Nepatiko man ir iš vizualizacijų šitas - kažkokios keistos, nesižiūrinčios proporcijos, visiškai nepataikyta į kontekstą tos vietos. Dabar dar ir fasadas, pasirodo, pigiausias įmanomas. Žodžiu eilinis ‘senas projektas’ apie kurį Pakalnis tikrai nieko nežinojo.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Naujamiestis - projektai ir statybų eiga
Collapse
X
-
Parašė DeSadas Rodyti pranešimąna kaip is toliau ir nakty atrodys puse velnio .. is arti ir diena ne kas
Comment
-
Man tai Office Boutique fasado atvėrimas grynas deja vu su Basanavičiaus namų atvėrimu aplinkinių akims. Abiejų panaši lokacija, gerai matoma vieta, ir tas pats jausmas: "bet gi vizualizacijose fasadas atrodė tikrai ne taip!" O dargi deja vu jausmą sustiprina, kad vis atsiranda kažkas, kaip ir anąkart, kas teigia kad tai naujas trendas ir čia mes nieko nesuprantame.
- 1 patinka
Comment
-
Tik ką Citify užmačiau naują projektą Vivulskio g. - žiauriai nuliūdino.
Pats projektas toks nei labai blogas, nei labai geras - tiesiog joks,
https://citify.eu/lt/a-vivulskio-g-29/
Liūdna, dėl to - nes toje vietoje šiuo metu tebestovi labai simpatiškas tarpukarinis privatus namukas
- tarp kitko labai skoningai atrenovuotas ir praplėstas (palėpė tokia labai skaniai kontrastuojanti su apačia "high-thech-bauhauzinė")
Jis ant tiek man patiko, kad praeidamas vis pasvajodavau - jei turėčiau daugiau pinigo - norėčiau panašioje miesto vietoje ir panašiame name apsigyventi.
- 10 patinka
Comment
-
Parašė Kublickij Rodyti pranešimąKai tik atidengė fasadą į akiy krito viena detalė. Vizualizacijoje 12 langų, realybėje 10. Tarpai tarp langų realybėje didesni nei vizualizacijoje..Daugiau sienų mažiau stiklo..
Na ir aišku, apdaila. Vizualizacija buvo tokia, kad tikrai neatrodė panašu į lygias sienas (bent iš toliau).
Parašė RokasLT Rodyti pranešimąGal balta būtu geriau? Bet pagal mane, būna ir blogiau, pvz. Berlyne:
Snowflakes will attack U <3
- 5 patinka
Comment
-
Parašė julius Rodyti pranešimąTik ką Citify užmačiau naują projektą Vivulskio g. - žiauriai nuliūdino.
Pats projektas toks nei labai blogas, nei labai geras - tiesiog joks,
https://citify.eu/lt/a-vivulskio-g-29/
Liūdna, dėl to - nes toje vietoje šiuo metu tebestovi labai simpatiškas tarpukarinis privatus namukas
- tarp kitko labai skoningai atrenovuotas ir praplėstas (palėpė tokia labai skaniai kontrastuojanti su apačia "high-thech-bauhauzinė")
Jis ant tiek man patiko, kad praeidamas vis pasvajodavau - jei turėčiau daugiau pinigo - norėčiau panašioje miesto vietoje ir panašiame name apsigyventi.
- 2 patinka
Comment
-
Parašė Tomizmas Rodyti pranešimą
Labai geras pastebėjimas, kažkaip neatėjo į galvą suskaičiuoti langų. Tai čia yra viena iš 2 priežasčių, kodėl jis taip atrodo. Vizualizacijoje langai ir tarpai ėjo vienodu ritmu, o čia gavosi tarpai platesni už langus, kas ir sukuria atitinkamą įspūdį.
Na ir aišku, apdaila. Vizualizacija buvo tokia, kad tikrai neatrodė panašu į lygias sienas (bent iš toliau).
Čia šitas skaitosi blogas? Kad nepasakyčiau
Comment
-
Parašė Sula Rodyti pranešimą
O ką reiškia V16?
Comment
-
Nors namas bus įtaisytas perimetre visai gerai, bet be klaidų visvien niekaip nesigauna:
Reljefas archytekčiams neekzistuoja ir no problem kad praeiviai matys rūsio sieną, nekalbant apie tai jau kad norint patekt į namą reiks pasinaudot laipčiukais. O ir kažin kodel tas kampinės sienos gabalas be langų? Tipo gražu čia? Ar tfu ant estetikos?Paskutinis taisė evvt; 2022.02.09, 14:47.
- 2 patinka
Comment
-
Parašė evvt Rodyti pranešimąNors namas bus įtaisytas perimetre visai gerai, bet be klaidų visvien niekaip nesigauna:
Reljefas archytekčiams neekzistuoja ir no problem kad praeiviai matys rūsio sieną, nekalbant apie tai jau kad norint patekt į namą reiks pasinaudot laipčiukais. O ir kažin kodel tas kampinės sienos gabalas be langų? Tipo gražu čia? Ar tfu ant estetikos?
Comment
-
Parašė Kublickij Rodyti pranešimą
Kaip turėtų atrodyti tas cokolis pagal tave??
Comment
Comment