Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Naujamiestis - projektai ir statybų eiga

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parašė deep'as Rodyti pranešimą
    Kas ten šalia viešbučio statoma? Būtų įdomu ant žemėlapio pamatyti kaip ten visi nauji pastatai išsidėstę.
    Gyvenamasis kvartalas su garažais. Projekto realizacijų man pavyko rasti tik jos senokos, tad galimas dalykas, kad projektas pasikeitė kaip ir viešbučio, kurio vietoje turėjo stovėti komercinis pastatas(tokio pat tūrio, tik kitokiu fasadu). Jeigu domina nuotraukas, teks pasiknisti po šio skyriaus puslapius
    Lažinuos- 2017 metais Lietuvos gyventojų skaičius didės.

Comment

Parašė Aleksas666 Rodyti pranešimą
      Gyvenamasis kvartalas su garažais. Projekto realizacijų man pavyko rasti tik jos senokos, tad galimas dalykas, kad projektas pasikeitė kaip ir viešbučio, kurio vietoje turėjo stovėti komercinis pastatas(tokio pat tūrio, tik kitokiu fasadu). Jeigu domina nuotraukas, teks pasiknisti po šio skyriaus puslapius
      Turi galvoje šitą?

Comment

Parašė deep'as Rodyti pranešimą
        Turi galvoje šitą?
        Aga. Pakopiškumą galima matyti jau dabar, lyginant viešbučio foje lygį ir aikštelės lubų lygį.

Comment

Gal ir ne į temą, bet griaunama buv. "Banga" Savanorių pr, kur kažkada buvo "cento" parduotuvė. gal kas žino kas ten planuojama, ar paliks tuščias laukas?
          Kodėl "Apylanka"? Todėl, kad "Darbai"...

Comment

Parašė SPX Rodyti pranešimą
            Gal ir ne į temą, bet griaunama buv. "Banga" Savanorių pr, kur kažkada buvo "cento" parduotuvė. gal kas žino kas ten planuojama, ar paliks tuščias laukas?
            Kiek man teko girdėti, tai planuoja senus daugiabučius kartu su parduotuve "Banga" griauti.
            Daugiau mano nuotraukų >>
            Mano rajonas ir apylinkės >>

Comment

Parašė ssnaiperis Rodyti pranešimą
              Kiek man teko girdėti, tai planuoja senus daugiabučius kartu su parduotuve "Banga" griauti.
              Tu bent įsivaizduoji apie ką aš kalbu? Apie šia vietą:

Kas žmonėms už būstą kompensuos ir kas tada ten planuojama? Man atrodo, kad mes ne apie tą patį šnekame.

Comment

Atvaizdas

Kas žmonėms už būstą kompensuos ir kas tada ten planuojama? Man atrodo, kad mes ne apie tą patį šnekame.
                būtent, kad apie tą patį kalbame. buvo padegtas apleistas Bangos pastatas 2009 balandžio 23. o kalbos jau seniai sklinda, kad ten kils daugiabučių kvartalas
                Paskutinis taisė ssnaiperis; 2011.12.20, 21:46.
                Daugiau mano nuotraukų >>
                Mano rajonas ir apylinkės >>

Comment

Vilniuj daugiabučius griauna? Kažkas naujo Lietuvoj..

Comment

Parašė Čikupakas Rodyti pranešimą
                    Vilniuj daugiabučius griauna? Kažkas naujo Lietuvoj..
                    Vat čia tai naujiena. Bet aš kažkodėl netikiu.

Comment

Atvaizdas

Na ką aš žinau, pastatas avarinės būklės buvo-po gaisro, bomžai visas metalines konstrukcijas ištampė. Toks pastatas pavojingas dėl šalia esančios mokyklos ir darželio. Kiek pamenu ten stogas dar buvo kažkada, dabar liko tik nepatvarios stogo konstrukcijos ir laipteliai į pastogę. Šiandien eidamas net neatkreipiau dėmesio nors mačiau kaip griauna.
                      Paskutinis taisė Aleksas666; 2011.12.20, 22:12.

