Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Projektas „Vilniaus Vartai"

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

ar čia tik man nerodo?

Comment

Dbr jau rodo?
      Mano galerija Flickr'yje

Comment

Tie trys kranai visai neblogai žiūrisi

Comment

O nieks nebandėt pafotkint iš Nepriklausomybės aikštės, kaip iš ten viskas atrodo?

Comment

Parašė Mantaz
            Dbr jau rodo?
            dekui, dabar viskas ok

Beje, toks diedukas neprisoko, kai fotkinai, nes man paskutini karta tai bedarant, prisoko baisiai susinervines ir labai domejosi, kas man leido ir ar as rangos IV zenklo ant tvoros nepyskinu.

Comment

Na neprišoko. O kuom čia Ranga IV ženklas dėtas?
              Mano galerija Flickr'yje

Comment

as taip supratau, kad jis mane, jog rangos zenklas statybu nuotraukose man labai svarbus, gal galvojo, kad kokie konkurentai fotkina, nors tu zenklu ant visu tvoru pilna. Zodziu keistas zmogelis Prase leidima parodyti ir siunte pas darbu vadova, tik tiek, kad as jo mazai ten klausiausi

Comment

/ lol, zodziu, bukit atsargus fotografuodami statybas... o kai as dar pagalvoju, kaip Romas savavaliskai pats ieina ir laipioja po statybas...

o siaip aciu Mantu uz foto, darosi vis aiskiau koki svarbu poveiki tures sis projektas siam kampui ir jo "big city feeling'ui"

Comment

joo, pavojai slypi uz kiekvieno kampo Tik tiek, kad tokiu atveju lengva atsikratyti. As pvz. sakiau jog esu turistas is Kauno ir fotkinu, nes Kaune tokiais tempais dar niekas nestato (zodziu labai susizavejes Vilniumi ), bet jis ten zyze dar ilgai.

Beje, kazkaip tas "big city feelingas" toje vietoje labiausiai ir jauciasi.

Comment

O tai prašė, kad nuotraukas ištrintumei, ar kaip?
                      Mano galerija Flickr'yje

Comment

Parašė Mantaz
                        O tai prašė, kad nuotraukas ištrintumei, ar kaip?
                        jeigu ir butu prases, as prie savo fotiko neleisciau lysti, bet taip pyktybiskai aplinkui sukosi, kad atrode jam toks noras buvo kiles Siaip neleido fotkinti is tos puses kur gyvenamaji ilga pastata stato, jis ten masinu aiskteleje stovejo. Nepastebejau is kur atsirado. Norejau stiklo pavyzdzius nufotkinti, bet taip ir neisejo.

Comment

fotkinkit ir neimkit i galva. jei ka, tai sakyk paduok i teisma arba iskvieks mientus i vsio. viesa vieta...ka noriu ta fotkinu.

Comment

Na, dabar Helios bokstas neblogai atrodo leidziantis i tuneli... verta pasidziaugti, bent jau kol matosi..

Comment

#185 Dar kartą maketas, tik nesuprantu, kad tie žemesni variantai ten padėti

#186 Šiandienos foto
                              Attached Files
                              Mano galerija Flickr'yje

Comment

Ačiū už nuotraukas
                                Ten durys ar "F..." korpusas?

Comment

Ten Žvėrynas
                                  Mano galerija Flickr'yje

Comment

Šiek tiek iš kitų kampų
                                    Attached Files
                                    Mano galerija Flickr'yje

Comment

Ačiū už nuotraukas.
                                      Poroj nuotraukų gerai matosi, kad centre yra rimta parkingų problema.
                                      Kaip ten tuose "Vartuose", ar pakaks parkingų?

Comment

Parašė Romas
                                        Ačiū už nuotraukas.
                                        Poroj nuotraukų gerai matosi, kad centre yra rimta parkingų problema.
                                        Kaip ten tuose "Vartuose", ar pakaks parkingų?
                                        Paziurejau svetaineje, tai yra dviaukste pozemine 370 vietu aikstele ir toje dezuteje virs tunelio 190 vietu. Is viso 560 vietu. Nezinau ar to uztenka?

Comment

Šiandienos foto:

Ir dar klausimas man kilo.. Kas planuojama čia?

Comment

Working...
                                          X