Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Projektas „Vilniaus Vartai"

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Per toookį šaltį fotkinai? :-\

Comment

Ir ne per tokį teko. Spėju tik kokie -5C buvo
      Mano galerija Flickr'yje

Comment

jo uzvakar ir as pamaciau, bet tik per www.svg.lt

Comment

Vaziavau siandien per tuneli, tai jau ziuriu darbai vyksta, montuoja surenkama perdanga
          Ne esme yra manyje. Muse, visuose musyse yra esme!

Comment

dar aukstutiniame b korpuse daug butu neparduota kas norit, galit isigyti Tikriausiai brangiausi butai ir bus b korpuso virsutiniai.

Comment

Parašė skunk
              Vaziavau siandien per tuneli, tai jau ziuriu darbai vyksta, montuoja surenkama perdanga
              Reikės kada užmesti akį B-)
              sigpic
              Solov'ev Mikhail Mikhajlovich :senas:

Comment

Parašė Limpopo
                Reikės kada užmesti akį B-)
                Kiek maciau, o maciau nedaug bo uz vairo buvau, tai dengia dabar ta puse link pedagoginio ir kiek maciau tai lyg TT plokstem...

Comment

Parašė skunk
                  Kiek maciau, o maciau nedaug bo uz vairo buvau, tai dengia dabar ta puse link pedagoginio ir kiek maciau tai lyg TT plokstem...
                  Iš technologinės pusės žiūrint, tai gal ir gerai, kad deda plokštes, kadangi su tuo monolitu būtų vargo duonelė.
                  Reikėtų kažkokių spec. sprendimų atramoms po klojiniais, visų pirma, kad netrugdytų eismui ir antra, kad joks manjakas su savo aleferariu pastarųjų neišvartytų.
                  O kur dar laikas, didelės darbo sąnaudos, galbūt nepalankios betonavimui aplinkos sąlygos ...
                  sigpic

Comment

Parašė John
                    Gerbiamieji, gal galit paaiskinti, kodel vis dar nera leidimo statyti ta 20-auksti virs tunelio? Ar tik nekvepia dar vienu skandaliuku? Na juk jis lyg ir 17-18 aukstu turejo buti, o ne 20.
                    Rangosiv stilius (aišku ir ne tik) . Kiek girdėjau Žirgo apartamentai turėjo būti 5 aukštų, o tapo 20 - ies, tada Rangos namelis (Europos apartamentai), kai leidimas buvo gautas statyti 24 aukštų pastatą, o "gavosi" 27.
                    Kitaip sakant tokie dalykėliai įvyksta iš inercijos. Ty kai statybininkai įsibegėja su statybomis, įgauna pagreitį , tai nesugeba laiku ir sustoti .
                    sigpic

Comment

Parašė Limpopo
                      Iš technologinės pusės žiūrint, tai gal ir gerai, kad deda plokštes, kadangi su tuo monolitu būtų vargo duonelė.
                      Reikėtų kažkokių spec. sprendimų atramoms po klojiniais, visų pirma, kad netrugdytų eismui ir antra, kad joks manjakas su savo aleferariu pastarųjų neišvartytų.
                      O kur dar laikas, didelės darbo sąnaudos, galbūt nepalankios betonavimui aplinkos sąlygos ...
                      vaziavau dabar pro tuneli, tiksliau mane veza nes as tai vat buvo mums apylanka per gostauto g., tai vat kiek maciau ploksciu da nebuvo atvezta, tik stovejo "Kauno kranu" 170t Demagas isskleides strele, metyt plokstem pasiruoses

Comment

Nors is neseniai buvo, tačiau įdėsiu dar keletą naujų nuotraukų. Beje, jau 4-ą kraną surinko

Mano galerija Flickr'yje

Comment

dekui uz nuotraukas, Mantai. Lauksim, kada prades lipdyti auksciausia dali, idomu kada tai bus. o beje, kam ten tas 4 kranas taip iskeltas i padebesius

Comment

Kaip suprantu tas 4-as kranas bus skirtas tuneliui statyti, nors kodėl toks aukštas neturiu supratimo. Gal panaudos ir daugiaaukščio statybai
                            Mano galerija Flickr'yje

Comment

na tai vistiek keista, juk i dangu ploksciu nekilos kazkur.

Comment

nu matyt jiems geriau zinot negu mums, bet siaip ir man paciam keista bei idomu

Comment

Parašė Mantaz
                                  Ačiū už nuotraukas. Oras nekoks.
                                  Ar ten tolumoj ne Helios centras kyšo?

Comment

Taip, ten kyšo Helios
                                    Mano galerija Flickr'yje

Comment

Parašė Marius
                                      na tai vistiek keista, juk i dangu ploksciu nekilos kazkur.
                                      Kai statys 20 auksti virs tunelio, tai kilnos.

Comment

as pats tik dabar pastebejau, kad ten helios kyso. Kaip cia viskas tam Vilniuj arti

Comment

Parašė Edd
                                          Kai statys 20 auksti virs tunelio, tai kilnos.
                                          na bet tai nuo zemes juk prades (t.y nuo pirmo auksto) o ne nuo 20, nes pasiziurejus i ta krana tai toks vaizdas susidaro Na, tikriausiai zino, ka daro.

Comment

Working...
                                          X