Parašė diamond
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Naujamiestis - projektai ir statybų eiga
Collapse
X
-
Parašė diamond Rodyti pranešimąKartais bežiūrint kainas pagalvoju, kiek daug žmoniu uždirba tiek, kad vos pasirodžius butui sugeba už 300k laisvai pasiimti (kaip kad Baltas-lapas 3”)... Na jo, gal labiau pavydas skalambija
Beje, gal kas žino kas su šituo (http://aguonu11.lt/aguonu-greenwich/) projektu vyksta? Kiek žiūriu, tai pilna butų dar laisvų, nors pagal NewHouse baigtas statyti 2018 metais...
Stepono Baltas Lapas ir Mėlyni Vilkai dar neturi statybos leidimų, bet rezervuoti susimokėjus 3k jau leidžia. Statybos leidimai turėtų būti gauti gegužę, po ko seka preliminari sutartis ir 10-15%. Nežinau, gal čia nieko naujo jums, bet man atrodo keistai.
Comment
-
Parašė Obi-Wan Kenobi Rodyti pranešimąRezervuoja insaideriai, su perspektyva vėliau parduoti brangiau.
Kolega, pavyzdžiui, tą pačią dieną parašė vystytojui tik pasirodžius internete info apie projektą, per porą dienų rezervavo butą ir buvo bent ketvirtas tą padaręs.
Dėl kainų, tai nuo projekto priklauso. Bent EIKA kolkas nekelia kainų, Mindaugo III etapo kainos plius minus tokios pačios kaip gautos meilu iš vadybininko prieš 3 mėnesiuis, II etape tai aš nelabai pamenu, kad jos būtų didėjusios statant namą.
Comment
-
Parašė Jaybee Rodyti pranešimą
Dar nepasirodžius butams jie jau yra užrezervuojami (yra ir žodinėmis, yra ir su 3k rezervacinėmis sutartimis). Panašiai su Mėlynais Vilkais, butai su terasomis viršuje jau užrezervuoti, nors puslapyje dar net išplanavimų nepateikia. Skvero namuose bent savaitės pradžioje 3 butai jau buvo parduoti ir 4 rezervuoti. Pradėjo dėti skelbimus į Aruodą, bet paslapyje nieko nededa.
Stepono Baltas Lapas ir Mėlyni Vilkai dar neturi statybos leidimų, bet rezervuoti susimokėjus 3k jau leidžia. Statybos leidimai turėtų būti gauti gegužę, po ko seka preliminari sutartis ir 10-15%. Nežinau, gal čia nieko naujo jums, bet man atrodo keistai.
Comment
-
Parašė Saliamonas Rodyti pranešimą"Skvero namai" Ševčenkos g. - 130 butų 3 namų kompleksas spraudžiamas vidiniame senesnių namų kieme - dabartinės VMS politikos klasika. Kad nebūtų maža - paskirtis "svečių namai", bet vystytojo puslapyje pardavinėjami vis vien butai:
Po pusmečio:
Jei tikėti kainomis, tai jos kaip Mindaugo Lapo III etapo (analogas https://baltas-lapas.lt/mindaugo/bustas/11397/).
Comment
-
Parašė Suolas Rodyti pranešimą
Jau Aruode keletas sėdi: https://www.aruodas.lt/butai-vilniuj...yje-1-2998819/
Jei tikėti kainomis, tai jos kaip Mindaugo Lapo III etapo (analogas https://baltas-lapas.lt/mindaugo/bustas/11397/).
Comment
-
Parašė Viliusun Rodyti pranešimą
tik turbūt Skvero namai geresnėje lokacijoje nei Baltas Lapas. Gal man kas gali paaiškinti Mindaugo g. / Algirdo g. projektų fenomeną? Turiu galvoj kainas. Lyginant su kitais projektais Vilniuje (Šnipiškės ir pan.) būtent toje dalyje Naujamiesčio viskas parduodama brangiau. Bet bent jau ta dalis man neatrodo nei prestižinė, nei ką, kad mokėti >3000 Eur už kv m.
- 2 patinka
Comment
-
tik turbūt Skvero namai geresnėje lokacijoje nei Baltas Lapas. Gal man kas gali paaiškinti Mindaugo g. / Algirdo g. projektų fenomeną? Turiu galvoj kainas. Lyginant su kitais projektais Vilniuje (Šnipiškės ir pan.) būtent toje dalyje Naujamiesčio viskas parduodama brangiau. Bet bent jau ta dalis man neatrodo nei prestižinė, nei ką, kad mokėti >3000 Eur už kv m.
- 2 patinka
Comment
-
Baltam Lape parduoti butai ir po 350k Eur. Kažkaip trumpina man. Ar ta vieta tikrai verta tokių kainų? O Aguonų namas viešbučių paskirties, buvo straipsnių nemažai apie juos. Tai turbūt susideda kaina+paskirtis+nelabai subtili architektūra.
- 7 patinka
Comment
-
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Chatbot Rodyti pranešimą
Skvero namai gerenėje vietoje nei Baltas lapas? Ką jūs - nemanau. Čia Senamiesčio prieigos vs. sovietinė-pramoninė Naujamiesčio dalis. Iki Švitrigailos gatvės ir už jos Naujamiestas ryškiai skiriasi, nuvažiuokit pasivaikščioti aplink abu projektus - suprasit, ką turiu galvoje.
Comment
-
Eikos Balto Lapo Šv. Stepono projekto teritorijoje:
Archeologai stoties rajone atkasė senąjį Šv. Stepono turgų
Skaityti daugiau: https://madeinvilnius.lt/vilniaus-is...stepono-turgu/ .
- 11 patinka
Comment
-
Dabartinis gentrifikacijos laikotarpis panašu, dėkingas Vilniaus archeologijai. Tai carinės tvirtovės pamatus atranda, tai turgų stoties rajone, nežinia ką dar atras. Tik geriausia būtų jei padarius pirmą aukštą komercinį įdomesnes detales išsaugotų ir atidengtų.Post in English - fight censorship!
- 6 patinka
Comment
Comment