Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Naujamiestis - projektai ir statybų eiga

Collapse
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

    Šalia ten kitas ir gyvenamas. Taip pat kitoje pusėje šių abiejų namų Švitrigailos gatvėje, t.y. Amatų g. yra "naujas" namas, lyg ir gyvenamas, bet kartu jame veikia ir kažkokia medicininių tyrimų firma.

    Comment


      Kai kurių pastatų aukštis (ypač kampinio) yra per didelis. Kampinis, pataisykit jei klystu, bus daugmaž standartinio devynaukščio aukščio, o tai yra per daug Naujamiesčio subtiliam papildymui. Tankio ir aukščio padidėjimas einant iš centro jausis gana smarkiai. Dėl architektūros - atrodo neblogai, nors galėtų būti geriau.

      Tačiau iš urbanistinės pusės vis tik tai bus puikus vietos pakėlimas į visiškai kitą lygį. Ir ne pagal mikrorajon-modernistų išprievartautos visuomenės įsivaizduojamus geriausius metodus, t.y. kuriant dirbtinai išpuoselėtas nejaukias 'žalias' erdves tarp namų ir sodinant krūmus, o tiesiog įkalant seną, gerą perimetrą, su aiškiu erdvių padalijimu, komercija apačioje, miegamaisiais tyliojoje pusėje ir kt. laiko patikrintu gėriu. Žinant kas yra ten dabar, reikia rašyti labai aukštus balus šitam projektui. Tikri miesto pastatai. Puiku.

      Comment

      Working...
      X