Man, tai gana gražiai užpildytas sprendimas. Ir sakyčiau kol kas vienas geresnių kvartalo regeneracijos pavyzdžių Vilniuje. O vizualizacijose spalvos būna per ryškios. Realybėje tokio akį rėžiančio spalvingumo dažnai nelieka.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Naujamiestis - projektai ir statybų eiga
Collapse
X
-
Parašė Ciurlionis Rodyti pranešimąJei neliktų raudonos spalvos fasade, būtų visai skanu, bent jau šitoje vizualizacijoje pakankamai neiššaukiančiai atrodo, pilkos sienos ir žalsvi stiklai
Atvaizdas
Comment
-
Parašė GiedriusG Rodyti pranešimąEidamas, užmečiau aki į statybas, panašu jog šis etapas paskutinis.
Atvaizdas
Paskutinis taisė kasparas.v; 2015.02.05, 23:52.
Comment
-
Parašė kasparas.v Rodyti pranešimąGerai kad paskutinis. Labai prasta erchitektura.
Comment
-
Parašė kasparas.v Rodyti pranešimąGerai kad paskutinis. Labai prasta architektura.
Būkit malonus imkite ir argumentuokite kas konkrečiai blogai su ta architektūra. Arba pakeiskit savo postą į "Man asmeniškai negražūs fasadai".
Kitu atveju jūsų postas blevygos.
Comment
-
Parašė GiedriusG Rodyti pranešimąKadangi gyvenu šalia (kas matos iš nuotraukų) primiau pačio posta pusiau asmeniškai.
Būkit malonus imkite ir argumentuokite kas konkrečiai blogai su ta architektūra. Arba pakeiskit savo postą į "Man asmeniškai negražūs fasadai".
Kitu atveju jūsų postas blevygos.
Vel gi, mano nuomone aiski ir nesvarbu at pabteziu tai ar ne, niekas nepasikeis.
Comment
-
Parašė kasparas.v Rodyti pranešimąKai kurie forumieciai labai megsta kabinetis. Jeigu bus ramiau tai pridedu "man asmeniskai ... Bla bla bla." Kalba ne apie ar taisyklingai issireiskiau o apie objektyvia tiesa. Architekturiskai sitie namai yra prastos kokybes- per daug bereikalingu detaliu ir pats (bent jau fasado) isplanavimas neracionalus ir neskoningas. Antro etapo estetika kaip istraukta minimum is 20-30 metu atgal.
Vel gi, mano nuomone aiski ir nesvarbu at pabteziu tai ar ne, niekas nepasikeis.Kodėl "Apylanka"? Todėl, kad "Darbai"...
Comment
-
Parašė SPX Rodyti pranešimąBereikalingų detalių? Gal tik spalvingi jie, bet šiaip jei būtų vienspalviai kažkokių detalių tik trūktų, o ne per daug būtų. 30 metų mūrinis šedevras atgal įmestoje foto gerai matomas. Tai nelabai palyginima.
Comment
-
Parašė Garbanius Rodyti pranešimąLabai skonio dalykasThere is nothing more dreadful than imagination without taste (J. W. Goethe).
Comment
-
Parašė Ciurlionis Rodyti pranešimąJei neliktų raudonos spalvos fasade, būtų visai skanu, bent jau šitoje vizualizacijoje pakankamai neiššaukiančiai atrodo, pilkos sienos ir žalsvi stiklai
Atvaizdas
There is nothing more dreadful than imagination without taste (J. W. Goethe).
Comment
-
Skeptikams dėl Oslo namų šiek tiek info: Oslo namu projektas, pripazintas geriausiu 2014 metais: http://www.statybunaujienos.lt/nauji...onversija/2618 Kas is gyventoju varpines, beveik visi butai jau yra parduoti, nuomos kainos irgi gan nemazos ir greitai randa nuomininkus. Ar kas jums nepatinka?
Comment
-
Parašė Garbanius Rodyti pranešimąSkeptikams dėl Oslo namų šiek tiek info: Oslo namu projektas, pripazintas geriausiu 2014 metais: http://www.statybunaujienos.lt/nauji...onversija/2618 Kas is gyventoju varpines, beveik visi butai jau yra parduoti, nuomos kainos irgi gan nemazos ir greitai randa nuomininkus. Ar kas jums nepatinka?
O premija tai del iniciatyvos gaivinti apleistas centro zonas o ne del architekturos.Paskutinis taisė kasparas.v; 2015.02.06, 23:13.
Comment
Comment