O kodėl bėda, juk čia Elfos teritorija, tai vidinėje pusėje galima statyti. Aišku, jokios normalios aplinkos (kaip ir bet kur Vilniuje), bet kitą vertus nereikia skatinti automoblizaciją ten, kur ir taip dideli srautai.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Naujamiestis - projektai ir statybų eiga
Collapse
X
-
Parašė Zorro Rodyti pranešimąB23
Comment
-
Parašė Obi-Wan Kenobi Rodyti pranešimąTas B23, visai gerai pavykusi chruščiovkių renovacija.Paskutinis taisė googleLT; 2019.03.02, 23:41.
Comment
-
Parašė googleLT Rodyti pranešimą
Negalėtų būti chruščiovkės Tarp jų būdavo pagarbesni tarpai, visapusiškai daugiau viešosios erdvės žaliosioms zonoms, pėsčiųjų jungtims. Čia kiemai labai maži, o pastatai beveik siekia vienas kitą (arba net liečiasi jei skaičiuosime tą pirmą aukštą) arba žiūri į vos keli metrai nuo jų esantį sandėlį. Na ir aišku augmenija gerokai skurdesnė. Jei nekreipsime dėmesio į naujas technologijas tai progresas tik kol kas švariame fasade ir vienoduose balkonuose .
Hanneris visada kepė ir keps nevykusius objektus. Atsižvelgiant į neigiamų komentarų gausą, manau, galima parašyti Pakalniui. Naudos duag nedaus, bet atkreips dėmesį.
Comment
-
Parašė D_P Rodyti pranešimą
tau sovietinis apželdinimas yra progresas? Miškų masyvai egizstuoja už miesto.... Jeez, suprasčiau, jei tau būtų 80m...
- 1 patinka
Comment
-
Parašė googleLT Rodyti pranešimą
Aš visada mačiau prie sovietinių pastatų paliekamą pagarbią erdvę, ar tarp atskirų miesto dalių paliekamus miškus kaip progresą. Man tai asocijuojasi su išsilaisvinimu nuo per daug tankaus, perkrauto senesniojo užstatymo. Kas man ne prie širdies tai sovietinė ar šiaip standartinę moderni, nuobodi architektūra, tačiau šiuo atveju, mano nuomone, yra sujungiamos dvi prasčiausios detalės, sovietinis bedvasis fasadas ir labai apkrauta maža erdvė, nelabai liekant vietos kam kitam neskaitant pačio daugiabučio.
Comment
-
Parašė Ginthus Rodyti pranešimą
Čia gal irgi analogiškai Perkūnkiemiui, parkinge pilna tuščių vietų, tačiau visi parkuojasi kur papuola?
- 3 patinka
Comment
-
Vilniaus Graztai?
https://www.aruodas.lt/butai-vilniuj...gallery-thumb2
Projekto pradžia šių metų balandžio mėn., pabaiga 2020 m. I - asis ketvirtis.
Funkcionaliai suplanuotų skirtingų plotų studijos ir loftai.
Comment
Comment