Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Projektas „Vilniaus Vartai"

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

99% šiuolaikinės Vilniaus architektūros yra mėšlas.

Comment

Parašė farbrom
      99% šiuolaikinės Vilniaus architektūros yra mėšlas.
      Tada ta pati galima pasakyti apie Talino, Varsuvos ir t.t. miestu modernia architektura.

Comment

Nemanau.

Comment

Parašė farbrom
          Nemanau.
          Idomu. Tada kokie modernus pastatai tau patinka Vilniuje ir kokie Taline?

Comment

Dar viena serija

2005.11.22

"Valstybės žinių" pastatas

2005 11 27

Leidžiantis nuo kalno teko aplenkti šį kasinį. Turbūt naujosios sankryžos statybų dalis

Mano galerija Flickr'yje

Comment

IMHO Talino moderni architektura atrodo zymiai geriau nei Vilniaus. Kazkaip ir linijos modernesnes ir splavos ryskesnes, Vilniuje tik pilkos dezutes (jei neiskaitysim slykscios oranzines). Cia tikriausiai del to, kad Taline daug prisideda suomiu architektai, tuo tarpu pas mus vietiniai ir tai jiems pirmas blynas (deja prisviles).

Comment

Parašė Gladiator
                IMHO Talino moderni architektura atrodo zymiai geriau nei Vilniaus. Kazkaip ir linijos modernesnes ir splavos ryskesnes, Vilniuje tik pilkos dezutes (jei neiskaitysim slykscios oranzines). Cia tikriausiai del to, kad Taline daug prisideda suomiu architektai, tuo tarpu pas mus vietiniai ir tai jiems pirmas blynas (deja prisviles).
                Jei Vilniaus pastatai ne tavo skonio, tai dar nereiškia, kad tas blynas prisvilęs
                Mano galerija Flickr'yje

Comment

Na as gi ir rasiau IMHO.

Comment

Parašė Gladiator
                    Spalvos ryskesnes? Gal butu galima pamatyti pavyzdziu? Daug prisideda suomiu architektai? Velgi, kur faktai? Kaip supratau, cia vel tik speliones. O visa kita tai skonio reikalas.

Comment

Pavyzdius gali paziureti scyscrapercity forume, ten estai pakankamai prifotografavo. Del architektu irgi man rodos skaiciau tame forume. Siaip ar taip musu skyscraperiai tikrai zemesnio lygio.

Comment

Parašė Gladiator
                        Pavyzdius gali paziureti scyscrapercity forume, ten estai pakankamai prifotografavo. Del architektu irgi man rodos skaiciau tame forume. Siaip ar taip musu skyscraperiai tikrai zemesnio lygio.
                        SSC forume dalyvauju jau gana ilgai, maciau daugybe nuotrauku, bet as prasau taves, kad tu pateiktum pavyzdziu, atitinkanciu tavo teiginius. Aisku, jei nesunku. Noreciau, kad pagristum savo kalbas, tuomet zinosim geriau ka turi omeny. Kalbos, kad kazkur kazka girdejau, kazkur maciau, nera labai itikinamos.

Comment

Na ka reiksia pavyzdiu? Kaip minejau IMHO VISI Talino naujieji daugiauksciai man grazesni uz Vilniaus daugiaaukscius. Jei butu Vilniau grazesni tai taip ir parasyciau, bet deja yra kaip yra.

Comment

Parašė Gladiator
                            Siaip ar taip musu skyscraperiai tikrai zemesnio lygio.
                            Juk dar vakar pritarei, kad tai - skonio reikalas
                            Mano galerija Flickr'yje

Comment

Kazkur sutinku ir su Gladiatorium ir su Mantu. Naujoji Vilniaus architektura atrodo jau dabar pasenusi bet tai aisku kiekvieno skonio reikalas.

Comment

jus neliginkit lietuvos su Varšuva nes ten ir pasmus kokie pinigai eina beje talino projektai nzn nzn man jie nieko ispudi nedaro nebent tas bankas

Comment

Kelios vidaus vizualizacijos is www.plazma.lt
                                  Triju aukstu pasvirusio pastato, esancio ant kampo tarp 9-aukscio daugiabucio ir 17 aukscio virs tunelio interjeras:

Virs tunelio bus du restoranai per du aukstus. Vizualizacijos:

Comment

"Kabaciokas" bus visai neblogas
                                    When a man lies, he murders some part of the world

Comment

o ten rimtai tokie pusti langai bus tam pastate?

Comment

Na, man asmeniskai skybare ispudi paliko TIK vaizdas pro langus. Interjeras tikrai neimponuoja man.

Comment

Man kaip praktiškam žmogui kyla praktinis klausimas: kaip jie plaus tuos gaubtus langus?
                                          Pagal viską- plauti juos reikės tikrai dažnai...
                                          Kaip po dykumą blaškiausi

Comment

Working...
                                          X