Kad nelabai aišku kur "greta pastato" ten tos vietos galėtų atsirast. Nebent už sklypo ribų kur nors... Sklype nesimato. Bet, aišku, reik palaukt pačių PP.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Verslo centras „Hero“ Kalvarijų g. (buv. PC „Ibrahim“)
Collapse
X
-
Gaila kažkiek, kad neatsirado šalia Lvovo g. sujungimas su Krokuvos gatve. Būtų šiek tiek sumažinę apkrovą Konstitucijos – Kalvarijų g. sankryžai ir leistų panaikinti tą siaurą niekam nereikalingą gatvelę priešais teismo pastatą, kuri trukdo ten įrengti VT stotelę.Lietuva visiems.
- 1 patinka
Comment
-
Man pastatas kokie 7 - 8 balai iš 10. Galima žymiai geriau 2021 metais, bet nėra blogas. Pagaliau gal Kalvarijų gatvė pradės palaipsniui virsti NMC dalimi, nes dabar tai baisu ten. Labai džiugu, kad ne 5 aukštai, "nes dabar gi suprantat didelis aukšto plotas madoj ir iš viso kam tie Dubajai".Snowflakes will attack U <3
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Chatbot Rodyti pranešimą
Tūriai gražiai įsikomponuos, bendras vaizdas iš esmės priklausys nuo to, kiek atspindės fasadas. Tik nesuprantu, kam tas sovietų reliktas koridorius viršutiniuose aukštuose - projekto žudikas.
Bet bendrai pastatas pakankamai gerai užpildo erdvę, suteikia NMC masyvumo (nors asmeniškai man norėtųsi vietoje tokio suspausto matyt pvz 3 ar 4 siauriasnius pastatus/bokštus) ir puikiai paslepia sovietinį monolitą iš kelių rakursų, pvz nuo Gedimino kalno.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Creatium Rodyti pranešimąNaujo, lyginant su kuo?
Yra naujos vizualizacijos:
Parašė ttttt Rodyti pranešimąŠito irgi nelabai suprantu, mano pirma asociacija nuo to koridoriaus buvo Kaliningrado simbolis
- 4 patinka
Comment
-
Beje, pažiūrime į Varšuvą ir ką ten matome pastatyta jau senokai, ogi štai. O dabar palyginam, palyginam.
Aš kaip nelabai besigaudantis, gal kas pakomentuos, ar mes labai pirmausim prieš lenkus, pastatę tokį kaip viršutinėje vizualizacijoje?Paskutinis taisė dangoraižistas; 2020.12.18, 17:45.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Creatium Rodyti pranešimąBeje, Cloud architektų FB vienu momentu buvo pasirodęs toks vizualas...
- 3 patinka
Comment
-
Čia iš viso matau daug gerų dalykų, pvz. ant Lvovo ir Giedraičių g. kampo, bet čia jau kita tema. Apskritai, šie 4 pastatai (Hanner, medinė burė, Hero, Flow) taip puikiai užpildytų tą NMC architektūrinės kalvos pusę, kad jau tiesiog būtų idealu. Tikiuosi, kad niekas nepakiš kojos nė vienam iš jų.Paskutinis taisė Tomizmas; 2020.12.18, 23:09.Snowflakes will attack U <3
- 6 patinka
Comment
-
Parašė Edd Rodyti pranešimąTai yra 3D Vilnius žemėlapis. P.S. atkreipkit dėmesį į naujai "išdygusias" medines bures:
Comment
-
Parašė Edd Rodyti pranešimąTai yra 3D Vilnius žemėlapis. P.S. atkreipkit dėmesį į naujai "išdygusias" medines bures:
Comment
-
Parašė Kublickij Rodyti pranešimą
Hannerio dangoraižiui tikrai nėra tiek vietos kiek nupiešta!
Comment
-
Parašė Well Rodyti pranešimą
Ką reiškia nėra? Vietos yra tiek, kiek yra, ant realios ortofoto užpiešta (https://3d.vilnius.lt/scenos/3d-miesto-maketas). Na nebent turi galvoj kokius nors sklypo užstatymo ribojimus, bet tada detalizuok.
Comment
Comment