Kartais nebuvo ten prieš tai suplanuota kažkokia "aš pats sau archytektas" lygio nesąmonė? Man atrodo buvo forume vizulkių prieš kokius 2 metus, berods diskutavom.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Naujamiestis - projektai ir statybų eiga
Collapse
X
-
Parašė Kublickij Rodyti pranešimąKai tik atidengė fasadą į akiy krito viena detalė. Vizualizacijoje 12 langų, realybėje 10. Tarpai tarp langų realybėje didesni nei vizualizacijoje..Daugiau sienų mažiau stiklo..
Na ir aišku, apdaila. Vizualizacija buvo tokia, kad tikrai neatrodė panašu į lygias sienas (bent iš toliau).
Parašė RokasLT Rodyti pranešimąGal balta būtu geriau? Bet pagal mane, būna ir blogiau, pvz. Berlyne:
Snowflakes will attack U <3
- 5 patinka
Comment
-
Parašė julius Rodyti pranešimąTik ką Citify užmačiau naują projektą Vivulskio g. - žiauriai nuliūdino.
Pats projektas toks nei labai blogas, nei labai geras - tiesiog joks,
https://citify.eu/lt/a-vivulskio-g-29/
Liūdna, dėl to - nes toje vietoje šiuo metu tebestovi labai simpatiškas tarpukarinis privatus namukas
- tarp kitko labai skoningai atrenovuotas ir praplėstas (palėpė tokia labai skaniai kontrastuojanti su apačia "high-thech-bauhauzinė")
Jis ant tiek man patiko, kad praeidamas vis pasvajodavau - jei turėčiau daugiau pinigo - norėčiau panašioje miesto vietoje ir panašiame name apsigyventi.
- 2 patinka
Comment
-
Parašė Tomizmas Rodyti pranešimą
Labai geras pastebėjimas, kažkaip neatėjo į galvą suskaičiuoti langų. Tai čia yra viena iš 2 priežasčių, kodėl jis taip atrodo. Vizualizacijoje langai ir tarpai ėjo vienodu ritmu, o čia gavosi tarpai platesni už langus, kas ir sukuria atitinkamą įspūdį.
Na ir aišku, apdaila. Vizualizacija buvo tokia, kad tikrai neatrodė panašu į lygias sienas (bent iš toliau).
Čia šitas skaitosi blogas? Kad nepasakyčiau
Comment
-
Parašė Sula Rodyti pranešimą
O ką reiškia V16?
Comment
-
Nors namas bus įtaisytas perimetre visai gerai, bet be klaidų visvien niekaip nesigauna:
Reljefas archytekčiams neekzistuoja ir no problem kad praeiviai matys rūsio sieną, nekalbant apie tai jau kad norint patekt į namą reiks pasinaudot laipčiukais. O ir kažin kodel tas kampinės sienos gabalas be langų? Tipo gražu čia? Ar tfu ant estetikos?Paskutinis taisė evvt; 2022.02.09, 14:47.
- 2 patinka
Comment
-
Parašė evvt Rodyti pranešimąNors namas bus įtaisytas perimetre visai gerai, bet be klaidų visvien niekaip nesigauna:
Reljefas archytekčiams neekzistuoja ir no problem kad praeiviai matys rūsio sieną, nekalbant apie tai jau kad norint patekt į namą reiks pasinaudot laipčiukais. O ir kažin kodel tas kampinės sienos gabalas be langų? Tipo gražu čia? Ar tfu ant estetikos?
Comment
-
Parašė Kublickij Rodyti pranešimą
Kaip turėtų atrodyti tas cokolis pagal tave??
Comment
-
Parašė MedinisStrazdas Rodyti pranešimąBūsiu nepopuliarus bet aš nematau ko ten saugoti tame namuke. Eilinė dežute su prastai priklijuotu antstatu.
- 6 patinka
Comment
-
Parašė Garbanius Rodyti pranešimąMaloniojoj gatvej ten ne tarpukaris, o ankstyvas pokaris.
Comment
-
Parašė evvt Rodyti pranešimą
Gatvės lygyje turbūt vaje, niekaip neįmanoma? Ai ten butai ar kas?
- 1 patinka
Comment
-
Ok, perbrangu vadinas. Parkingo aukšto krašte negalima atiduot komercijai? Nors po 3 metrus.Tris vietas paaukot. Ar neapsimokėtų? O įdomu ar yra bent vienas senas namas(stalino laikų namus jau būtų galima įtraukti) šitaip pastatytas ant šlaitinio reljefo, apsimetant kad statoma lygumoje? Ar neatrodo toks statymo būdas svetimkūniškas Naujamiesčiui?Paskutinis taisė evvt; 2022.02.09, 19:04.
Comment
Comment