Parašė Creatium
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Naujamiestis - projektai ir statybų eiga
Collapse
X
-
Ajajai, kur studentai iš VGTU dabar savo tačkes statys? Gatvėje irgi vietos nėra, be to mokama. Amatų gatvė siaura, ten statyti neišeis...
O jei rimtai, tai iš visos tos teritorijos lieka nepaliesta Naugarduko 50 priklausanti dalis su keliais medžiais ir vandentiekio kolonėle. Kaip šašas šalia sutvarkytos teritorijos.Paskutinis taisė Al1; 2020.06.16, 17:30.
Comment
-
Parašė Al1 Rodyti pranešimąAjajai, kur studentai iš VGTU dabar savo tačkes statys? Gatvėje irgi vietos nėra, be to mokama. Amatų gatvė siaura, ten statyti neišeis...
O jei rimtai, tai iš visos tos teritorijos lieka nepaliesta Naugarduko 50 priklausanti dalis su keliais medžiais ir vandentiekio kolonėle. Kaip šašas šalia sutvarkytos teritorijos.
Comment
-
Parašė bucaneer Rodyti pranešimąAlgirdo g. 38 "Tech Loft", sandėlio rekonstrukcija į ofisus, nusiėmė pastolius:Paskutinis taisė deep'as; 2020.06.18, 00:30.
Comment
-
Parašė ttttt Rodyti pranešimąMan viskas su tuo pastatu yra ok, tik nesuprantu sprendimo daryti pirmam aukšte langus iki žemės ir nepadaryt nei vieno įėjimo iš gatvės pusės.
Comment
-
Tos arkos vienok keistos. Pataisykit jei klystu, bet keista vasarą vaikščioti su žieminiais drabužiais. Bet architektūra iš kito konteksto, tarsi nematoma ir puikiai tiks ir siesis bei praturtins. Su tom arkom, man asmeniškai ne mielas akiai projektas. Kažkaip tokioje vietoje...
Paskutinis taisė Ciurlionis; 2020.06.21, 23:40.Aviate, navigate, communicate
Comment
-
Parašė Ciurlionis Rodyti pranešimąTos arkos vienok keistos. Pataisykit jei klystu, bet keista vasarą vaikščioti su žieminiais drabužiais. Bet architektūra iš kito konteksto, tarsi nematoma ir puikiai tiks ir siesis bei praturtins. Su tom arkom, man asmeniškai ne mielas akiai projektas. Kažkaip tokioje vietoje...galbūt, tiesiog fasado esančio virš jų tąsa.
Paskutinis taisė AšNeRobotas; 2020.06.21, 23:55.
- 3 patinka
Comment
-
del tų arkų man irgi visai kaip karvė ant ratų, Ir čia Nursultanas yra geriau neginčijamai, todel kad ten bent jau nesipjauna netikrumas su feiku ir falschu bei kitčas su pakazūcha - jie visi iš vieno kiemo(kad ir geriau gink Dieve tskant). Matau Vilnių galėjo daryt arba iki viršaus tas kas pirmam aukšte t.y. su tom arkom arba pirmą aukštą tokį kokie kiti aukštai . Dabar nu taip labiau tiktų Matau Vilnių O Jūs Šlamštą. Perkūnkiemis ant kaladėlių su arkutėm.
Paskutinis taisė evvt; 2020.06.22, 00:21.
Comment
-
Klaikiai nuobodi ir šabloninė architektūra, nors pakankamai geroje miesto vietoje už didesnę kainą. Gyvai tos arkos gal kiek geriau atrodo, bet vistiek man ne į temą prie pastato. Jūs čia kritikavote Švitrigailos 1, bet man daug geriau toks kitoniškas, iššaukiantis pastatas, nei tokia nuo konvejerio nukelta nuobodybė.
Comment
-
Parašė Gladiator Rodyti pranešimąKitoje Aludarių g. yra seni namai su arkinėm bromom (žinau nes vaikystę ten praleidau). Jie greičiausiai 'pasiskolino' tą detalę kad parodytų gatvės stilistinį tęstinumą, vat ir visa sąmokslo teorija iš kur ir kodėl ten tos arkos.
Comment
-
Parašė Horn Rodyti pranešimąKlaikiai nuobodi ir šabloninė architektūra, nors pakankamai geroje miesto vietoje už didesnę kainą. Gyvai tos arkos gal kiek geriau atrodo, bet vistiek man ne į temą prie pastato. Jūs čia kritikavote Švitrigailos 1, bet man daug geriau toks kitoniškas, iššaukiantis pastatas, nei tokia nuo konvejerio nukelta nuobodybė.
Kas liečia "Matau Vilnių" tai gyvai man tas pastatas geresnį įspūdį paliko nei pateiktos nuotraukos. Taip, pats pastatas ganėtinai paprastas, bet bent jau nesibodėta pažaist su medžiagiškumu. Pvz. viršutiniai aukštai virš klinkerinės dalies apvaryti perforuotom metalinėm plokštėm. Bei, čia visiškai nesimato tekstūrų, kad ir va kampinės dalies vertikalios plokštės su grioveliais.
Jeigu visi projektai, bent tiek sugebėtų pažaist su medžiagom pusė iš čia esančiu (įskaitant mane patį) nebeturėtų dėl ko burbėt.
Comment
Comment