Parašė Edd
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Projektas „Vilniaus Vartai"
Collapse
X
-
Parašė D.C. Rodyti pranešimąEdd,norvegai irgi skandinavai,tačiau jų architektūra anaiptol nėra "tik minimalistinės griežtos formos"(Snohetta,Jarmund/Vigsnes ir kt.).
O su Rimas_OK neturiu apie ką diskutuoti, nuomonės pernelyg skirtingos. Jam pagrindinis geros architektūros bruožas - veidrodiniai langai.
Comment
-
Parašė Edd Rodyti pranešimąO su Rimas_OK neturiu apie ką diskutuoti, nuomonės pernelyg skirtingos. Jam pagrindinis geros architektūros bruožas - veidrodiniai langai.
Jei vilniuje visi pastatai būtų veidrodiniai, tuomet aš teigčiau kitaip ir palaikyčiau kitokią nuomonę. Tuomet sakyčiau "užteks, gana kiek galima tuos veidrodžius daryt". Žinoma nesakau, kad tik veidrodis yra geriausia.
Bet man kol kas yra įsiėdę sovietinio funkcionalizmo pastatai, kur būdavo naudojamos kažkokios pablukusios plastikinės plokštės ir paparsto stiklo langai su kondicionieriais. Ir dar matydavsi dokumentu kruvos ant palangių, ir visas kitas sh, kuris išsišokdavo labiau už pastato formą. Manau, kad pastato vidaus turinys neturi užgožti fasado formos.
Tarkim šnekant apie nelaimingąjį pasagos formos Vyroko daugiabutį, jo forma yra labai įdomi, tokių pastatų daugiau vilniuje nėra. Tačiau kas iš to kai jo unikali forma išnyksta kvailoje fasado apdailoje ir languose stovinčiuose balduose?
Comment
-
Parašė Allegro Rodyti pranešimąlabai blasko vairuotoju demesi lenktas blizgus turis virs tunelio..
Comment
-
Parašė Svecias Rodyti pranešimąGerai atrodo
Nors pro šalį važiuojant matosi, kad viduje jiems dar daug darbų liko.
Comment
-
Parašė Rimas_OK Rodyti pranešimąKad man rodos visas statinys yra iš šviesaus, t.y. paprasto stiklo. Tik tas apvalumas užsiriečia ir atspindi dangų.
Comment
-
Parašė oranger Rodyti pranešimąAtrodo tai graziai, bet uzvakar nuo to gaubto ant mano masinos vos neuzkrito masyvokas tirpstancio sniego gabalas, vos spejau prasmukti...
O jei butu ledas?
Kazkokiu sniego valytuvu ten reiketu , nes ka gali zinot...
Comment
Comment