Man vienam užapvalinti kampai ir aštrūs kampai vieni šalia kitų kelia visišką anxiety? Pastatas baisus visom prasmėm, bet nuo pat pradžių jis man toks ir atrodė, tai nieko naujo.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Verslo centras „Hero“ Kalvarijų g. (buv. PC „Ibrahim“)
Collapse
X
-
Parašė VNS Rodyti pranešimąČia ateityje bus kažkokia rimta sankryža, kad taip tūriai pasukti?
Comment
-
Parašė STD Rodyti pranešimąHangzhou GDA Plaza analogas, tik kaip matau, fasadas nupigintas, net ir lyginant su kinietišku pavyzdžiu.
- 2 patinka
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimą
Net? Šiaip tą Hangzhou pastatą kūrė pasaulyje žinoma dizaino kompanija gmp Architekten, o ne kokia "pigesnė" vietinė firmelė, kaip Ibrahim atveju. Atitinkamai kompromisų medžiagoms vystytojai matyt irgi nedarė.
Comment
-
Parašė Edd Rodyti pranešimąPažiūrėkim wiki: Hangzhou yra Zhejiang regiono sostinė, su 9 mln gyventojų, 22 mln gyventojai metro area, o pats Zhejiang regionas turi 57 mln gyventojų. O projektai man net nepanašūs, Hangzhou GDA Plaza akivaizdžiai daug geresnis ir kokybiškesnis.Paskutinis taisė STD; 2020.12.14, 18:12.
Comment
-
Parašė STD Rodyti pranešimąTa prasme, Kinijos provincijos miestas pasižymi geresnės kokybės nauju pastatu, negu ES šalies sostinė.
Ieškant taip analogų, galima realiai bet kuriam pastatui surasti.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė STD Rodyti pranešimą
Ta prasme, Kinijos provincijos miestas pasižymi geresnės kokybės nauju pastatu, negu ES šalies sostinė.
- 2 patinka
Comment
-
Bet tai kaip vis dėlto egzotiška pamatyti, kad dar net šiomis dienomis pasitaiko žmonių, mąstančių 90-ųjų "Made in China" klišėmis kai kalba apie antrą pasaulio ekonominę galybę, kuri šiuo metu kolonizuoja Centrinę Aziją, Afriką, ir net Europoje supirkinėja uostus ir geležinkelius. Neva keista, kad net(!) kinai padaro geriau už kažkokią Lifuveiniją (nepriimkit pašaipos tiesmukai, aš Lietuvos patriotas).
- 6 patinka
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimą
Tai bent per paskutinius ~15 metų niekada kitaip ir nebuvo. HZ šiaip įsikūrę visokie Alibaba, Ant, Hikvision, kurie matyt neieško pigesnių vietinių firmelių savo ofisams kurti. Nu ir aišku tas faktas, kad tik 30 minučių iki Šanchajaus traukiniu irgi reiškia, kad Kinijos "provincija" yra gana sąlyginis terminas šiuo atveju.
- 3 patinka
Comment
-
Parašė liutass Rodyti pranešimą
HZ isikure beveik visu pasaulyje kompiuteriu detaliu ir visu firmu gamyklos.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Edd Rodyti pranešimąAtrodys gal ir visai į temą, maždaug taip tarsi jis buvo statytas vienu metu su savivaldybe, t.y. apie 2000-uosius. Nėra vizualizaciju iš kitos pusės, tikiuosi neįkišo ten antžeminio parkingo.Požeminėje saugykloje suplanuotos 397 vietos automobiliams, greta pastato – dar 63
Plačiau: https://www.vz.lt/nekilnojamasis-tur...#ixzz6ggAPKGcb
Comment
Comment