Parašė Kecal
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Twinsbet (buv. Siemens, Avia Solutions Group) universali arena Vilniuje
Collapse
X
-
Parašė ttttt Rodyti pranešimą
Galit nesitikėti, nes tai yra Žiemelio Wolves vystymo strategijos dalis. Pats sakė maždaug "Na tai kiek ten į to kito Vilniaus klubo rungtynes žiūrovų gali ateit? Du tūkstančiai? Hah, tai va, o visi likę eis pas mus..."
- 2 patinka
Comment
-
Parašė sL^ Rodyti pranešimą
Tie likę tai čia kiek? Nepažįstų nei vieno žmogaus kas eis palaikyt šitą projektą. Rytas nėra geriausioje situacijoje, bet man arba Rytas arba nieko.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Stadionas Rodyti pranešimą
jei bus pergalių, tai tie kur prie Šaro tapo "ištikimiausiais" Žalgirio fanais.
Comment
-
Tie likę tai čia kiek? Nepažįstų nei vieno žmogaus kas eis palaikyt šitą projektą. Rytas nėra geriausioje situacijoje, bet man arba Rytas arba nieko.
Comment
-
Aš nemanau, kad tas modelis, kurs veikia Amerikoj, kad klubas be jokios istorijos ir sąsajų su bendruomene gali rinkt žmones į varžybas gali veikti. Europoje yra svarbios tradicijos, bendruomeniškumas, istorija. "Fanai' už pinigus turbūt bus, pirmose eilėse influenceriai ir ambasadoriai...
Comment
-
Galim keltis į futbolą - PSG ir Newcastle yra istoriniai klubai, su fanų bazėmis. City yra senas klubas, bet pradėjęs judėt tik po šeichų intervencijos. Aš kalbu apie plyno lauko projektą, be jokių sąsajų su miestu ar fanais. NFL ar NBA tai yra nomali praktika perkelinėt klubus tarp rinkų. Wolves yra visiškai nuo nulio, be bazės, be fanų, be istorijos.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Creative Rodyti pranešimą
Tai, kad krepšinio šalies sostinės komanda žaidžia namų rungtynes, kur telpa 2500 žiūrovų, nėra normalu. Jeep arenoj paskutinį kartą buvau prieš pora metų, tai ten išvis nėra normalių erdvių uż aikštės, realiai tai treniruočių salė, palyginimui Prienų arena tikrai geresnė, nekalbant apie Kėdainių. Rytas šitoj treniruočių salėj ateities neturi.
Comment
-
- 1 patinka
Comment
-
Parašė mag Rodyti pranešimą
Na kad arena kaip sostinės klubui per maža, tai faktas, ir n metų ji buvo kaip atsarginė mažiau svarbioms rungtynėms nei vykstančiomi "Siemense" , bet mane vistiek stebina tokie "ekspertai' lyginantys su Prienų arena, kuri yra bent 1000 vietų mažesnė nors į ilgį ilgesnė ir galima naudot rankiniui ar salės futbolui, bet vietų skaičiumi vistiek mažesnė, kaip ir kokia Kedainių arena, kuri spėju daugeliui labai patinka. Pramogų arena šiaip gal ir neblogas variantas būtų. Ten turbūt be problemų būtų galima pridėt papildomą 1000 vietų prie dabar esamų ledo ritulio rungtynių metu(~3000), bet ten ir savininkai keistoki, kurie buvo kaltinami kažkaip areną pasisavinę ir problemų keltų ledas esantis, montavimai išmontavimai parketo ar ledo ritulio aikštelės bortų, gal kiek per žemos lubos galimai yra, Hockey punks ten jau įsitvirtinę ir t.t.. Šiaip jei kažkiek rungtynių susitartų žaist atnaujintoj ASG arenoj, tai problemos nelieka išvis. Beje Wolves vienu iš vadovų tapo buvęs vadovas ar savininkas "Siemenso" ir kandidatas į merus Lapinskas.
Comment
-
Aš nemanau, kad tas modelis, kurs veikia Amerikoj, kad klubas be jokios istorijos ir sąsajų su bendruomene gali rinkt žmones į varžybas gali veikti. Europoje yra svarbios tradicijos, bendruomeniškumas, istorija. "Fanai' už pinigus turbūt bus, pirmose eilėse influenceriai ir ambasadoriai...
Comment
-
Parašė Kecal Rodyti pranešimą
Yra tokia problemėlė, kad Vainauskas savo laiku sunaikino „Statybos“ tapatybę, bet ir užaugino naują. Žiemelis tai žino, užtai ir svajoja.
Comment
-
Yra tokia problemėlė, kad Vainauskas savo laiku sunaikino „Statybos“ tapatybę, bet ir užaugino naują. Žiemelis tai žino, užtai ir svajoja.Paskutinis taisė sL^; 2023.06.16, 11:02.
Comment
-
Yra tokia problemėlė, kad Vainauskas savo laiku sunaikino „Statybos“ tapatybę, bet ir užaugino naują. Žiemelis tai žino, užtai ir svajoja.
- 1 patinka
Comment
-
Durniausia, tai kad Alytus prarado krepšinio komandą.
Arena, nemažas miestelis ir viso gero LKL.
Kaip vienam podkaste minėjo, įdomu ar Alytaus savivaldybė skirs paramą Wolves. Gali būti, kad skirs.
Pagooglinau - negaus.
"Apie 3,5 mln. eurų bendrą biudžetą skelbę „Wolves“ prieš pusmetį kreipėsi dėl 350 tūkst. eurų paramos į Alytaus savivaldybę. Pagal trečiadienį priimtus komisijos pasiūlymus, pinigų „Wolves“ gauti neturėtų – klubas surinko 67 komisijos balus ir paramos už tai nėra numatyta".
https://www.15min.lt/24sek/naujiena/...ne-875-2069888
https://www.15min.lt/24sek/naujiena/lietuva/pro-alytu-prabege-g-ziemelio-vilkai-kreipesi-i-savivaldybe-del-paramos-875-2061904
Tai netoks ten ir pukuotas tas Wolves, savivaldybės eurus mielai paimtų.
Dabar manau eis prašyti eurų į Vilniaus savivaldybę.Paskutinis taisė Panevezietis; 2023.06.16, 10:43.
Comment
-
Parašė Panevezietis Rodyti pranešimąDurniausia, tai kad Alytus prarado krepšinio komandą.
Arena, nemažas miestelis ir viso gero LKL.
Kaip vienam podkaste minėjo, įdomu ar Alytaus savivaldybė ir toliau skirs paramą Wolves. Gali būti, kad skirs.
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimą
Krepšinis yra pramoga ir žmonių ateis tiek, kiek ta pramoga yra kokybiška, šou, arena, turnyras. Kai Lietuvos rytas žaidė Eurolygoje, arena pilna būdavo ne dėl sentimentų Statybai.
- 6 patinka
Comment
-
Parašė Laure23 Rodyti pranešimą
Atsikurs Alytaus krepšinis, tik vėl reikės pradėti nuo žemiausių divizionų.Paskutinis taisė Stadionas; 2023.06.16, 10:49.
Comment
-
Kol kas visi pranašumai, išskyrus areną, Ryto pusėje. Neįsivaizduoju situacijos, kad aš asmeniškai kada nors galėčiau palaikyti Wolves. Jau greičiau patikėčiau netikėta Sakalų ar Statybos reinkarnacija.
Comment
Comment