Neisivaizduoju kaip jie gavo kvado leidima sitoje vietoje statyti 20 aukstu pastata....
Itariu bus taip, parodys per zinias, sukils visuomenines organizacijos ir tt statyba stabdys.
mano subjektyve sadomazochistine nuomone sis pastatas yra kiek per aukstas :] sioje vietoje
thanks uz nuotraukas manatai
"I just want you to know that, when we talk about war, we're really talking about peace." —Washington, D.C. June 18, 2002
Neisivaizduoju kaip jie gavo kvado leidima sitoje vietoje statyti 20 aukstu pastata....
Itariu bus taip, parodys per zinias, sukils visuomenines organizacijos ir tt statyba stabdys.
mano subjektyve sadomazochistine nuomone sis pastatas yra kiek per aukstas :] sioje vietoje
thanks uz nuotraukas manatai
Būtų dar vienas pvz, kad Lietuvoje negalima nieko investuoti, nes visuomenei reikia lūšnų šnipiškėse, o ne naujų pastatų. Kaip ir visada viskas visiems nepatinka.
BTW šis pastatas yra pakankamai toli nuo senamiesčio (kaip ir NMC šiaip), todėl aš nematau priežasties, kodėl negalima leisti jo statyt.
Sba pastatas daug zemesnis ir kokybiskesnis ir toliau nuo senamiescio o jam itesisinti 2 metus buvo trypciojama.
Tai su vilniaus vartu daugiaauksciu bus daugiau problemu itariu :]
"I just want you to know that, when we talk about war, we're really talking about peace." —Washington, D.C. June 18, 2002
tik tiek, kad SBA be pamatų daugiau nieko dar nepadarė, o vartai, kaip matome, kyla, netgi be visų leidimų
Nemanau, kad Vartų daugiaaukštį įteisinti būtų sunkiau nei SBA. SBA koleikas vienas iš ilgiausiai "on hold" didesnių projektų, bet ir tai reikalai juda.
matyt, rodis kažkuriose žiniose. Būtų gerai nepraleisti. Bet šiaip, kaip pastebėjau, būtent TV3 kiša nosi į reikalus, kuriuos jų žurnalistai mažokai išmano. Matyt intensyviai ieško, iš ko ten būtų galima padaryti eilinę sensacija. Žurnaliūgų duona tokia, tačiau po tokių TV3 reportažų žiūrėk ima ir ką nors sustabdo.
manau labai gerai kad zurnalistai raso laisva spauda ir ziniasklaida yra pamatines demokratijos ir pliuralistines visuomenes vertybes.
Vieni rodo neigiamai kiti teigiamai o paciam jau zmogui nuspresti ka mastyti. Na cia off topic :]
o profesionalumas irgi jau kitas klausimas kokie esam tokia ir ziniasklaida turim
Zinoma gaila kad bestuburius valstybes ir miesto vadovus turim kurie plaukia pasroviui ir nesugeba isprest statybu reglamentavimo, zemes nuomos ir kitu nekilnojamojo turto problemu.
Aš šiaip atidžiai tyrinėjau unesco.org kelias dienas ir atrodo, kad mūsų TV3 su savo reportažais kažkam atstovauja, nes UNESCO puslapyje nėra jokių naujų tyrimų dėl Vilniaus senamiesčio. O jų laikraštyje, kur jie surašo visus objektus, kurie gali būti įtraukti į "juoduosius" sąrašus Vilniaus irgi nėra. Nors jau ~6 mėn. apie tai čia nerimsta kalbos.
Beje įdomus dalykas, pagal unesco pateikta Vilniaus senamiesčio zonų žemėlapį, dešinysis Neries krantas nėra jokia saugotina zona. Čia atrodo vėl vietinių išsigalvojimai.
Būtų neblogai parašyti į kokį UNESCO e-paštą ir paprašyti daugiau info ir jų nuomonės..
PS: DeSadas, aš asmeniškai nematau laisvos spaudos, skirtingi laikraščiai atstovauja skirtingoms interesų grupėms, o toliau jau pats žmogus turi atsirinkti ar tikėti tuo ar ne.
Comment