 9 aukšto:

Devynaukščio laiptinė:

Architektūros fotografija: http://www.garbacauskas.com

Comment

Rimtai, man asmeniskai atrodo kad tai yra pats geriausias vidutines klases daugiabucio projektas Vilniuje. Niekaip neatsidziaugiu.

Comment

Parašė kasparas.v Rodyti pranešimą
          Rimtai, man asmeniskai atrodo kad tai yra pats geriausias vidutines klases daugiabucio projektas Vilniuje. Niekaip neatsidziaugiu.
          Ką jūs čia matot tokio stebuklingo? Man pvz Lighthouse atrodo tikrai daug geriau ir įdomiau už šį projektą.
          http://www.efoto.lt/user/29794/nuotraukos

Comment

Man irgi atrodo neblogai, bet nestebuklingai, nors tokioj vietoje gal pats tas. Tiesa laiptines atrodo isties patraukliai.

Comment

Antram name laiptines paprastesnes...

Comment

Parašė edskaz Rodyti pranešimą
                Antram name laiptines paprastesnes...
                Gal todėl kad fasada gražesnį nuo kelio pusės padarė.O lll etapas nelabai dera prie ll fasado ,galėjo abu vienodus nuo kelio pusės padaryt.

Comment

Parašė dainiauskas Rodyti pranešimą
                  Ką jūs čia matot tokio stebuklingo? Man pvz Lighthouse atrodo tikrai daug geriau ir įdomiau už šį projektą.
                  Stebuklingo nieko. Tiesiog svarus ir protingas dizainas, puiki realizacija, ko dar galima prasyti?

Comment

Parašė kasparas.v Rodyti pranešimą
                    Stebuklingo nieko. Tiesiog svarus ir protingas dizainas, puiki realizacija, ko dar galima prasyti?
                    Viskas gal ir neblogai, bet teigti, kad geriausias manyčiau kiek per stipru

Comment

Viskas gal ir neblogai, bet teigti, kad geriausias manyčiau kiek per stipru
                      Gal ir persistengiau, koks skirtumas...

Comment

Kas man jame labiau patinka nei Lighthouse (nors architektūra ir labai panaši) tai suplanavimas. Naujamiesčio namai statomi bevei tradiciniu perimetriniu užstatymu (jei ne nedidelė aikštelė šalia gatvės), kvartalo viduje irgi suformuojant pėsčiųjų gatves. Dėl to kvartalas iš karto daug draugiškesnis pėstiesiems, kas iškart pagyvina rajoną ir kvartalas bus patrauklesnis ir verslui.

Lighthouse nors patys ir gražūs, bet pastatyti viduryje pievos kaip aplinkiniai sovietiniai namai, negyvuose miegamuosiuose rajonuose ir be pačių gyventojų ten nieko daugiau nebus.
                        Post in English - fight censorship!

Comment

Parašė index Rodyti pranešimą
                          Kas man jame labiau patinka nei Lighthouse (nors architektūra ir labai panaši) tai suplanavimas. Naujamiesčio namai statomi bevei tradiciniu perimetriniu užstatymu (jei ne nedidelė aikštelė šalia gatvės), kvartalo viduje irgi suformuojant pėsčiųjų gatves. Dėl to kvartalas iš karto daug draugiškesnis pėstiesiems, kas iškart pagyvina rajoną ir kvartalas bus patrauklesnis ir verslui.

Lighthouse nors patys ir gražūs, bet pastatyti viduryje pievos kaip aplinkiniai sovietiniai namai, negyvuose miegamuosiuose rajonuose ir be pačių gyventojų ten nieko daugiau nebus.
                          Kiek suprantu "Lighthouse" neplanuoja komercinių patalpų net III etape palei Fabijoniškių g. Tik užduokite klausimą sau vieną kartą - ar būtina, kad visur būtų kažko prikišta? Gal tiesiog užtenka ramaus gyvenimo be jokių kirpyklų ar mėsos gaminių parduotuvių primuose aukštuose.
                          Kodėl "Apylanka"? Todėl, kad "Darbai"...

Comment

Siūlau palaukti trečio etapo pabaigos ir pamatysite kaip Lighthouse kvartalas suformuos vidine erdvę
                            Atėjo, pamatė, pastatė...

Comment

sveiki, susidomėjau svitrigailosnamai projektu.. Gal kas galetų pasidalinti įžvalgomis apie ši projektą, rangovą, pliusai/minusai ir pan.
                              Galite parašyti ir į PM
                              Ačiū

Comment

Parašė index Rodyti pranešimą

Na užstatymą nulemia sklypo vieta. Šiuo atveju Fabijoniškių gatvė nėra gyvybinga, tai kažin ar reikėtų namus kišti palei pat gatvę. O čia vėlgi yra pliusų yra minusų. Vidinis kiemelis Naujamiesčio namuose priduoda jaukumo, skirtingai nei Lighthouse abejuose etapuose formuojami vidiniai kiemeliai, į kuriuos patekti ne namo gyventojam nelabai yra nei kaip nei ko. Labai įdomu kai bus baigti visi trys etapai, kas bus tarp jų, nes kolkas visi etapai formuojami labai savarankiški.

Comment

Man rodos dar niekas neįdėjo

http://www.naujamiescioaleja.lt/?utm...-%202015.03.31
                                  Svarbiausia reikia suprasti, kad nieko nesupranti...

Comment

Ir labai gerai padarė, nes labai neinformatyvus puslapis.

Comment

O čia maždaug kur?
                                      Kodėl "Apylanka"? Todėl, kad "Darbai"...

Comment

Parašė SPX Rodyti pranešimą
                                        O čia maždaug kur?
                                        Iš puslapio informacijos manau kad kažkur naujamiestyje...
                                        O jei rimtai tai nežinia.
                                        Svarbiausia reikia suprasti, kad nieko nesupranti...

Comment

Kartais čia ne tas projektas kur bus statomas šioje vietoje?

Comment

Working...
                                          X