Parašė nomad
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Naujamiestis - projektai ir statybų eiga
Collapse
X
-
Parašė vėkas Rodyti pranešimąŠvarūs kūbai atrodytų geriau. Žaidimas su "mansardomis" garbės vystytojui nedaro.
Comment
-
Parašė nomad Rodyti pranešimąProjektas labai geras, nežiūrint to, kad plikas betonas be abejo būtų galingiau atrodęs.
Comment
-
Parašė Ciurlionis Rodyti pranešimąApmaudu, kad paliko ta pastatą stovėti, jis turėtjo būt griaunamas..
Comment
-
Parašė Naujamiestis Rodyti pranešimąKaip jūsų manymu geriau rinktis Oslo namus ar Švitrigailos namus?Atėjo, pamatė, pastatė...
Comment
-
Parašė nomad Rodyti pranešimą/\ Oslo namus, be abejonės. Ir geresnė vieta, ir architektūra.
Comment
-
Parašė nomad Rodyti pranešimą/\ Oslo namus, be abejonės. Ir geresnė vieta, ir architektūra.
Comment
-
Parašė Naujamiestis Rodyti pranešimąMan irgi taip atrodo, Švitrigailos tokia keista vieta tarp barakų, bakužių, judrios gatvės, bet centras/senamiestis lyg ir arčiau.
Man Švitrigailos namai nepatinka, nuo tada, kai buvo vizualiai nusipiginta. O ir aplinka ten gali nesikeisti dešimtmečius.Aviate, navigate, communicate
Comment
-
Parašė Creatium Rodyti pranešimąNa, kad Oslo namai yra arčiau Senamiesčio, negu Švitrigailos.
Comment
-
Parašė Ciurlionis Rodyti pranešimąNežinau iš kur greičiau namo pareitum iš Vokiečių gatvės į Oslo namus ar Švitrigailos. Be to aplink Oslo namus kvartalas ir aplinka jau praktiškai susitvarkius. Dulkes ir garsą nuo gatvės sugers viešbutis, bei Algirdo kvartalas.
Man Švitrigailos namai nepatinka, nuo tada, kai buvo vizualiai nusipiginta. O ir aplinka ten gali nesikeisti dešimtmečius.
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimąŠvitrigailos kaip tik geresnė vieta, arčiau centro ir architektūra turbūt bus geresnė už 2-3 etapus Oslo namų.
Kolkas gailėtis nepradejau, netoks didelis skirtumas vietoje/architektūroje/aplinkoje, bet kainos skirtumas buvo didžiulis.
(plius vieta man labiau patinka asmeniškai, kad ir mindaugo maxima prie pat)
Comment
-
Parašė Juodatapke Rodyti pranešimąAš išsirinkau ir nusipirkau butą Švitrigailos namuose.
Kolkas gailėtis nepradejau, netoks didelis skirtumas vietoje/architektūroje/aplinkoje, bet kainos skirtumas buvo didžiulis.
(plius vieta man labiau patinka asmeniškai, kad ir mindaugo maxima prie pat)
Comment
-
Parašė Ciurlionis Rodyti pranešimąNežinau iš kur greičiau namo pareitum iš Vokiečių gatvės į Oslo namus ar Švitrigailos. Be to aplink Oslo namus kvartalas ir aplinka jau praktiškai susitvarkius. Dulkes ir garsą nuo gatvės sugers viešbutis, bei Algirdo kvartalas.
Man Švitrigailos namai nepatinka, nuo tada, kai buvo vizualiai nusipiginta. O ir aplinka ten gali nesikeisti dešimtmečius.
Comment
-
Parašė arthuras Rodyti pranešimąIdomi sios dienos zinia is Maximos!
"Informuoju, kad nuo spalio 5d. X829 uždaroma VISAM LAIKUI (paskutinė d.d. spalio 4d.).
X829 – Naugarduko g. 84, Vilnius."
Paskutinis taisė arthuras; 2015.10.09, 13:09.
Comment
-
Parašė arthuras Rodyti pranešimąAtrodo, kad prasidejo sioks toks judesis teritorijoj.
https://photos-1.dropbox.com/t/2/AAB...68&size_mode=2
https://photos-6.dropbox.com/t/2/AAB...68&size_mode=2Kodėl "Apylanka"? Todėl, kad "Darbai"...
Comment
Comment