Parašė mantasm
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Naujamiestis - projektai ir statybų eiga
Collapse
X
-
Parašė spekas Rodyti pranešimą
aš Circle K vadinu circleku (kirtis ant e ilgas)Snowflakes will attack U <3
Comment
-
Parašė Tomizmas Rodyti pranešimą
Na, man atrodo kad sirkalkei tikrai nėra ištariamas sunkiau, nei nebeprisikiškiakopūstlapeliaudavome Aišku čia jau nusioftppinimas su ta gramaCika, bet tokie dalykai labai pailiustruoja žmonių inertišką mąstymą, kurį dažnai matome kišant koją šiame forume aptariamuose projektuose. Kiek buvo šumichos dėl tos pačios Lukiškių aikštės, kokia atseit baisi... O dabar jau ramu - visai gera aikštė, fontane galima turkštis, švieselės gražios, ir takai lygūs, ir veja gražesnė nei buvo. Daug kam svarbu kad tik nieko nejudintų, nesvarbu kad po to bus geriau.
Dėl Lukiškių aikštės niekas ir nesiskundė, kad sutvarkė takų dangą ar veją. Fontanui rodos irgi niekas neprieštaravo. Jei būtų tiesiog rekonstravę seną aikštę nekeisdami jos plano - būtų tylu ir ramu.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Ciurlionis Rodyti pranešimąŽinant, kas, kur ir kaip darys, aš bijočiau, kad nesigautų Kauno- Algirdo 2.
Comment
-
Parašė ziko Rodyti pranešimąSveiki, gal esate girdėję apie Naugarduko 2A namą? Tokioje lyg neblogoje vietoje, bet butai parsiduoda gana lėtai. Be to, kaip gali būti, kad pastatytas 2018 m. yra B energetinės klasės?Aviate, navigate, communicate
Comment
-
Parašė ziko Rodyti pranešimąSveiki, gal esate girdėję apie Naugarduko 2A namą? Tokioje lyg neblogoje vietoje, bet butai parsiduoda gana lėtai. Be to, kaip gali būti, kad pastatytas 2018 m. yra B energetinės klasės?
Reikia pirma išsiaiškinti, kiek prašoma už kvadratą ir kokios kvadratūros butai.
Comment
-
Paneriu 45 sis bei tas bus konvertuota i butus ir komercines patalpas
https://vilnius.lt/wp-content/upload...-DALIS_P45.pdf
Paskutinis taisė Milwaukee; 2019.02.11, 16:21.
- 1 patinka
Comment
Comment