Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Naujamiestis - projektai ir statybų eiga

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parašė Naujamiestis Rodyti pranešimą
    Kaip jūsų manymu geriau rinktis Oslo namus ar Švitrigailos namus?
    Nei vienų. Čia mano nuomonė.
    Atėjo, pamatė, pastatė...

Comment

Parašė AngeLT Rodyti pranešimą
      Nei vienų. Čia mano nuomonė.
      Argumentai?

Comment

/\ Oslo namus, be abejonės. Ir geresnė vieta, ir architektūra.
        There is nothing more dreadful than imagination without taste (J. W. Goethe).

Comment

Parašė nomad Rodyti pranešimą
          Man irgi taip atrodo, Švitrigailos tokia keista vieta tarp barakų, bakužių, judrios gatvės, bet centras/senamiestis lyg ir arčiau.

Comment

Parašė nomad Rodyti pranešimą
            Švitrigailos kaip tik geresnė vieta, arčiau centro ir architektūra turbūt bus geresnė už 2-3 etapus Oslo namų.
            Flickr

Comment

Man irgi taip atrodo, Švitrigailos tokia keista vieta tarp barakų, bakužių, judrios gatvės, bet centras/senamiestis lyg ir arčiau.
              Nežinau iš kur greičiau namo pareitum iš Vokiečių gatvės į Oslo namus ar Švitrigailos. Be to aplink Oslo namus kvartalas ir aplinka jau praktiškai susitvarkius. Dulkes ir garsą nuo gatvės sugers viešbutis, bei Algirdo kvartalas.

Man Švitrigailos namai nepatinka, nuo tada, kai buvo vizualiai nusipiginta. O ir aplinka ten gali nesikeisti dešimtmečius.
              Aviate, navigate, communicate

Comment

Na, kad Oslo namai yra arčiau Senamiesčio, negu Švitrigailos.

Comment

Parašė Creatium Rodyti pranešimą
                  Na, kad Oslo namai yra arčiau Senamiesčio, negu Švitrigailos.
                  Tai žiūrint nuo kur pareiti reikia, ar nuo Aušros vartų ar nuo Kotrynos bažnyčios. Pats rinkčiausi Oslo.

Comment

Parašė Ciurlionis Rodyti pranešimą
                    Nežinau iš kur greičiau namo pareitum iš Vokiečių gatvės į Oslo namus ar Švitrigailos. Be to aplink Oslo namus kvartalas ir aplinka jau praktiškai susitvarkius. Dulkes ir garsą nuo gatvės sugers viešbutis, bei Algirdo kvartalas.

Man Švitrigailos namai nepatinka, nuo tada, kai buvo vizualiai nusipiginta. O ir aplinka ten gali nesikeisti dešimtmečius.
                    Del garso tai dar pasigincyciau kai uz keliu simtu metru traukiniu stotis ir depas.

Comment

Parašė Lettered Rodyti pranešimą
                      Švitrigailos kaip tik geresnė vieta, arčiau centro ir architektūra turbūt bus geresnė už 2-3 etapus Oslo namų.
                      Aš išsirinkau ir nusipirkau butą Švitrigailos namuose.
                      Kolkas gailėtis nepradejau, netoks didelis skirtumas vietoje/architektūroje/aplinkoje, bet kainos skirtumas buvo didžiulis.
                      (plius vieta man labiau patinka asmeniškai, kad ir mindaugo maxima prie pat)

Comment

Parašė Juodatapke Rodyti pranešimą
                        Aš išsirinkau ir nusipirkau butą Švitrigailos namuose.
                        Kolkas gailėtis nepradejau, netoks didelis skirtumas vietoje/architektūroje/aplinkoje, bet kainos skirtumas buvo didžiulis.
                        (plius vieta man labiau patinka asmeniškai, kad ir mindaugo maxima prie pat)
                        kad kainos identiškos, nebent kažkokie kraštutiniai variantai?

Comment

Parašė Ciurlionis Rodyti pranešimą

Nuo Vokiečių g. atstumas toks pat, bet nuo Gedimino pr. gerokai arčiau Švitrigailos namai. Oslo namų kokybiškas buvo tik pirmas etapas, vėliau labai nusipigino su architektūra ir apdaila.
                          Flickr

Comment

Parašė arthuras Rodyti pranešimą
                            Idomi sios dienos zinia is Maximos!

"Informuoju, kad nuo spalio 5d. X829 uždaroma VISAM LAIKUI (paskutinė d.d. spalio 4d.).
                            X829 – Naugarduko g. 84, Vilnius."
                            Atrodo, kad prasidejo sioks toks judesis teritorijoj.

Paskutinis taisė arthuras; 2015.10.09, 13:09.

Comment

Pataisyk nuorodas arba geriau įdėk tiesiai čia, nes 403 klaidą meta, prašo prisijungti norint pamatyti foto
                              Kodėl "Apylanka"? Todėl, kad "Darbai"...

Comment

kad kainos identiškos, nebent kažkokie kraštutiniai variantai?
                                tai ko gero dabar susilygino brangstant naujamiesčio rajono projektams. Pirkau dar statybu pačioje pražioje, kuomet gerokas skirtumas buvo,

Comment

Parašė SPX Rodyti pranešimą
                                  Pataisyk nuorodas arba geriau įdėk tiesiai čia, nes 403 klaidą meta, prašo prisijungti norint pamatyti foto
                                  Pataisiau.

Comment

Parašė arthuras Rodyti pranešimą
                                    Pataisiau.
                                    Tai, kad išvis ištrynei dabar
                                    Kodėl "Apylanka"? Todėl, kad "Darbai"...

Comment

Nerodo dabar nei nuotraukų nei nuorodų į jas.

Comment

Comment

Padaryk albumą viešu.

Comment

Working...
                                          X