Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Naujamiestis - projektai ir statybų eiga
Collapse
X
-
Aš matau esu mažiau kritiškas už Obi-Wan Kenobi, nes man visai OK atrodo šitas variantas Geras gatvės lygis, geras aukštingumas ir pastato pozicionavimas, dizainas konservatyviai šiuolaikiškas (jokių mikrorajoninių kalatravų išsidirbinėjimų kaip Algirdo 3, vis tik istorinė miesto gatvė). Nesu pilnai tikras dėl medžiagiškumo tik, reikės sulaukti, kaip atrodys gyvai stogas ir fasadas, bet kol kas užskaitau kaip solidų fillerį.
- 9 patinka
Comment
-
Dėl medžiagiškumo man labai didelės abejonės, bijau, kad bus kažkokia a la skarda kaip kad Lukiškių Hilton vidinis korpusas, kuris atrodo mažų mažiausiai labai kraupiai. Nei klinkerio, nei kitokios akmens apdailos ten nenusimato. Aukštingumas būtų OK, jei ne ta mansarda, kuri yra nei tai šlaitinis stogas, nei tai mansarda, nei tai Vermachto kareivio šalmas. Vat kas gerai, tai langų suskaidymas ir proporcijos. Žiūrint iš gatvės gerai susišaukia su tuo pastatu kur korintinio orderio kolonos.
Comment
-
Parašė Sirius Rodyti pranešimą
- 3 patinka
Comment
-
Parašė ttttt Rodyti pranešimą
Na, jeigu tai būtų vienas mažas projektas tame mažame sklype, tada dar būtų galima net kažkaip gint (centras, brangi žemė, o tai ką, vystytojus irgi galima suprast, statybų kainos pakilo, reikia juk kažkaip užsidirbt and all that), bet žinant, kad jie turi didžiulį sklypą ir galėjo tuos papildomus kvadratus paskirstyt taip, kad jų praktiškai nesimatytų ir juolab nebūtų tokio grubaus ir akivaizdaus išsikišimo iš aplinkos (kvartalo viduje yra žemesnių pastatų už šį), tai sakyčiau godumo ir kvailumo miksas. Įdomu kaip tokie projektai praeina VMS tvirtinimus, nors manau STT turi įtarimų kaip...
Comment
-
Parašė Obi-Wan Kenobi Rodyti pranešimąDėl medžiagiškumo man labai didelės abejonės, bijau, kad bus kažkokia a la skarda kaip kad Lukiškių Hilton vidinis korpusas, kuris atrodo mažų mažiausiai labai kraupiai. Nei klinkerio, nei kitokios akmens apdailos ten nenusimato. Aukštingumas būtų OK, jei ne ta mansarda, kuri yra nei tai šlaitinis stogas, nei tai mansarda, nei tai Vermachto kareivio šalmas. Vat kas gerai, tai langų suskaidymas ir proporcijos. Žiūrint iš gatvės gerai susišaukia su tuo pastatu kur korintinio orderio kolonos.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Harlem Rodyti pranešimąKazkas vis dar dirba rusam.niekaip neatsikrato sovietisko stiliaus????????????????
Apie šį apgailėtiną projektą daugiau
https://www.dataworld.lt/?lang=lt
Paskutinis taisė Sirius; 2022.04.18, 19:18.
Comment
Comment