Aš manyčiau, kad vieta, kaip tik gera statyti kažką prabangesnio. O 2000 eur. tokiai vietai, tikrai gera kaina.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Naujamiestis - projektai ir statybų eiga
Collapse
X
-
Parašė Ciurlionis Rodyti pranešimąAš manyčiau, kad vieta, kaip tik gera statyti kažką prabangesnio. O 2000 eur. tokiai vietai, tikrai gera kaina.
Comment
-
Parašė Ciurlionis Rodyti pranešimąAš manyčiau, kad vieta, kaip tik gera statyti kažką prabangesnio. O 2000 eur. tokiai vietai, tikrai gera kaina.
Comment
-
O jei pagalvojus apie utopinę situaciją, kad naujakuriams, kurie nusipirko butus šiame name išties rūpi miesto estetika, ir kaip vienas iš sprendimo motyvų buvo vizualizacijos (mano būsto pasirinkimo sprendimui tai turėjo didelę įtaką) o atidengus užsklandą gauni štai tokį vaizdą.. Tai nėra mažų mažiausiai klaidinanti reklama?
- 2 patinka
Comment
-
Parašė andyour Rodyti pranešimą
Vieta plius minus atitinka tai kas pastatyta joje.Paskutinis taisė Ciurlionis; 2018.03.13, 22:02.Aviate, navigate, communicate
- 2 patinka
Comment
-
Parašė Ciklop Rodyti pranešimąO jei pagalvojus apie utopinę situaciją, kad naujakuriams, kurie nusipirko butus šiame name išties rūpi miesto estetika, ir kaip vienas iš sprendimo motyvų buvo vizualizacijos (mano būsto pasirinkimo sprendimui tai turėjo didelę įtaką) o atidengus užsklandą gauni štai tokį vaizdą.. Tai nėra mažų mažiausiai klaidinanti reklama?
Comment
-
Dar sykį važiavau vėlai vakare pro šitą naują pastatą. Kaip jau 2x nužiūrėjęs jį, galiu pasakyti, bent mano subjektyvia nuomone, kad didžiausias nesusipratimas yra pastato spalva, kuri absoliučiai su nieko aplinkuje nesiderina. Tie niuansai kaip radiatoriai (?) ar kažkas kito ne taip krenta į akis, kaip bendrai visiškai nedranti pastato spalva su aplinka. Aš prisimenu, kaip čia kreivai žiūrėjome į "Jasinskio namus", bet nepaisant visko, jie bent kažkaip dera vyraujančioje aplinkoje.
Norėtųsi išgirsti architektų paaiškinimą, kodėl pasirinktas toks sprendimas, kokia to logika.
- 1 patinka
Comment
-
Peržiurejau vizulka skiriasi langų remų spalva. Nesuprantu ką galima dar isivaizduoti šiuoje vietoje kitaip negu ta pavaizuota dėžė. Svarbiausia, kad daugiau žmonių keliasi arčiau centro ir miestas bus gyvesnis. NAUJAMIESTIS ATSINAUJINA. Koks ten n....... skirtumas, kokia ten spalva palangės ar rankena užkabinta. Kas pravažiuojate ir kažkas kliuna, tai nuvažiave savo kiemuose apsidairykite..........
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Ciurlionis Rodyti pranešimą
Tai jei arti gatvės, vadinasi galima statyti sh.....? Vis dėl to, kad ir kiek žiūrėčiau į atidengtą pastatą - man jis šlykštus.
Comment
-
Parašė Creatium Rodyti pranešimą
Sunku pasakyt. Turėtų būti. Nebent sutartyje yra kokia nors sąlyga "gali kisti fasado sprendimai".
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimą
Sutartyse dažniausiai iš vis nebūna fasado sprendimų ar tuo labiau vizualizacijų, tik buto planas ir bendra namo techninė informacija (aukštų skaičius, sienų storis ir pan.), mano name irgi tas pats, bet teisiškai vizualizacijos nieko nereiškia.
Comment
-
Parašė Milwaukee Rodyti pranešimąK-A kvartalo rendery balti remai, o realybeje pilki. Pagal tokia logika, visi 400 nauju gyventoju galetu sau reikalaut kompensacijos. Vystytojai is anksto prisikrauna saugikliu sutarty, kad isvengt tokiu nesusipratimu.
Comment
-
Parašė Creatium Rodyti pranešimą
Ar tikrai nereiškia? Ginčyčiausi, nes tai tikrai yra apgaulinga reklama. Tokiu atveju galiu vizualizacijose rodyti ką tik noriu: terasas ant stogo, auksinius tualetus ir pan.Paskutinis taisė Lettered; 2018.03.14, 09:27.
Comment
-
Šią savaitę pravažiau kelis kartus pro pastatą - atrodo tikrai blogai. Renovuotų daugiabučių yra geriau atrodančių. Nuotraukoje dar atrodo geriau...Baltas langų rėmas - visiškas nesusipratimas. Žalsva apsauginė sienelė irgi nedera. Na o pats fasadas, kaip ir planuota - baltas - panašiai ir tikėtis reikėjo..
Comment
-
kiek teko pirkti dažniausiai sutartyse aptakiai aprašomas fasadas, bet vienoj sutarty pasirašėm priedą su vuzualizacijom, kad nekis ir ištikrųjų nekito. Deja daugumoj atvejų jie nesutinka keisti sutarties. Šiuo atveju miesto architektų bėdą matau, juodi/tamsūs rėmai didelės įtakos kainai nedaro, o vaizdas iškarto geresnis, taip pat dėl skirtingų užuolaidų kažkaip turėtų būt sprendžiama ar langai atsisipindintys ar pan. Pas mus dar daug CCCP galvose. Nesuprantama kad graži aplinka yra viena iš gero gyvenimo ir savijautos sudedamųjų.
Comment
Comment