Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Naujamiestis - projektai ir statybų eiga

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parašė Creatium Rodyti pranešimą

Jau realiai prasideda darbai? Nebus taip, kad aptverta dėl greta vykstančių statybų?
    Well, all the area is fenced from N-Garden to Amatu street, from Naugarduko almost until Kauno g. And the dog owners got angry because no more dog area.

Click image for larger version  Name:	amatu4.jpg Views:	1 Size:	201.4 KB ID:	1809051
    Paskutinis taisė giuffro; 2020.06.16, 15:52.

Comment

Ok, ačiū. Konkursai visi praėję, tai darbai gali išties prasidėt. Pagaliau

Comment

Ajajai, kur studentai iš VGTU dabar savo tačkes statys? Gatvėje irgi vietos nėra, be to mokama. Amatų gatvė siaura, ten statyti neišeis...
        O jei rimtai, tai iš visos tos teritorijos lieka nepaliesta Naugarduko 50 priklausanti dalis su keliais medžiais ir vandentiekio kolonėle. Kaip šašas šalia sutvarkytos teritorijos.
        Paskutinis taisė Al1; 2020.06.16, 17:30.

Comment

Algirdo g. 38 "Tech Loft", sandėlio rekonstrukcija į ofisus, nusiėmė pastolius:

Click image for larger version

Name:	algirdo38_20200617.jpg
Views:	2027
Size:	407,5 kB
ID:	1809450
          Anksčiau atrodė taip:

Click image for larger version

Name:	algirdo38_2012streetview.jpg
Views:	1903
Size:	361,0 kB
ID:	1809451

Comment

Parašė Al1 Rodyti pranešimą
            Ajajai, kur studentai iš VGTU dabar savo tačkes statys? Gatvėje irgi vietos nėra, be to mokama. Amatų gatvė siaura, ten statyti neišeis...
            O jei rimtai, tai iš visos tos teritorijos lieka nepaliesta Naugarduko 50 priklausanti dalis su keliais medžiais ir vandentiekio kolonėle. Kaip šašas šalia sutvarkytos teritorijos.
            Statyts šalia esančių daugiabučių kiemuose.

Comment

Parašė bucaneer Rodyti pranešimą
              Algirdo g. 38 "Tech Loft", sandėlio rekonstrukcija į ofisus, nusiėmė pastolius:
              Langai skirtingų spalvų
              Paskutinis taisė deep'as; 2020.06.18, 00:30.

Comment

Sudinai atrodo. Cia senas pastatas, reikejo isore i gretima panasu padaryti.

Comment

Gyvai atrodo labai gerai, nes kontrastas tarp šito ir Kinijos ambasados pastato išryškėja gerąja prasme. Dar geriau, kad vieta pats gyva. Užkliuvo tik tas didelis langas.

Comment

prastai atrodo net spalvu nesugebejo suderint.
                    "I just want you to know that, when we talk about war, we're really talking about peace." —Washington, D.C. June 18, 2002

- George W. Bush President of the USA

Comment

Man viskas su tuo pastatu yra ok, tik nesuprantu sprendimo daryti pirmam aukšte langus iki žemės ir nepadaryt nei vieno įėjimo iš gatvės pusės.

Comment

Parašė ttttt Rodyti pranešimą
                        Man viskas su tuo pastatu yra ok, tik nesuprantu sprendimo daryti pirmam aukšte langus iki žemės ir nepadaryt nei vieno įėjimo iš gatvės pusės.
                        Pagal projektą durys turėjo būti ketvirtos iš kairės, bet realiai padaryta yra trečios iš dešinės, kur viršuje kyšo laidas. Nežinau, kodėl perkėlė ten, kur susidaro didokas slenkstis. Šiaip ar taip, ten matyt toks labiau techninis įėjimas, o pagrindiniai įėjimai bus per kiemo terasą.

Comment

Matau Vilnių
                          Attached Files

Comment

Tos arkos vienok keistos. Pataisykit jei klystu, bet keista vasarą vaikščioti su žieminiais drabužiais. Bet architektūra iš kito konteksto, tarsi nematoma ir puikiai tiks ir siesis bei praturtins. Su tom arkom, man asmeniškai ne mielas akiai projektas. Kažkaip tokioje vietoje...