Comment

Parašė Aleksas666 Rodyti pranešimą
                        Na ką aš žinau, pastatas avarinės būklės buvo-po gaisro, bomžai visas metalines konstrukcijas ištampė bomžai. Toks pastatas pavojingas dėl šalia esančios mokyklos ir darželio. Kiek pamenu ten stogas dar buvo kažkada, dabar liko tik nepatvarios stogo konstrukcijos ir laipteliai į pastogę. Šiandien eidamas net neatkreipiau dėmesio nors mačiau kaip griauna.
                        Dėl pastato abejonių nekyla. Tas pasakymas, kad daugiabučius griaus labai skambiai nuskambėjo. Ar tik nebus iš tos serijos "pusę girdėjau, pusę pats sukūriau".

Comment

Tas pastatas vasarą buvo siūlomas nuomai, matyt, neatsirado nuomininkų, todėl savininkai pradėjo kažką krapštyt.

Comment

Jeigu kalbėt apie projektus kurie nusimato toje vietoje, tai vienas yra projektėlis. Žadama rekonstruoti stadioną, kuris nukentėjo vamzdyno keitimo metu. Nepamenu kiek tiksliai žadama skirti rekonstrukcijai, bet panašu suma atitinka normalią rekonstrukciją. Apie rekonstrukcija paskelbta Rugsėjį, tad planas dar rutuliosis, bet avarinio pastato griovimas tikrai neprošal dėl saugumo sumetimų. O gal net plėsis stadionas, sunku komentuoti, bet kad žada tai žada.

Comment

Aleksai, aš ten netoli gyvenu, vaikystę praleidęs. Ten dar yra garažai, tarp "Bangos" ir stadiono, tai ir juos griaus? Dėl tu griuvėsių, tai labai gerai, kad griauna, bet prie ko čia daugiabučiai. Jeigu vien tuos du blokinius griautų - kur apgyvendinti vien tų namų gyventojus? Rodos, kad ssnaiperis kažkokias pasakas skiedžia, matyt girdėjo važinėdamas VT O viena babutė sakė...

Comment

Aleksai, aš ten netoli gyvenu, vaikystę praleidęs. Ten dar yra garažai, tarp "Bangos" ir stadiono, tai ir juos griaus? Dėl tu griuvėsių, tai labai gerai, kad griauna, bet prie ko čia daugiabučiai. Jeigu vien tuos du blokinius griautų - kur apgyvendinti vien tų namų gyventojus? Rodos, kad ssnaiperis kažkokias pasakas skiedžia, matyt girdėjo važinėdamas VT O viena babutė sakė...
                                Nežinau ar griaus, ryt nueisiu "pasnifinti", šiandien mačiau, kad gerokai iškapojo pastatą. O dėl daugiabučių tai sunkoka komentuoti, nes dalyje pastato tikrai yra įsikūre butukai, tai sunku komentuoti, šiandien jų dar nelietė

Comment

Savanorių 44.

Comment

/\ Labai gerai, kad nuotraukų įdėjai. Šiandien kalbėjau su vienu gyventoju, tai gandų lygyje dar kai "Cento" atidarė, lyg ir pati "IKI" norėjo statytis prekybos centrą. Bet pasirodė, kad su privažiavimu bus nemenkos bėdos. O kad daugiabučius ruošiasi statyti tas žmogus pirmą kartą girdi kaip ir aš. Kol kas yra išduotas leidimas tik pastato griovimui. Tik kam išduotas?

Comment

Labai tiketina, kad kursis IKI.
                                      Justiniskese Rygos gatvej irgi nugriove buvusia "Voveraite" (pakutiniu metu buvo ikiukas).
                                      /\ Labai gerai, kad nuotraukų įdėjai. Šiandien kalbėjau su vienu gyventoju, tai gandų lygyje dar kai "Cento" atidarė, lyg ir pati "IKI" norėjo statytis prekybos centrą. Bet pasirodė, kad su privažiavimu bus nemenkos bėdos. O kad daugiabučius ruošiasi statyti tas žmogus pirmą kartą girdi kaip ir aš. Kol kas yra išduotas leidimas tik pastato griovimui. Tik kam išduotas?

Comment

Parašė AnD Rodyti pranešimą
                                        Labai tiketina, kad kursis IKI.
                                        Justiniskese Rygos gatvej irgi nugriove buvusia "Voveraite" (pakutiniu metu buvo ikiukas).
                                        Ten buvo "Ievute" ne "Voveraite" Beto ten darbai kazkodel sustoje.

Comment

Mano klaida Voveraite buvo Vokieciu gatvej.
                                          Parašė romm Rodyti pranešimą
                                          Ten buvo "Ievute" ne "Voveraite" Beto ten darbai kazkodel sustoje.

Comment

Working...
                                          X