Sula teisingai pakomentavo pramonei cia ne vieta ir ji kraustysis lauk. Bus komercija ir galimas daiktas gyvenamoji.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Norfos bazė buvusios gamyklos „Vilniaus Vingis“ teritorijoje
Collapse
X
-
Parašė spirit Rodyti pranešimąNa žinok iš tikrųjų yra menkas malonumas ten ilgiau pasidairyt nes kondicionieriai tikrai per daug galingai įjungi ir per daug vėsina. Tas ypač pasijaučia vos įėjus į PC.
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimąĮ ką?gera gyventi gerai
Comment
-
Parašė spirit Rodyti pranešimąNa žinok iš tikrųjų yra menkas malonumas ten ilgiau pasidairyt nes kondicionieriai tikrai per daug galingai įjungi ir per daug vėsina. Tas ypač pasijaučia vos įėjus į PC.
Comment
-
Vakar nuėjau į Norfa bazę.Apžiūrėjau prekybos centrą.Pasiėmiau sau ledų ir estrella pakelį.Tuo metu dirbo VISOS kasos.Mano pirkinius nuskanavo.Padaviau kasininkei 500 Lt banknotą.Sulaukiau netikėtos reakcijos.Pardavėja pradėjo spjaudytis ir pykčio perkreiptu veidu aiškinti, kad atliktas inkasavimas ir jie neturi kaip atiduoti grąžą.Iškart pasiūliau jų parduotuvei užsidaryti jei grąžos neturi atiduot į 500Lt.Šiek tiek pasiginčijus pardavėja atsikėlė ir pradėjo kažkur 20 min kelionę po Norfa bazė parduotuves su "Kudirka" rankose.
Deja tai jau nepirmas atvejis.Norfos parduotuvėse padavus 500 Lt viskas bl maras.Tai gal sakyčiau atsisakom "Kudirkų".Taip sutaupysim ir laiko ir nervų.!!!Massive refresh Kaunas!!! - Laukite tesinio
Comment
-
Parašė NkkZalgir Rodyti pranešimąVakar nuėjau į Norfa bazę.Apžiūrėjau prekybos centrą.Pasiėmiau sau ledų ir estrella pakelį.Tuo metu dirbo VISOS kasos.Mano pirkinius nuskanavo.Padaviau kasininkei 500 Lt banknotą.Sulaukiau netikėtos reakcijos.Pardavėja pradėjo spjaudytis ir pykčio perkreiptu veidu aiškinti, kad atliktas inkasavimas ir jie neturi kaip atiduoti grąžą.Iškart pasiūliau jų parduotuvei užsidaryti jei grąžos neturi atiduot į 500Lt.Šiek tiek pasiginčijus pardavėja atsikėlė ir pradėjo kažkur 20 min kelionę po Norfa bazė parduotuves su "Kudirka" rankose.
Deja tai jau nepirmas atvejis.Norfos parduotuvėse padavus 500 Lt viskas bl maras.Tai gal sakyčiau atsisakom "Kudirkų".Taip sutaupysim ir laiko ir nervų.
Tikiu, anksčiau ar vėliau ir Lietuvoje žmonės uždirbs daugiau, parduotuvės nebus tuščios, kasininkės nebus priverstos už minimumą "arti" pusantros pamainos, o brolis Lietuvis bus pakantus kitiems ir dažniau šypsosis.
Comment
-
Parašė wienuolis Rodyti pranešimąTruputį pakantumo, supratingumo, apmąstymo ir mažiau lietuviško mentaliteto ir egocentrizmo. Ir viskas bus gerai
Tikiu, anksčiau ar vėliau ir Lietuvoje žmonės uždirbs daugiau, parduotuvės nebus tuščios, kasininkės nebus priverstos už minimumą "arti" pusantros pamainos, o brolis Lietuvis bus pakantus kitiems ir dažniau šypsosis.
Comment
-
Visai atsitiktinai aptikau šį tinklapį. O juk Vilniaus Vingyje (VV) prabėgo beveik visas gyvenimas. Nuo 1960 iki pat pabigos - 2005. Visi šie užkaboriai iki skausmo pažįstami. Turiu daug nuotraukų, kai Vingis klestejo ir buvo lankomas pirmųjų asmenų respublikoje. Turiu ir knygą (Vilniaus Vingis istorijos vingiuose) išleistą 2004m., kuriai surinko medžiagą) daugiametis VV direktorius Algirdas Linartas...
Norfoje dar nebuvau - tačiau planuoju apsilankyti artimiausiu metu.
Paskutinis taisė henrik; 2009.08.04, 13:18.
Comment
-
Parašė Valiukas Rodyti pranešimąBuvau šiandien trumpam į tą Norfą užbėgęs. Tai vajezau kaip tuščia, turbūt daugiau nei pusė viso prekybinio ploto dar tušti, uždaryti, be apdailos.. Įdomu įdomu kaip jiems ten seksis išnuomot viską..
Comment
-
Parašė spirit Rodyti pranešimąKaip ten dabar su kondicionieriais? Po praeito karto dar nesinori man ten grįžt
Comment
-
Parašė spirit Rodyti pranešimąKaip ten dabar su kondicionieriais? Po praeito karto dar nesinori man ten grįžt
Comment
-
Parašė EEEEE Rodyti pranešimąAle ir susale pupuliukai cia lankosi...+18 laipsniu ir jau salam..
Comment
-
Parašė spirit Rodyti pranešimąEsmė yra per didelis temperatūrų skirtumas tarp lauko ir vidaus. Dėl to viduje ir atrodo taip šalta.
Comment
-
nebuvau, nekomentuosiu vidaus, žinau, kad makro nuolaidos kanc.prekėms bei vasaros prekėms
vos ne kad 70 procentėlių
aplamai, dėl kasininkių, tai...labiausiai man nepatinka Norfos kasų darbuotojos..nei "labas" pasako, nei "ate"...
3 metus, studijuojant dirbau, pardavėja degalinėje, kur apie 1ooo žm./dieną, ir tai mandagesnė buvau..
aplamai visas N prekybos uostas primena vokiškąjį ALDI, ten irgi visada betvarkė, mažos kainos, neaiški produkcija ir t.t.
patiko kaip parašė apie lentynas su vienodom prekėm tipo sandėlis
eh, nepakeliui man ši Norfa, gal kada ir užsuksiu, reiks pafotkinti vidų ir įvertinti kondiškę(:
Comment
-
Parašė spirit Rodyti pranešimąNe pakantume esmė yra. Pagal įstatymus, kiekvienoje kasoje privalo būti mažiausiai 500lt. grąžai. NkkZalgir turėjo teisę pakelti didesnį skandalą, jei tik būtų norėjęs.
Bet mano siūlymas NkkZalgiriui - naudokitės kortelėmis ir nesibarškinsite su grąža, nes kokį kartą metalu atiduos tuos 493 Lt
Comment
Comment