Parašė andyour
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Naujamiestis - projektai ir statybų eiga
Collapse
X
-
Parašė _rB_ Rodyti pranešimąGalima plačiau apie tai? Kaip gali 3 kambarių butas pigiau nei 2?
Comment
-
Parašė andyour Rodyti pranešimąO kur galima pigiau? Nes kiek pastebėjau, aplink centrą pigiausiai 1.4k eur/m2, o gale miesto pigiausiai 1.3k eur/m2. Bet aš kalbu apie vieno ar dvieju kambarių butus, nes trijų kambarių visada pigesni.Post in English - fight censorship!
Comment
-
Soon to be completed. Mano skoniui vienas rimčiausių Vilniaus daugiabučių projektų, įgyvendintų mūsų laikais. Perimetrinis apstatymas + gera architektūrą + aukštesnės klasės medžiagos + visi korpusai savos architektūros + komercinės patalpos ten, kur reikia - stovėjimo aikštelė priešaky = beveik tobula ir tai, ko reikia miesto centrui
Comment
-
Parašė Eidvis Rodyti pranešimąSoon to be completed. Mano skoniui vienas rimčiausių Vilniaus daugiabučių projektų, įgyvendintų mūsų laikais. Perimetrinis apstatymas + gera architektūrą + aukštesnės klasės medžiagos + visi korpusai savos architektūros + komercinės patalpos ten, kur reikia - stovėjimo aikštelė priešaky = beveik tobula ir tai, ko reikia miesto centrui
Atvaizdas
Comment
-
Parašė vėkas Rodyti pranešimąToks stovėjimo aikštelės tipas nebūdingas miesto centrui.
Comment
-
Parašė Gladiator Rodyti pranešimąIr dar vienas to pačio vystytojo ateities projektas už kelių šimtų metrų:
Vietoje, kur įtarta buvus CŽA kalėjimą, statys daugiabučius
Laimėtą projektą galėtu ir paskelbti viešai nes dabar iš tikrujų sudaro prielaidas spekuliacijoms kad vilą griausKodėl "Apylanka"? Todėl, kad "Darbai"...
Comment
-
Prasideda...
Vilniaus M.K.Čiurlionio gatvės gyventojai: prieš akis kyla naujas monstras
Skaitykite daugiau: http://www.15min.lt/verslas/naujiena...ras-973-658299Kodėl "Apylanka"? Todėl, kad "Darbai"...
Comment
-
Parašė SPX Rodyti pranešimąPrasideda...
Vilniaus M.K.Čiurlionio gatvės gyventojai: prieš akis kyla naujas monstras
Skaitykite daugiau: http://www.15min.lt/verslas/naujiena...ras-973-658299
Comment
-
Parašė Ciurlionis Rodyti pranešimąTaip medinukas. Bet dabar praktiškai kiekvieno naujo daugiabučio statybos sukelia aplinkinių gyventojų pasipiktinimą
Comment
-
Parašė Vilkas Rodyti pranešimąNa, aš tik pastebėsiu, kad straipsnyje cituojama nepatenkinta gyventoja - D. Krupickaitė yra tarptautiniu lygmeniu pripažinta miestų geografijos ir planavimo profesorė, tai gal yra pagrindo skundams?..
Žinoma tai nepanaikina šios pilietės teisių ginti savo interesą.Paskutinis taisė vėkas; 2016.07.25, 15:01.
Comment
-
Parašė Vilkas Rodyti pranešimąNa, aš tik pastebėsiu, kad straipsnyje cituojama nepatenkinta gyventoja - D. Krupickaitė yra tarptautiniu lygmeniu pripažinta miestų geografijos ir planavimo profesorė, tai gal yra pagrindo skundams?..
bet čia atvažiavęs biurokratinis buldozeris: "nieko jau negalima padaryti".
Tiesa sakant, net patys gyventojai pripažįsta, kad vėlai susigriebė.
Bet, kartais dėl nekaltos 30cm aukštesnės tvoros teismai vyksta. O čia 9-aukštis vietoje 1-aukščio.Paskutinis taisė Sula; 2016.07.25, 15:36.
Comment
-
Parašė Sula Rodyti pranešimąPagrindas, ko gero, tikrai yra. Nes iš esmės pasikeitė kvartalo užstatymas.
bet čia atvažiavęs biurokratinis buldozeris: "nieko jau negalima padaryti".
Tiesa sakant, net patys gyventojai pripažįsta, kad vėlai susigriebė.
Bet, kartais dėl nekaltos 30cm aukštesnės tvoros teismai vyksta. O čia 9-aukštis vietoje 1-aukščio.
Kino teatro pastato savininkas „Rojaus apartamentai“ iš keturių neformalaus judėjimo „Už Lietuvą be kabučių“ aktyvistų siekia prisiteisti daugiau nei milijoną litų už stabdomus verslo planus.
Skaitykite daugiau: http://lietuvosdiena.lrytas.lt/-1244...tm_medium=CopyPaskutinis taisė Lettered; 2016.07.25, 15:44.
Comment
Comment