Parašė SPX
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Naujamiestis - projektai ir statybų eiga
Collapse
X
-
/\ Labai gerai, kad nuotraukų įdėjai. Šiandien kalbėjau su vienu gyventoju, tai gandų lygyje dar kai "Cento" atidarė, lyg ir pati "IKI" norėjo statytis prekybos centrą. Bet pasirodė, kad su privažiavimu bus nemenkos bėdos. O kad daugiabučius ruošiasi statyti tas žmogus pirmą kartą girdi kaip ir aš. Kol kas yra išduotas leidimas tik pastato griovimui. Tik kam išduotas?Kodėl "Apylanka"? Todėl, kad "Darbai"...
Comment
-
Labai tiketina, kad kursis IKI.
Justiniskese Rygos gatvej irgi nugriove buvusia "Voveraite" (pakutiniu metu buvo ikiukas).
Parašė SPX Rodyti pranešimą/\ Labai gerai, kad nuotraukų įdėjai. Šiandien kalbėjau su vienu gyventoju, tai gandų lygyje dar kai "Cento" atidarė, lyg ir pati "IKI" norėjo statytis prekybos centrą. Bet pasirodė, kad su privažiavimu bus nemenkos bėdos. O kad daugiabučius ruošiasi statyti tas žmogus pirmą kartą girdi kaip ir aš. Kol kas yra išduotas leidimas tik pastato griovimui. Tik kam išduotas?
Comment
-
Parašė AnD Rodyti pranešimąLabai tiketina, kad kursis IKI.
Justiniskese Rygos gatvej irgi nugriove buvusia "Voveraite" (pakutiniu metu buvo ikiukas).
Comment
-
Mano klaida Voveraite buvo Vokieciu gatvej.
Parašė romm Rodyti pranešimąTen buvo "Ievute" ne "Voveraite" Beto ten darbai kazkodel sustoje.
Comment
-
Parašė Aleksas666 Rodyti pranešimąNe esme yra manyje. Muse, visuose musyse yra esme!
Comment
-
Parašė digital Rodyti pranešimąMatyt reikėtų perkelti į temą „Nugriauti pastatai“.Kodėl "Apylanka"? Todėl, kad "Darbai"...
Comment
-
Parašė LBP Rodyti pranešimąGal kas turit nuotraukų / galit nufotografuoti apartamentų statybas M. K. Čiurlionio g., šalia Draugystės viešbučio?
Comment
-
Parašė vailokas Rodyti pranešimąGal kas nors žino, kas yra Veikmės apartamentų autoriai?
Comment
-
Parašė ACC Rodyti pranešimąVeikmės apartamentuose, turint galvoje kad tai prestižinis būstas, šildymo radiatorius galėjo ir paslėpti.
7-ame aukšte prestižas ilgesnis
Comment
Comment