Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Naujamiestis - projektai ir statybų eiga

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

cia kaip bandoma isspauti is sh vashka. realybeje atrodys pakankamai keistai ir nekokybiskai, paminesit mano zodi. cia kaip visada, plastikiniai langai, pigus tinkas ir kiti marazmai sugadins visa 'grozi', jeigu toki matote dabar renderyje. o kas del medinuku, tai cia kaip visada, nelabai suprantu kodel reikia lyginti sutriususi medinuka su nauju pastatu. lyginkime nauja arba atnaujinta medinuka su nauju murinuku ir tada butu correct palyginimas.

Comment

Parašė chmekas Rodyti pranešimą
      nelabai suprantu kodel reikia lyginti sutriususi medinuka su nauju pastatu. lyginkime nauja arba atnaujinta medinuka su nauju murinuku ir tada butu correct palyginimas.
      Kalba eina apie pastata, kuris turi Š I R D Į

Comment

Parašė Lettered Rodyti pranešimą

Kai šalia stovi 27 aukštų Helios pastatas, 9 aukštai ne taip ir daug. Argi "Naujamiesčio namai" blogas projektas toje vietoje?
        Šis projektas vienas geriausių, bet tai jau yra kita Savanorių g. pusė. O Helios mano nuomone yra Naujamiesčio viešo prievartavimo atvejis, kuomet prievartautojas žinomas ir nenubaustas, o žala neatlyginta.
        Aviate, navigate, communicate

Comment

Bet šitas projektas bet kokiu atveju nelabai panašus į Natkevičiaus darbus.
          Spalviniu atzvilgiu - panasus: juoda, pilka, balta ir kartais rudys arba ruda spalva.
          Sarkastiskai kalbant, natkeviciumas tapo auksiniu LT arch. standartu.

Comment

Kiek metų ten viskas vyksta ir pagaliau kažkas bus. Net nesitiki. Pirma turėjo būti kažkoks tradicinis pastatuks gal ~2007m., neišpirko tos bakūžės. Vėliau afišavo, kad ten išpaišys ploniausią daugiabutį Vilniuje ir eilinį kartą pykosi su savininkais. O dabar vėl kažkas naujo.
            Kodėl "Apylanka"? Todėl, kad "Darbai"...

Comment

Parašė RokasLT Rodyti pranešimą

Spalviniu atzvilgiu - panasus: juoda, pilka, balta ir kartais rudys arba ruda spalva.
              Na aš neįsivaizduoju geresnių spalvų fasadui, net rudą išmesčiau. Aišku dėl skonio nesiginčijama, bet visi "šiltų" spalvų projektai mane nukelia į pietryčių Europą. Ir man tai absoliuti beskonybė.

Paskutinis taisė Ciurlionis; 2019.07.17, 20:44.

Comment

Parašė Ciurlionis Rodyti pranešimą
                Na aš neįsivaizduoju geresnių spalvų fasadui, net rudą išmesčiau. Aišku dėl skonio nesiginčijama, bet visi "šiltų" spalvų projektai mane nukelia į pietryčių Europą. Ir man tai absoliuti beskonybė.
                O ka negalima pastelines gelsvos, rusvos daryti su tinkuotu fasadu, plytu, plytu imitacijos, akmens, medzio daugiau?

Comment

O ka negalima pastelines gelsvos, rusvos daryti su tinkuotu fasadu, plytu, plytu imitacijos, akmens, medzio daugiau?
                  Plytas, akmuo ir medis yra tie elementai, kurių iš tiesų mūsuose trūksta.

Comment

Parašė Chatbot Rodyti pranešimą

Projektas geras, bet aš tai nelaikyčiau Helios atskaitos tašku aukštingumui, nes, manau, buvo klaida statyti ten 27 aukštus. Dabar pagal anksčiau padarytą klaidą derinti viso rajono aukštingumą neatrodo prasminga.
                    Man irgi labiau patiktų jeigu jis stovėtų NMC, bet vis dėlto - pasižiūrėjus nuo buvusio Pedagoginio (dabartinės Kolegijos) į visą tą kietą vaizdą - Neries vingis, NMC kairėje, ir aukštų pastatų clusteris dešinėje, kuriame susilieja Vilniaus Vartai, Victoria ir už jos esantys Helios abu pastatai - man jo buvimas ten atrodo visai dar pateisinamas.

