Pastatų kompozicija palei gatvę man atrodo keistai (pastatai tarsi vienas prie kito prilipdyti, visiškai nesižiūri.) Savotiškas architektūrinis chaosas.
gilma-teodora-gylytė...(ir taip toliau) savo kūryboje labai mėgsta copy-paste. Du skirtingi projektai, bet pastatai atrodo labai panašiai. Trūksta fantazijos?
Daugiau pvz. Uptown Park (paprasta dėžė) Tolminkiemio Gymnasium (prispausta dėžė) Office Boutique (kreiva dėžė) Vasario 16-osios (daug įv.dėžių).
gilma-teodora-gylytė...(ir taip toliau) savo kūryboje labai mėgsta copy-paste.
Nelabai matau minimo kopijavimo, o Uptown Park yra AKG, kaip jau teisingai jus pataisė. Office Boutique norisi tikėti, kad architektai nepritarė tokiam fasado sprendimui. Bet... Having said all that, už Misionierių sodus tai kontorai niekad neatleisiu.
Nelabai matau minimo kopijavimo, o Uptown Park yra AKG, kaip jau teisingai jus pataisė. Office Boutique norisi tikėti, kad architektai nepritarė tokiam fasado sprendimui. Bet... Having said all that, už Misionierių sodus tai kontorai niekad neatleisiu.
Nuomonės yra skirtingos. "Norisi tikėti" irgi ne argumentas.
Mano nuomonė-projektas atrodo labai pigus. Beskonybė. (Eilinis kvartalas ekonominės klasės butukų). Aišku, ko galima buvo tikėtis, žinant projekto vieta mieste.
Apie estetika- keistai atrodantys fasadai- įv.dizainų balkoniukai, lodžijos, skirtingų dydžių langai-kažkoks architektūrinis chaosas.
Apie apdailos medžiagų kokybę bei automobilių stovėjimo vietų skaičių aš išvis patylėsiu.
Apie apželdinimą- abėjoju, kad viskas ką aš matau vizualizacijoje realiai bus padaryta.
Išvada 6 /10.
Comment