Mane domina loftų projektas "Loftai 555". Gal kas galit plačiau pakomentuoti esamą šių loftų būklę, kokie pliusai ir svarbiausia minusai? Būčiau dėkingas
Projektas senai baigtas ir visi loftai parduoti, nebent koks vienas kitas likes...net saitas isjungtas jau Projekto lokacija gera, taciau pati vieta (vidiniame kieme) tikrai ne kazka mano poziuriu.
Projektas senai baigtas ir visi loftai parduoti, nebent koks vienas kitas likes...net saitas isjungtas jau Projekto lokacija gera, taciau pati vieta (vidiniame kieme) tikrai ne kazka mano poziuriu.
Aš žinau, kad projektas baigtas. Mane domina ten gyvenančių ar žinančių kažkokių atsiliepimų iš gyvenančių ten žmonių apie patį pastatą, loftus.
Gal kas žinote, ką ketina statyti šalia Mindaugo g. 14 namo (anksčiau ten lygtais policijos nuovados būta)? Kuris laikas ten buvo suversta didelė silikatinių plytų krūva, o paskui teritoriją aptvėrė medine tvora. Kranai kol kas nestovi, bet panašu, kad kažkas tikrai bus statoma.
Gal kas žinote, ką ketina statyti šalia Mindaugo g. 14 namo (anksčiau ten lygtais policijos nuovados būta)? Kuris laikas ten buvo suversta didelė silikatinių plytų krūva, o paskui teritoriją aptvėrė medine tvora. Kranai kol kas nestovi, bet panašu, kad kažkas tikrai bus statoma.
Kiek zinau toje vietoje turetu atisrasti viezbutis, jam buvo ieskoma investuotojo. Bent jau taip buvo pries kokius metus
Kazkaip chaotiskai stato. Puse butu monolitas, puse plytu muras, ir dar skirtingu plytu tipas.
Nelabai eina suprasti pastato laikančias konstrukcijas. Ten gal gelžbetonio kolonos po tais blokeliais paslėptos? Nes kitose vietose, tai kaip ir monolitinis gelžbetonis. Tikiuosi turi sveiko proto nestatyti laikančiųjų sienų iš blokelių...
Comment