Du panašaus dizaino pvz. iš Australijos, vienas su geresniu fasado variantu iš Sidnėjaus, kitas su daug prastesniu iš Brisbano. Tikiuosi, kad bent fasadas bus kažkas tarpinio.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Verslo centras „Hero“ Kalvarijų g. (buv. PC „Ibrahim“)
Collapse
X
-
Man labai patinka, kad pavaizduotas Krokuvos gatvės pratęsimas iki Kalvarijų g.. Įdomu ar jie statydami šį projektą ras, arba jau rado, sprendimą pašalinti namą, kuris dabar trukdo užbaigti Krokuvos g.?..Paskutinis taisė spekas; 2019.08.02, 22:14. Priežastis: Kernavės g. pataisyta į Krokuvos. Ačiū už pastebėjimą ir atsiprašau už klaidą - vėlai greitai rašiau tai jau galvoje pradėjo pintis mintys.
Comment
-
Parašė spekas Rodyti pranešimąMan labai patinka, kad pavaizduotas Kernavės gatvės pratęsimas iki Kalvarijų g..
- 1 patinka
Comment
-
Visgi noreciau pamatyti live transliacija is projekto aptarimo - turetu but daug piktu zmoniu is to monolito salia tikrai nesidziaugciau ju vietoje, nes panasu, jog kai kuriems bus priklijuotas prie langu.
Galit akreipt demesi, kad vizualizacijos net nepavaizduota kaip salia bus tas monolitas.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė spekas Rodyti pranešimąTaip par domina ar jie visų pirma panaikins tą šlykštų Ibrahimo sujungimą su gyvenamuoju ir dar Ibrahimą pakankamai atitrauks nuo to paties daugiabučio.
- 2 patinka
Comment
-
Parašė Creatium Rodyti pranešimąManau, kad toks aplinkos sutvarkymas priduos gyvybės. Ypač, jeigu ten atsiras kažkoks rimtesnis viešojo transporto junginys. Kaip supratau iš gautos info, ten mažų mažiausiai svarstoma įrengti viešojo transporto stoteles, o jos galėtų būti populiarios.
Comment
-
Parašė ttttt Rodyti pranešimą
Nelabai supratau koks toks aplinkos sutvarkymas, nes aš ten matau tiesiog tuščią aikštę, o prie Europos tokia tuščia aikštė visai nepriduoda gyvybės... O dėl transporto mazgo - kiek prisimenu iš viešos informacijos, ar neturėjo jis būt kažkur maždaug čia, ar girdėjai kažką daugiau? Šiaip, bet kokiu atveju, stotelių kažkur ten 100% reikia.
Dėl stotelių. Poderskis kažką yra rašęs Facebooke. Dabar sunku rasti. Bet bent man iki galo neaišku.
Comment
-
Parašė Creatium Rodyti pranešimą
Jau atrašiau aukščiau dėl erdvės. Europos PC aikštėje judesio netrūksta šiaip. Aišku, kad tai nėra miesto parko lygio erdvė, kur kažkas eina pagulėt. Bet kavinės ir pasisėdėjimai yra dažnas reiškinys.
Dėl stotelių. Poderskis kažką yra rašęs Facebooke. Dabar sunku rasti. Bet bent man iki galo neaišku.
Comment
Comment