Parašė Ciurlionis Rodyti pranešimą
                    Šitos 'neskoningos" spalvos bent jau neatrodo niūriai ir depresyviai apsiniaukusiomis dienomis, kokios pas mus didžiąją dalį metų.
                    Paskutinis taisė Tomizmas; 2019.07.17, 23:16.
                    Snowflakes will attack U <3

Comment

Parašė Milwaukee Rodyti pranešimą
                      Kris dar vienas medinukas nelygioj kovoj su barbarais.
                      Nepykit, nesusilaikiau : DD.

Click image for larger version

Name:	Capture.JPG
Views:	119
Size:	53,8 kB
ID:	1736162
                      https://www.youtube.com/watch?v=afnJbdT4t5g

Comment

Čia tas pats, kas sakyti, jog raudonos spalvos Lada panaši į Ferrari, nes abi raudonos. Šiaip iš kart matosi, kad ne Natkevičiaus lygio projektas, o kažkokio nežinimo chaltūrščiko projektuotojo, dirbančio pagal individualią veiklą.

Flickr

Comment

Čia tas pats, kas sakyti, jog raudonos spalvos Lada panaši į Ferrari, nes abi raudonos. Šiaip iš kart matosi, kad ne Natkevičiaus lygio projektas, o kažkokio nežinimo chaltūrščiko projektuotojo, dirbančio pagal individualią veiklą.
                          Žmogau, as jau 3 komentaruose kalbu tik apie spalvine gamą. DIZAINĄ, kaip žodį, pirmuosiuose komentaruose panaudojau per plačiai, nors tik tu šio sarkastiško išsireiškimo nesupratai.
                          Šiame forume, kai kalba eina apie Natkevičių - dažniausiai kalbama apie jo taikomą spalvinę gamą, nes jo projektai LT kišenei, pagal išvaizdą, dažniausiai būna neblogi.
                          Paskutinis taisė RokasLT; 2019.07.18, 12:20.

Comment

https://www.archdaily.com/921056/com...ng-archimatika

Yra net ir Ukrainoje visai geru pavyzdziu su spalvomis. O Europoje tai tikrai begalo tokiu sprendimu, tai siuo atveju pas mus kaz kaip balta-grafito spalva kaip nuobodokai jau atrodo.

Comment

Kijevo projekto spalvos man tai klaikios. Bet kas patiko, tai slaitiniai stogai

Comment

Uptown Park

Name:	P90721-113702.jpg
Views:	255
Size:	258,4 kB
ID:	1737251

Name:	P90721-114546.jpg
Views:	264
Size:	248,6 kB
ID:	1737252

Comment

uptown fasado elementas

Comment

Parašė MindaugasR Rodyti pranešimą
                                    uptown fasado elementas
                                    Nereikia ir fragmento, saltoniskese jau patikrintas sitas fasadas.

Comment

"Baltas lapas" užbaigė C korpuso statybas, ant jo iškėlė vainiką ir išmontavo visus kranus. Užtat jau ruošiamasi antro etapo statyboms, kuriomis bus užpildytas tarpas link Mindaugo g. 32 namo - jau stovi grąžtas.

Name:	baltaslapas_1_20190729.jpg
Views:	274
Size:	447,3 kB
ID:	1738885

Name:	baltaslapas_2_20190729.jpg
Views:	265
Size:	328,3 kB
ID:	1738886

Comment

Konarskio 6a geresnes vizulkes:

Attached Files

Comment

Nu ir kokia esme ta langa ilenkti taip? Ir dar tie du maziukai langai...

Comment

Working...
                                          X