Parkingo vietų koeficientas toje vietoje man rodos yra smarkiai pamažintas, tikrai ne po 1 butui.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Naujamiestis - projektai ir statybų eiga
Collapse
X
-
Nekilnojamojo turto (NT) plėtros bendrovė „Baltic Asset Management“ būsto ir bendro gyvenimo („co-living“) projekto sostinės Naujamiesčio mikrorajone imsis su NT plėtros įmone „Hanner“. Į plėtrą, kurią planuojama pradėti dar šiemet, ketinama investuoti 11 mln. Eur.
Comment
-
Parašė mr_miegas Rodyti pranešimą
Comment
-
Parašė Creatium Rodyti pranešimąEina kalba apie Smolensko g. 12. Jie anksčiau nusipirko šitą sklypą iš Vilniaus šilumos tinklų.
Comment
-
Parašė Al1 Rodyti pranešimąAbejoju, kad bus toks, kaip tie likę du. Arba balkonų į gatvės pusę nebus, arba jie turėtų būti kitokie. Tuo labiau, pirmas aukštas tai jau tikrai bus komercinės paskirties.
Comment
-
Labiausiai mane "sužavėjo" pirmojo aukšto balkonai. Medinės terasėlės apie 20-30 cm pakeltos nuo žemės paviršiaus...
Na, adresus tikriausiai keis. Tam, kad atskirti jau pabaigtus dar nuo nepabaigtų pastatų. Tie du jau pastatyti liks Naugarduko g., o prie Kauno g. gaus Kauno gatvės numerį. Nes butai jau išparduoti ir už kelių mėnesių bus pilnai įrengti, o žmonėms neleis keltis dar metus?Paskutinis taisė Al1; 2021.01.09, 08:34.
Comment
-
Parašė Al1 Rodyti pranešimąLabiausiai mane "sužavėjo" pirmojo aukšto balkonai. Medinės terasėlės apie 20-30 cm pakeltos nuo žemės paviršiaus...
Na, adresus tikriausiai keis. Tam, kad atskirti jau pabaigtus dar nuo nepabaigtų pastatų. Tie du jau pastatyti liks Naugarduko g., o prie Kauno g. gaus Kauno gatvės numerį. Nes butai jau išparduoti ir už kelių mėnesių bus pilnai įrengti, o žmonėms neleis keltis dar metus?
Comment
-
Parašė Al1 Rodyti pranešimąLabiausiai mane "sužavėjo" pirmojo aukšto balkonai. Medinės terasėlės apie 20-30 cm pakeltos nuo žemės paviršiaus...
Na, adresus tikriausiai keis. Tam, kad atskirti jau pabaigtus dar nuo nepabaigtų pastatų. Tie du jau pastatyti liks Naugarduko g., o prie Kauno g. gaus Kauno gatvės numerį. Nes butai jau išparduoti ir už kelių mėnesių bus pilnai įrengti, o žmonėms neleis keltis dar metus?
Comment
-
O kam tada iš viso kažkoks tai pridavimas? Kas atsakys už nelaimingus atsitikimus ir t.t., jei tai įvyks? Viena yra nuosavas namas ir kita - butai. Iš kitos pusės, tai ir nuosavuose nepriduotuose namuose turėtų būti draudžiama gyventi. Nes absurdiška, kai namai statomi dešimtmečiais, faktiškai būna pastatyti ir žmonės juose gyvena...Paskutinis taisė Al1; 2021.01.09, 17:08.
Comment
-
Parašė Al1 Rodyti pranešimąO kam tada iš viso kažkoks tai pridavimas? Kas atsakys už nelaimingus atsitikimus ir t.t., jei tai įvyks? Viena yra nuosavas namas ir kita - butai. Iš kitos pusės, tai ir nuosavuose nepriduotuose namuose turėtų būti draudžiama gyventi. Nes absurdiška, kai namai statomi dešimtmečiais, faktiškai būna pastatyti ir žmonės juose gyvena...
Comment
Comment