Paskutinis taisė Ciurlionis; 2020.06.21, 23:40.
                            Aviate, navigate, communicate

Comment

Parašė Ciurlionis Rodyti pranešimą
                              Tos arkos vienok keistos. Pataisykit jei klystu, bet keista vasarą vaikščioti su žieminiais drabužiais. Bet architektūra iš kito konteksto, tarsi nematoma ir puikiai tiks ir siesis bei praturtins. Su tom arkom, man asmeniškai ne mielas akiai projektas. Kažkaip tokioje vietoje...
                              Manau truputį hiperbolizuoji su šitais palyginimais, bet sutikčiau, kad vietoj arkų galėjo būti kažkas estetiškiau. galbūt, tiesiog fasado esančio virš jų tąsa.
                              Paskutinis taisė AšNeRobotas; 2020.06.21, 23:55.

Comment

del tų arkų man irgi visai kaip karvė ant ratų, Ir čia Nursultanas yra geriau neginčijamai, todel kad ten bent jau nesipjauna netikrumas su feiku ir falschu bei kitčas su pakazūcha - jie visi iš vieno kiemo(kad ir geriau gink Dieve tskant ). Matau Vilnių galėjo daryt arba iki viršaus tas kas pirmam aukšte t.y. su tom arkom arba pirmą aukštą tokį kokie kiti aukštai . Dabar nu taip labiau tiktų Matau Vilnių O Jūs Šlamštą. Perkūnkiemis ant kaladėlių su arkutėm.
                                Paskutinis taisė evvt; 2020.06.22, 00:21.

Comment

Dar gerai kad pamatę keturkampius langus nepuolat kelti Nursultano kičinių pilaičių nuotraukų, nes juk jos dažniausiai irgi turi keturkampių langų.

Comment

Klaikiai nuobodi ir šabloninė architektūra, nors pakankamai geroje miesto vietoje už didesnę kainą. Gyvai tos arkos gal kiek geriau atrodo, bet vistiek man ne į temą prie pastato. Jūs čia kritikavote Švitrigailos 1, bet man daug geriau toks kitoniškas, iššaukiantis pastatas, nei tokia nuo konvejerio nukelta nuobodybė.

Comment

Kitoje Aludarių g. yra seni namai su arkinėm bromom (žinau nes vaikystę ten praleidau). Jie greičiausiai 'pasiskolino' tą detalę kad parodytų gatvės stilistinį tęstinumą, vat ir visa sąmokslo teorija iš kur ir kodėl ten tos arkos.

Comment

Parašė Gladiator Rodyti pranešimą
                                        Kitoje Aludarių g. yra seni namai su arkinėm bromom (žinau nes vaikystę ten praleidau). Jie greičiausiai 'pasiskolino' tą detalę kad parodytų gatvės stilistinį tęstinumą, vat ir visa sąmokslo teorija iš kur ir kodėl ten tos arkos.
                                        Man ir tokia mintis buvo, tik pagalvojau, gal čia kažką nužiūrėjo nuo alaus daryklos sienų, ten panašių langų ar vartų požymių likę.

Comment

Parašė Horn Rodyti pranešimą
                                          Klaikiai nuobodi ir šabloninė architektūra, nors pakankamai geroje miesto vietoje už didesnę kainą. Gyvai tos arkos gal kiek geriau atrodo, bet vistiek man ne į temą prie pastato. Jūs čia kritikavote Švitrigailos 1, bet man daug geriau toks kitoniškas, iššaukiantis pastatas, nei tokia nuo konvejerio nukelta nuobodybė.
                                          Aš gal kažką praleidau, mes apie tą pačią lygią sieną su langais kalbam ir vadinam tai "kitoniška" ir "iššaukiančia" architektūra?
                                          Kas liečia "Matau Vilnių" tai gyvai man tas pastatas geresnį įspūdį paliko nei pateiktos nuotraukos. Taip, pats pastatas ganėtinai paprastas, bet bent jau nesibodėta pažaist su medžiagiškumu. Pvz. viršutiniai aukštai virš klinkerinės dalies apvaryti perforuotom metalinėm plokštėm. Bei, čia visiškai nesimato tekstūrų, kad ir va kampinės dalies vertikalios plokštės su grioveliais.

Jeigu visi projektai, bent tiek sugebėtų pažaist su medžiagom pusė iš čia esančiu (įskaitant mane patį) nebeturėtų dėl ko burbėt.

Comment

Working...
                                          X